טוויט-טוויט. ;-P

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifטוויט-טוויט. ;-P

טוב אז זאת פינה חדשה, שהייתי אמורה לפתוח כבר המון זמן.XD אבל די התעצלתי -.-" אז אם יש בעיות או משהו, ואתן רוצות שאני אעשה משהו אחר, תגידו לי...
פשוט סתם חשבתי שיהיה יותר דברים של מקפליי וזה ... ^^ אז איך זה הולך >> כל שבוע אני אעלה 4 טוויטים של הבנים - מצחיקים, חמודים, טיפשיים וכו'. ואתן? תבחרו את הטוויט הכי מרגש, מרטיט לבבות, מצחיק, משגע ומשעשע לדעתכן.
מידי פעם אני גם יעשה בונוסים של מקורבים של מקפליי (דבי, קרי, ג'יו וכו'). ומה אתן צריכות לעשות? לעשות
/
לטוויט שהכי אהבתן.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifטוויט 2-

דאגי: "I have had a twitch in my right eye for nearly a week now. Whats wrong with me?" דבילל. D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifטוויט 3-

טום: " Morning. Was woken up by Marvin giving us a dead bird...cheers mate!" אווווו מרווין

polly88

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo45.gif

דיי!אני מתה לחתול כמו מרווין!!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifטוויט 4-

הארי: "Quarter finals. Got nailed by the sun again! Great to see a load fans down there. We miss you guys and can't wait to play some shows for you all! " מתי הם יבואו לישראל?!?!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo41.gifבונוס. :)

פראנקי (חברה של דאגי): " i just farted " חחחחחחחח. D:

שרiD

New member
../images/Emo45.gif חחחח

הייתי מגיבה על של דן אבל כי היא זונה ואני שונאת אותה אז על שלה!

ריהותם

New member
|פלל|אתן רציניות?

זו לא היא כתבה את זה.זה בטח דאגי מהמשתמש שלה כדי להציק לה,או כל אחד אחר שהיה במשתמש שלה ורצה להציק לה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבסדר

אבל אני פשוט בטוחה שזו לא היא.היא אולי מפגרת,אבל לא עד כדי כך!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלכי תדעי. אולי היא באמת כזאת מפגרת.XD

חחח סתם אח"כ היא כתבה שהיא לא באמת הייתה כותבת על דבר כזה או משהו כזה.XD אבל לא נורא, זה עדיין מצחיק שהיא מספיק מפגרת לכתוב דבר כזה.XDD

למעלה