והעיר הגדולה בתפוז
אנשים

../images/Emo226.gif והעיר הגדולה בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

מתגעגעים לקארי, סמנתה, שרלוט ומירנדה? היכנסו לפורום אופנת נשים, ענו על 4 שאלות ואולי תזכו מהדורת DVD מיחדת של "סקס והעיר-הסרט", הכוללת דיסק תוספות מיוחד - בלעדי לסטימצקי! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=2061&msgid=123426978
פורום כלבים מזמין אתכם לתחרות נושאת פרסים! ספרו בפורום על הרגע הכי מאושר שחוויתם עם הכלב שלכם, ואולי תזכו בספר "כלב אהוב כלב מאושר" מאת תמר גלר ואנדריאה קגן, בהוצאת מטר: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=708&MessageId=123427988

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאיזה יום מקסים DDDD:

שעה ראשונה ושנייה היה הרצאה על סמים באודיטוריום ודווקא היה מעניין ו.. נו זה משעשע לשמוע על מישהו שחשב שהוא דולפין
שעה שלישית עשינו איזה דף קל כזה באנגלית, שעה רביעית ערבית ורוב השיעור המורה שלי רק חפרה על המודיעין וזה. ואז! גיליתי משהו מרגש. מסתבר שהמורה שלי לביולוגיה הלך באמצע היום והתבטלו לכיתה שלי שעתיים שביעית-שמינית!@#$%^& ואז צחקנו על אלה שנשארים בבצפרD: בשעה חמישית היה לנו מופע של להקת בת-שבע. היה קורע ונראלי שהם שונאים אותנו עכשיו
הם גם לקחו ילדים לרקוד איתם וזה היה נורא מצחיק XD והממ.. אח"כ היה לנו היסטוריה עם מורה שלא יודעת ללמד ככה שכל השיעור דיברנו על ריאליטי, המופע (שיחזרנו את התנועותD:) וגם הסברנו לה על מלחמת האופיום (זה היה בהרצאה על סמים
) ושמלחמת 100 השנים הייתה 106 שנים (היא לא ידעה את זה
). ואז הלכנו הביתה ושאר השכבה.. לא XD אכן חפרתי.

adii1201

New member
דולפין?../images/Emo12.gif

איזה שולט זה שמתבטלים שיעורים

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifדולפין../images/Emo98.gif

ונראלי אמרו גם שהוא קפץ מצוק |גבה| הו, כשמתבטל שביעית-שמינית

adii1201

New member
מי קפץ מצוק?../images/Emo6.gif

הדולפין??
ההוא שחשב שהוא דולפין?
או המורה שהתבטל לך השיעור שלו?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifבקשר למורה, לא ידוע../images/Emo6.gif

אבל ההוא שחשב שהוא דולפין קפץ

The Ocean Girl

New member
איזה כיף לך! לי היה יום מעצבן ../images/Emo10.gif

נאבד לי הפלאפון והוא על שקט >< ואין לי איך לברר איפה הוא כי הבית ספר סגור ואין לי את הטלפון של האוטובוסים שמסיעים לבית ספר >< ויש לי מבחן מחר במתמטיקה ועבודה להגשה בהיסטוריה על חומר שלא למדנו ><

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאוי../images/Emo2.gif

תנסי ללכת מחר למזכירות לשאול אם מצאו משהו ותנסי בכל זאת להתקשר, גם אם זה על שקט

NoFaR815

New member
חח אם לא הבנת אז זה לא זה..

גם לנו היה בכיתה ט' יום על סמים וכאלה.. והיה מין מיניבוס כזה מזה מגניב עם פרוות וכיסאות כמו קולנוע קטן.. והקרינו לנו סרט על סמים וזה.. ספרו לכם על זה שלקח סם הזיה וחשב שהוא תפוז ואז הוא לא יצא מהסרט והוא כל הזמן נסה לקלף את עצמו...

למעלה