טוויט-טוויט.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifטוויט-טוויט. ../images/Emo8.gif

שאלום כולם. ^-^ מצטערת שלא פתחתי שבוע שעבר פשוט הייתי מאוד עסוקה. :S אבל הפעם תצביעו~ אל תשאירו אותי לבד. >: ד"א, אם מישהי נמצאת בטוויטר אני אשמח מאוד אם היא יכולה להסביר לי מה זה לעזעזל "מקפליי סופר סיטי" כי אני לא הבנתי.XD ולאלה שלא נמצאות בטוויטר - מקפליי מנסים לשחק במעריצות ואומרים דברים מוזרים ולא קשורים.XD חחח סתםסתם, אבל ב4 ימים האחרונים הם מעלים תמונות מוזרות כאלה, ועכשיו הם הודיעו על הסוד הגדול "מקפליי סופר סיטי" ואינלי מושג מה זאת אומרת! XD ולמשחק - כל שבוע אני אעלה 4 טוויטים סקסיים של הבנים - מצחיקים, חמודים, טיפשיים וכו'. ואתן? תבחרו את הטוויט הכי מרגש, מרטיט לבבות, מצחיק, משגע ומשעשע לדעתכן.
מידי פעם אני גם יעשה בונוסים של מקורבים של מקפליי (דבי, קרי, ג'יו וכו'). ומה אתן צריכות לעשות? לעשות
/
לטוויט שהכי אהבתן.
והטוויט המנצח של השבוע -
דאגי- When the girlfriends away Doug turns gay
אני אישית מאוווווד מאוד אהבתי.XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifטוויט 1~

טום - I suppose its time to start revealing our secrets...you may or may not have heard but I can officially confirm that our first single back is ...PARTY GIRL!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifטוויט 2~

דאגי (הדיביל) - I wanted to call the song Barbie Girl but was out voted (על הסינגל החדש... ^-^ אני חושבת XD)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifטוויט 3~

דני - It always seems to happen just before a photo shoot, a big god damn spot has appeared on my forehead!! Brilliant

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifטוויט 4~

טום- Morning. Woke up to find a live bird in the house...don't you just love having cats!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif התלבטות בין דאגי אבל בכל זאת ../images/Emo3.gif

דאגי זכה לתהילה שלו בשבועיים האחרונים XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifבונוס~

טוב אז ככה, כל הבנים כתבו את זה ~אותו דבר~, וזה סוג של חדשות, אבל סתם חשבתי שתאהבו את זה, אם בכלל תבינו מה זאת אומרת. XD אז - We know that you have been waiting patiently to find out what we have been creating. Well, the time has come. We have been building a McFLY SUPER CITY! A revolutionary community that will change the way we communicate with our fans forever. In the future there are no secrets In the future there are no lies In 2010 the future arrives אני אהבתי את החלקים שהבנתי... לא שהיו הרבה אבל בכל זאת.

../images/Emo204.gifתרגום

סתם כי משעמם לי.
"אנחנו יודעים שחיכיתם בסבלנות כדי לגלות מה יצרנו. ובכן, הגיע הזמן. בנינו מקפליי סופר עיר! קהילה מהפכנית שתשנה את הדרך שבה אנו מתקשרים עם המעריצים שלנו לנצח. בעתיד אין סודות בעתיד אין שקרים ב-2010 העתיד מגיע." כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. אווווווווווווקייייייייייי. Oם

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifלמה, זה מגניב.

אהבתי את הסוף... :p In the future there are no secrets In the future there are no lies In 2010 the future arrives

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gifXD

במיוחד אחרי התמונה הזאת, זה נראה כמו COOMING SOON של סרט D:

../images/Emo204.gifOם זה נראה כמו איזה סרט אימה

או עיבוד לא מוצלח ל"שרלוק הולמס" או "הארי פוטר". אותה קדרות, עננים, משהו מלחיץ באוויר. זה נראה טוב, רק--- למה לפרויקט כזה טיפשי? OO''

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלגמרי הארי פוטר!

במיוחד אחרי שראיתי את הטריילר לסרט השבעי
אידיוטים,איך אתם מרשים לעצמכם להראות את הסצנה שהורגים אותו בטריילר?!
לפחות הם תפסו שכל(וטוב שהם נזכרו גם כן
) וחילקו את הסרט לשניים כדי לא להפסיד פרטים חשובים...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלכמרי הארי פוטר!

בעיקר בגלל התמונה הזו... אוך הארי פוטר,ראיתי את הטריילר לסרט ה7,ועוד לפני שראיתי את הסרט התעצבנתי! איך לעזאזל אתם מרשים לעצמכם להראות את הקטע שבו וולדמורט מכשף אותו באבדה קדברה בטריילר?!
לפחות הם תפסו שכל הפעם(וגם טוב שהם נזכרו,כן?
) וחילקו את הסרט ל2 חלקים כדי לא להפסיד הרבה פרטים חשובים...

MadBerry

New member
אומייגאד רותם! ../images/Emo58.gif

אני לא יודעת אם זה היה ספוילר או לא, ולא יודעת למי התכוונת כי לא קראתי עד הסוף את ההודעה, אבל לא לגלות! :(

למעלה