הפינה השבועית

Rowdy Girl

New member
../images/Emo224.gif הפינה השבועית ../images/Emo224.gif

התגעגעתי אז באתייייייייייי DDDDDDDDDDDDDDDDDDD:
שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע של מאט:
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:

LovE BuSTeD

New member
שלי..

שיר השבוע של באסטד:לא שמעתי באטסד שבוע שיר השבוע של סאן אוף דורק:לא שמעתי... שיר השבוע של מאט:לא שמעתי שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק:אמ..Sharon רימקס כזה שידיד שלי הכין אלבום השבוע:eek:tion in the ocean משפט השבוע:אין סמיילי השבוע:אין

ברוכה השבהה../images/Emo9.gif הגיע הזמן לאא../images/Emo98.gif

שיר השבוע של באסטד: falling for you שיר השבוע של סאן אוף דורק: sick שיר השבוע של מאט: hey kid סוף סוף הבנתי את המשמעות של המשפט הזה... כאילו למה הוא כתב אותו... עזבו יש לי קליטה איטית
its funny when youre drunk how every thing is clear שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: walking in the sun-mcfly אלבום השבוע:motion in the otion או איך שלא כולבים אותו
בכל אופןןן אני אמורה לקבל אותו עוד 10 ימים בערךך
משפט השבוע:מנהל המסעדה(שאני עובדת בה..
) בא להסביר לברמן איך עושים שמה משו.. אז הברמן בא ביציאה גדולהההה "אתה תלמד את האבא איך לעשות ילדים?!"
סמיילי השבוע:
תקשיבווו הקונדום ערסים הזה ממש גדולללללל
שבוע טוב בננוותתתתתתתת

לושהה

New member
D::

שיר השבוע של באסטד: Crashed The Wedding שיר השבוע של סאן אוף דורק: - שיר השבוע של מאט: - שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: Plain White T's - Making A Memory Plain White T's - Hate Plain White T's - You And Me Plain White T's - So Damn Clever אלבום השבוע: Plain White T's - Every Second Counts משפט השבוע: You and me, We should be, Making a memory whenever we're together .. סמיילי השבוע:

michalushK

New member
Plain White T's../images/Emo99.gif

המשפט הזה נמצא אצלי במסנג'ר כבר 3 ימים

shanibu

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo9.gif

קורלע אני רואה שמאוד אהבת את הקונדום הצבעוני XDDDD שיר השבוע של באסטד: נמנמנמנממממממ can't break thru שיר השבוע של סאן אוף דורק: Merry Christmas Everyone [הם הופיעו עם זה בCD:UK] שיר השבוע של מאט: DLIGTW
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: כ"כ הרבה!! סקסיבק של ג'סטין טימברלייק סבן יירס של סאוסין וולקאם של כריסטינה אגילרה ועוד כמה אבל אין לי כוח לכתוב אלבום השבוע: החדש של ג'סטין טימברלייק
משפט השבוע: המממ... אוסקוט!! סמיילי השבוע:

michalushK

New member
Choo Choo../images/Emo28.gif

שיר השבוע של באסטד: קראשד זה וודינג [כי הוא נמצא אצלי בפלאפון וכל השירים שמה חרושים
] שיר השבוע של סאן אוף דורק: Ticket Outta Loserville
שיר השבוע של מאט: עוד לא הורדתי את הדיסק
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: ~מעתיקה ממקפליי~ New Found Glory - My Heart Will Go On כל הדיסק של מקפליי
- Motion In The Ocean the used - all that ive got אלבום השבוע: משה אין זה אושן
משפט השבוע: בצפר זה שואה סמיילי השבוע:
- שמיועד בכלליות בשביל ערסים XD

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: cant break through שיר השבוע של סאן אוף דורק: end up like this שיר השבוע של מאט: who you gonna run to
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: McFly - lonely אלבום השבוע:
Motion in the ocean + Don't let it go to waste
משפט השבוע: מג'אק אס 2- מיש'ו עשה חותמת כזאת כמו שעושים לפרות (עם הברזל הרותח) על התחת בצורת זין אז אמא שלו אמרה: "It gonna be on you for life!" אז הוא אמר: "NO SHIT!" חחחחח
הרג אותי! סמיילי השבוע:

michalushK

New member
באםםם../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

חחחח לבאם מרגרה עשו את זה XDD
חחח איזה עקום זה יצא , מסכן לא הפסיק לזוז

למעלה