שיר בהרחבה

milkshakit

New member
../images/Emo223.gifשיר בהרחבה../images/Emo223.gif

(+מלאך|). *מצטערת שאני עושה את הפינה רק היום, פשוט היו לי יומיים מטורפים ושכחתי לגמרי
* השבוע זהו השיר Heartache Every Moment
ניתוח השיר:
השיר מדבר בכלליות על שיברון לב. בבית ראשון וילה מספר שלנצח הוא תקוע בעינוי "שלה" (=אהובתו), ששום דבר לא יכול לעזור לו. בפזמון הוא מספר שזהו שיברון לב מתחילת הקשר ועד הסוף, ושהוא מאוד סובל. הוא מתאר את הסבל כסכנה מסויימת, אבל מציין שבשבילו השיברון הוא אלוהי, בגלל שהוא עדיין אוהב את האישה הזו. בבית השני הוא כבר אומר שהוא מריח ומרגיש את הסכנה שיכול להיות שיישבר לו הלב, אבל הוא עדיין לא רוצה לוותר על הקשר הזה, מרוב אהבתו אליה.
תרגום לעברית:
מהצלפה לעפר, ומתשוקה לאבק, בעינוי המתוק שלך אני אבוד ושום גן עדן יכול לעזור לנו מוכן, רוצה ויכול לאבד את הכל בשביל נשיקה כה קטלנית וכה שחוקה הו זה כאב לב כל רגע מההתחלה עד הסוף זה כאב לב כל רגע, איתך עמוק יותר לתוך סבל אלוהי, הנשמות השבריריות שלנו נופלות הו זה כאב לב כל רגע מותק, איתך. אנו מרגישים את הסכנה, אבל לא רוצים לוותר אין חיוך של מלאך בלי הזעם של אלוהים הו זה כאב לב כל רגע מההתחלה עד הסוף זה כאב לב כל רגע, איתך עמוק יותר לתוך סבל אלוהי, הנשמות השבריריות שלנו נופלות הו זה כאב לב כל רגע מותק, איתך. |*עוד פרטים על השיר:
- השיר נמצא בדיסק שיצא בשנת 2001, Deep Shadows And Brilliant Highlights. - השיר יצא כסינגל, אבל לא צולם לו קליפ, הקליפ נוצר מכמה קטעים מהופעות חיות ששולבו ביחד. - יש מצב שוילה כתב את השיר על חברתו לשעבר מאותה שנה, סוזאנה, שעזבה אותו. וילה סיפר שהוא סבל מאוד בגלל זה. - לא קיימות עוד גירסאות לשיר מלבד גירסה אקוסטית מוצלחת במיוחד.

YaAr0nEt

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo205.gif../images/Emo214.gif

יפה! וניתוח טוב!!! שיר ממש יפה! אני סוגדת לך אישתי!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif יפה../images/Emo47.gif

אבל אני חושבת שאפשר היה להרחיב את זה עוד [מצד שני לי יש אופי של בנאדם שלומד ספרותית מרוחבת
]. אהבתי את מה שכתבת, והגעתי למסקנה שכיף לקרוא את השירים של HIM בעברית [אני מוזרה, כן.]. אני כ"כ אוהבת את השיר הזה
תודה
[אפשר להעלות למאמרים? אותו ואת הקודמים לו?]

milkshakit

New member
כתבתי עד כמה שיכלתי ../images/Emo4.gif../images/Emo189.gif

לא עלה לי עוד משהו לראש :0 בטח!

הפעם באמת יצא קצת קצר, אבל אני

לא מאשימה אותך, שיר יחסית פשוט, אין הרבה דברים שאפשר לומר עליו. מה שהופך את השיר הזה לקצת מיוחד אלו השורות האלו "מהצלפה לעפר, ומתשוקה לאבק" שאהבתי את הדימוי הזה, השימוש בשורה המפורסמת של ההספד ולהפוך אותה לדיבור על האהבה, כאילו הוא מספיד את האהבה שלו כלפיה. תמשיכי ככה, אוהבת הפינה הזאת מאוד

Sweet Revenge

New member
אהבתי את התרגום..

משום מה אני נורא אוהבת לקרוא תרגומים לבערית של כל מיני שירים..

Tashkin

New member
אווווו

שיר טופ חחח לא ידעתי לכבוד מה הוא נכתב... טופ לדעת =) וכמובן התירגום מצויין

danduuu

New member
וואי שיר יפהה../images/Emo99.gif

אהבתי את הניתוח מאודד תודה קארין!!!
האמת רק השובע שמעתי אותו פעם ראשונה כי שמעתי את כל הדיסק ALSN ושמעתי אותו איזה 625662 פעם חחח אז הכרתי את השיר הזה שלא ממש הכרתי לפני

למעלה