היום יומולדת ל...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהיום יומולדת ל... ../images/Emo65.gif

שניייי D: ( TheBalladOfShani B ) המנהללללת המאגנייייבה שלנו . D: אז שני, סאנשיין, מיאמווור , אהובתי שלי, מה אפשר לאחל לך?! D: קודם כל- מזל טוב ליום הולדך . D: יום הולדת שמח [: שתקבלי המווון המוון המווווווווון מתנות מאגניבות ושוות מאנשים
שתזכי לטוס לאנגלללליה , וכמובן להטריד את מקפליי ( מינית כמובן .
). ושתקבלי את כל הדיסקים של ג'סטין ביבר, ומקפליי. D: ותזכי להיות בהופעה של שניהם. :) ~למרות שאני עדיין לא מבינה מה את מוצאת בג'סטין.XD~ ובנוסףףףף , אני מאוד מקווה שתיהיה לך שנה סקסית במיוחד (או לפחות מה שנשאר ממנה ) XD ושאני סוףסוף אזכה להתנחל בביתך ואני אפילו אתן לך לעשות לי פנים מטרידים למיניהם.XD ושיום יבוא ואני את ויוב נזכה לטוס ביחד ללאס וגאס.XD ושתשארי המנהלללת המאגנייבה שלנו לעוד המון המון זמן! D: ושתדעי לך שאני אוהבת אותך הכי שיש
והמון המון המון מזל טוב [: וורק טוב, ובהצלחה בכל דבר שתעשי!
טוב אני באמת לא משהו בברכות! XD אז אני אוהבת אותך!
מזל טוב! D:
והייתי מוסיפה תמונה של שתינו, אבל אני תמיד יוצאת נורא בהן.XD
יאללללה בנות , להפציץ את המנהלת המדהימה שלנו בברכות!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifשנוצ!../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

המו המון המווווווווווון מזל טוב! וואי גיל 15,זה כזה כיף!
עד 1238! שיהיה לך יום הולדת שמח מאושר ומגניב ושכל משאלותייך יתגשמו והרבה שמחה ואושר ואהבה והצלחה! ושתהני במגמת תקשורת שנה הבאה
ותהיהי צלמת טובה(בזה אני בטוחה!
) ושנזכה לראות אותך מנהלת זה זמן רב(ועד כה הוכת את כישורייך לטוב
) ואני מתה עלייך!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo65.gifנינו'שששש הממהמת../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

מתוקהה שלי,היום שלך הגיע ואת פאקינג בת 15~!@#$%^&* גיל פשוט מדהים,את לא מבינה כמה אני רוצה לחזור אליו
אני מאחלת לך רק טוב באמת
אושר וחיוך על הפנים
,בריאות שתוכלי לעשות מה שרק תרצי
הצלחה בכל דרך שתפני,עושר ו
לקנות מה שעולה על רוחך
והמון אהבה מהמסובבים,חברים,משפחה וכמובן בנות הפורום!@#$
תנצלי את היום,הוא מיוחד,כיפי מדהים!@#$%^&
שתגשימי את כל הפנטזיות שלך והחלומות ותהיי צלמת מוכשרת:) ותמשיכי להיות כזאת מקסימה,מדהימה,מצחיקה ושנמשיך לדדבר הרבה ולעלות נוסטליות וזכרונות,כי איתך זה ממש כיף
יום הולדתת שמח מנהלת סקסית והלוואי שנראה אותך פה הרבה
מתה עלייך

MadBerry

New member
שני D:

המון המון מזל טוב!
מקווה שתמשיכי למלא את תפקידך כראוי
יום הולדת שמח! D:

Ms Brightside D

New member
שאאאני ../images/Emo212.gif../images/Emo102.gif../images/Emo195.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

המון המון המון המון המון מזלטובים
שתמשיכי להיות כזאת מנהלת מעולה
תהני מהכל כמה שאת יכלוה ואל תפספסי אף רגע בחיים שלך!.. שתזכי לאונס ע"י מקפליי
(אורגיה הולך?
) יומוווווווווולדת שמייייח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifעדיף חייל על ליצן

קודם כל,חיילים חתיכים
ודבר שני-ליצנים פשוט מפחידים

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזלללל טווווובב../images/Emo24.gif

שאאאנייייייייייייייייייי
מזל טוב! עד 121 שנים מדהימות , כייפיות, מאושרות, מעושרות וכל מה שתרצי!@#$%^&) תהני מהיום הזה כי הוא יגמר ממש מהרD: אני אוהבת אותתך מלאמלאמלאמלא!@$ ומתגעגעעעעת מלאאאאאאא@!#%$#^$%& מקווה בשבילך שתפגשי ותאנסי את כל הגברים הסקסים האלה!@$^ כולל דין כמובן
בהצלחה בשנה הבאה:) מתה עליייךך שאנשאנ#%&

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif נושייי שנוצי שלייי ../images/Emo23.gif

מזל טוב הכי הכי הכי בעולםםםםםםםם
וההלו קיטי הקטן שלך מחכה אצלי XD ואני גרועה בברכות וכל אלההה
אבל אני חולה עלייך הכי הכי הכי בעולם ומזל טווווווווווווווווווווווווווווווווווובבבבבבב
פסיכית

Serena16

New member
המון מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif../images/Emo171.gif

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifיומולדת שמח../images/Emo140.gifנרות|../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif

../images/Emo34.gifתודה בנותתתתתתת ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo3.gif

היה מממשממשמשמ כיף! בבוקר הלכנו לים כולם וזה וחברים טובים שלי קנו לי מלא דברים של קיטי ודברים יפים P: בערב הלכתי עם אבא אמא אחותי ועוד חברה. ואמא הכינה לי הפתעה כזאת. קיבלתי כתב חידה כזה שמרמז על חנות אני צריכה ללכת לחנות הזאת ולקבל שקית עם מתנה שעל השקית יש עוד כתב חידה לעוד חנות וככה עוד ועוד ועוד עד שמצאתי את עצמי עם 17 שקיות לפחות!! ( נשבעת ) מלא בלוני הליום ואנשים עוברים ושבים שמאחלים לי מזל טוב בקניון D: פשוט בירכתי את עצמי שיש לי הורים כאלה חחח נשבעת. הם נראלי פשטו תרגל.תחשבו 17 חנויות!!!!! ומכל אחד מהם לפחות 4 פריטים. ואחותי קנתה לי תיק מהמם מאקססוריז
היה מדהיםםםםםםםםם פשוט :)

../images/Emo146.gifיאוווווו איזה חמודים ההורים שלך !!

ואיי איזה מתוקים ! איזה כיף לך שהייתה לך יומולדת כזאת שווה !! %#$#@ אוהבת אותך:))) ותחחדשי על הכל :p

../images/Emo34.gifגם אני אותך ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כןןןןןןןןן לגמרייי $!^!@$#^@! ותודה 3333333>

למעלה