השרשור השבועי

../images/Emo226.gifהשרשור השבועי

כי הרבה זמן לא היה ואף אחד לא מראה סימנים לפתוח אחדD: אז... השיר השבועי של דה יוזד: השיר השבועי לא של דה יוזד: האלבום השבועי: הקליפ השבועי: דבר טוב שקרה לך השבוע: דבר רע: תמונה: ו.. ממ.. תוסיפו משהו אם שכחתי

nesta girl

New member
שלילילי

השיר השבועי של דה יוזד: poetic tragedy השיר השבועי לא של דה יוזד: rage - killing in the name האלבום השבועי: אין הקליפ השבועי: ליודעת דבר טוב שקרה לך השבוע: שיבוצים ^^ דבר רע: שיבוצים =\ תמונה: אין לי כוח.. סופש נעים לכולם =)

Let it Bleed

New member
אני../images/Emo217.gif

השיר השבועי של דה יוזד: The taste of ink השיר השבועי לא של דה יוזד: In Regards To Self-Underoath האלבום השבועי: נו אחד של אנדרות'.. הקליפ השבועי: In Regards To Self-Underoath דבר טוב שקרה לך השבוע: התקבלתי למגמת קולנוע D: דבר רע: לחץ של התיכונים וזה תמונה:

whatascene

New member
../images/Emo143.gif הפי הולידייז?

השיר השבועי של דה יוזד: ממ לא ממש יצא לי
השיר השבועי לא של דה יוזד: לאדעתתתתתתת coyote shivers - sugarhigh
האלבום השבועי: stars - set yourself on fire
הקליפ השבועי: שאלה קשה... SEXYBACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הא (אמא)
דבר טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי גימל!
דבר רע: בע..
תמונה: חהחהחהחה

O L g i T

New member
האא!

השיר השבועי של דה יוזד: אמ. Say Days Ago -Live- השיר השבועי לא של דה יוזד: alesana-ambrosia ועוד המון של bmth
האלבום השבועי:X הקליפ השבועי:מממ.... X דבר טוב שקרה לך השבוע:השלמת שעות שינה... ישנתי היום עד פאקינג 8 בערב
דבר רע:המחנכת לקחה תמספר החדש של אמא :S תמונה:חחחחחחחחחחחחחחח

zivid

New member
בוקר טוב. ../images/Emo129.gif

השיר השבועי של דה יוזד: take it away השיר השבועי לא של דה יוזד: 9 crimes ו- what is to burn האלבום השבועי: הקליפ השבועי: 9 crimes דבר טוב שקרה לך השבוע: היה מגניב במיוזיק דבר רע: אני מבולבלת יותר מידי

.

השיר השבועי של דה יוזד: Buried Myself Alive השיר השבועי לא של דה יוזד: עברי לידר- יותר טוב כלום מכמעט האלבום השבועי: עברי לידר- יותר טוב כלום מכמעט הקליפ השבועי: נמ. דבר טוב שקרה לך השבוע: שיעור גיטרה דבר רע: בדיקות דם

may90

New member
דגכגד

השיר השבועי של דה יוזד:--- השיר השבועי לא של דה יוזד: nebula-incubus האלבום השבועי:blind melon-blind melon הקליפ השבועי:-- דבר טוב שקרה לך השבוע: המתכונת עברה דבר רע: המתכונת קרתה תמונה: [אמג לא הייתה לי פרסומת ליד הכינוי!]

טלייחטרלקחידג

השיר השבועי של דה יוזד: בעיקרון הכמה שניות של האנדסום אוקוורד וגרסת הלייב של im a fake השיר השבועי לא של דה יוזד: golden skans של הקלקסונס calm down dearest של ג'יימי טי (זה כלכך ממכר!) וtown called hypocrisy של לוסטפרופטס :| האלבום השבועי: הממ של הkooks הקליפ השבועי: הקליפ that boy that girl של האדוקאן חע מי היה חושב שהם יגיעו לאמטיוי.. דבר טוב שקרה לך השבוע: הסופשבוע הזהD: דבר רע: אז ככה: לא התקבלתי למשלחת לגרמניה, הדג שלי מת, והיום הגשום הזה השבוע שהיה דיי מחורבן! תמונה: ו.. ממ.. תוסיפו משהו אם שכחתי טוב בגלל שבדיוק עכשיו היה אותו באמטיוי2, הקליפ המעצבן של השבוע: החדש של בילי טאלנט - אוי ואבוי.

Rose131

New member
אר

השיר השבועי של דה יוזד:Buried myself alive כמובן השיר השבועי לא של דה יוזד:Lithium- Evanescence האלבום השבועי:The used- the used הקליפ השבועי:שני השירים מלמעלה^^ דבר טוב שקרה לך השבוע:אע דבר רע:מבחן במחשבה יהודיתX: תמונה:איןליכוחX: ו.. ממ.. תוסיפו משהו אם שכחתי

מחועחחחעוחעו../images/Emo9.gif

השיר השבועי של דה יוזד:buried myself alive השיר השבועי לא של דה יוזד:she moves in her own way- the kooks האלבום השבועי: three cheers for sweet revenge הקליפ השבועי: fallen leaves- billy talent ללא ספק. דבר טוב שקרה לך השבוע: השלמתי שעות שינהXDD דבר רע: תעודותo_O תמונה: איןכוח:(

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifוויארסרגנטפפרסלונליהארטס.^^

השיר השבועי של דה יוזד:
On my own, Poetic tragedy.
השיר השבועי לא של דה יוזד:
Placebo - Infra-red Smile empty soul - California's lonely The doors - Five to one Led zeppelin - Babe i'm gonna leave you Porcupine tree - Don't hate me Dream theater - Love lies bleeding. האלבום השבועי:
Dream theater - A change of seasons Smile empty soul - Anxiety Placebo - Meds. הקליפ השבועי:
AFI - Silver and cold.
~ דבר טוב שקרה לך השבוע:
לאדעתD: דבר רע:
אני חולה, האמפי מת, נגמר השוקולד! תמונה:
אין :X

yaelrs

New member
../images/Emo192.gif

השיר השבועי של דה יוזד: Take It away השיר השבועי לא של דה יוזד: Jimmy Eat World - Work האלבום השבועי: Pink Floyd - The Wall הקליפ השבועי: אין דבר טוב שקרה לך השבוע: ממוצע 81 בתעודה D: דבר רע: המ

למעלה