למטרת

סוג ב

New member
ברור

אני מכירה את זה מקרוב. יש גם בוילות באשדוד, מסיבות לחילופי זוגות. וזה לא המצאה...

גנדרן

New member
מה מדהים בזה יקירי?

מה מדהים בזה יקירי, זה לא שונה ממה שקורה בתל אביב, בין סטודנטים לסטודנטיות במדשאות ובפאבים החבר'ה הללו מרמים רק את עצמם

yahv1

New member
מוזר מאוד...

אני די מכיר את המחתרת החרדית על בוריה...... עשיתי המון ניאופים עם שלל חסידות מחסידיות שונות.... ולא שמעתי על המסיבה הזאת...... יכול להיות שהדברים הוצאו מהקשרם. על חילופי זוגות כן שמעתי וזה דבר די ידוע. אבל על חרדים רווקים שנפגשים בלי היכרות מוקדמת אך ורק למטרת סקס לא שמעתי על כזה דבר. ולא נראה לי שזה אמיתי... אם מישהו יוכל להביא פה עוד הוכחות אודה לו מאוד.

גנדרן

New member
לגוף העניין

תראי יקרתי, אני חושב שבעניין סקס לפני נישואין, יש מגוון דעות.שמעתי פעם מחקר שבדק האם שיעור הגירושין שונה בין גברים ונשים שקיימו יחסים לפני נישואין (לכאורה הם מנוסים יותר ויודעים על מה הם הולכים) הסתבר שהמשוואה בדיוק הפוכה ויש הרבה יותר גירושין מאשר בקרב חבר'ה של טעמו סקס לפני הנישואין. המחקר לא נעשה על חרדים אלא על חילונים גמורים. עד כאן המחקר(אין לו שום קשר לתפיסות דתיות, בעניין בתוליות של הגבר או האשה) אחת הסיבות לכך כנראה, שהדברים נראים אחרת אצל נשים ואצל גברים, נשים נוטות לפתח רגש כלפי האדם שמקיים עמן יחסים(אלא אם כן הן עוסקות בכך באופן מיקצועי), ונקשרות לבחור או הגבר שעמן באו במגע. לעומתם גברים לא מפתחים רגשות באופן כזה כלפי בת הזוג, מה לעשות זה המבנה הגברי . כאשר ממסדים את הקשר הגבר לא מרגיש מחוייב אליו לעומת האשה שכן. מסקנה לפי מחקר זה : בנות אם זה לא "האחד" שלכן לא כדאי לכן לעשות סתם סקס , הקשר הרגעי הופך להחמצה, וגם כשאתן סוף סוף מוצאות את הגבר שלכן, אתן כבר למודות אכזבה וציניות , שמפריע לכם לאהוב אותו כמו שצריך.

אני מוחה על ההשמצה המכלילה הזו

גברים לא מפתחים רגש כלפי הפרטנרית שלהם? מאיפה הבאת את השטויות האלה?מפתחים מפתחים!

גנדרן

New member
מה פתאום השמצה

מחקר רציני שנעשה בקרב גברים חילונים בגיל הפריון, אחד מהשלושה או שאינך גבר(איני יכול לוודא זאת מכאן) או שאינך חילוני, או שאינך בגיל הפריון הבנת חביבי(תשאל את הבנות המנוסות כאן יגידו לך שכנראה אני צודק)

גנדרן

New member
סיפור ובדיחה

אצל הנוצרים יש על זה אגדה, שיש"ו מנצרת נולד ממריה שהייתה בתולה(כנראה כששאלו אותה מניין העובר שברחמה, אמרה בציניות "מרוח הקודש" והאהבל יוסף הנגר האמין לה) אז ה-"אפרת" הזו באמת חושבת שנאמין לה שהיא "בתולה קדושה"? חחח ועל כגון זה נספר בדיחה פעם אחת הגיעה נזירה לכומר להתוודות, היא סיפר לו את כל מעלליה וניאופיה, בצורה מפורטת לפרטי פרטים, למרות שנזירה זו כבר הייתה בת שבעים, היא עדיין זכרה בדיוק מה עשה לה הכומר הזה והזה, ועם מי היא "חגגה". לסיום היא בקשה מהכומר אב המנזר תיקון לחטאיה נתן לה אב המנזר חתיכת לימון, והורה לה לטפטף ממנו כשהיא מדברת על נושאים אלו, שאלה הנזירה "אבי היקר , זה (חתיכת הלימון) יטהר אותי מחטאיי, ענה לה הכומר, לא אבל זה יוריד לך את החיוך המטופש מהפצוף כשאת מספרת את סיפורי ניאופייך

סוג ב

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

סורי על העניין... אגב, שאהבתי את הבדיחה, כבר אמרתי?

יוניבי

New member
איזה פספוס, אפשר לחזור להיות רווק צעיר ויפה?

לעצם הענין מובן ג מהכתבה שמדובר בחברה דתלי"ם כך שתרגעו, בחורה חרדית תעדיף בסתר את השבאבניק או חלילה את הערבי מהירקן ולא להעיז להחשף בין אנשים, זאת האמת וכל האמת. והיא נורא כואבת, ולחוצת, ומדגדגת, אחח

newKiticat

New member
אגב, אני הכותבת

אז אם מישהו רוצה להפנות שאלות אליי, הוא יותר ממוזמן.

newKiticat

New member
אכן

תפוז זה סוג של בית וירטואלי בשבילי מגיל 15. (אפילו ניהלתי פה פורומים). בכל אופן, אני סטודנטית לתקשורת, עיתונאות כתובה- במכללת ספיר. יוצרי המגזין הוירטואלי יצרו אותו במסגרת של פרוייקט הגמר (הם שנה מעליי), ואחד מהם מוכר לי משיעורים אחרים שלקחנו במשותף (מחשבת ישראל דווקא.
) הכתבה נוצרה לשם קורס בשם תחקיר עיתונאי. וכששלחתי אותה לבחור הוא התלהב ושאל אותי אם יוכל להשתמש בה. כמובן שהסכמתי. הכתבה עברה קצת ליטושים. הכתבה קצת יותר בוטה משנכתה בבמקור... (כי המגזין שורף להיות חתרני...). הנושא של מיניות ודת הוא אחד מהנושאים שהכי מעניינים אותי באופן אישי. בכלל, דת, ברמה הסוציאליגית, החברתית, הפסיכולוגית וכו'...

סוג ב

New member
האמת

שאני הוזמנתי למסיבות כאלה, אבל לא של רווקים, אלא של חילופי זוגות. לעולם לא הלכתי, כי אני רוצה להחליף זוג, אני מעדיפה לעשות זאות באופן עצמאי. קצת הופתעתי לגלות שיש כאלה גם לרווקים/ות, אבל לא ממש נכנסתי להלם. תופעה מוכרת ומובנת. שאפו על הכתבה ועל האומץ. אולי תמצאי פה עוד חומר מעניין. אשמח לשתף פעולה... שבוע טובבבב

newKiticat

New member
מעניין

מסיבות חילופי זוגות של זוגות נשואים חרדים? בכל אופן הפורום שלך חדש לי ומאוד מעניין בעיניי...

יוניבי

New member
שאלה לי אלייך ואולי גם אקבל תשובה לעניין

כמה מתוך תושבי ישראל הבוגרים משתתפים בחילופי זוגות במשך שנה, אני מתכוון כמה פריטים, ולא כמה משתתפים בפועל כי הרי מי שמשתתף משתתף בכמה, משום מה אני חושב שזה לא יותר מאיזה 1000 איש בכל המדינה, וברור שחרדי שמפסיק להיות חרדי זה ב90% בגלל הסקס והמיניות שהוא לא יכול לבטא במסגרת חרדית, לכן ברור גם שכל מי שחוזר בשאלה בסתר או בגלוי סיכוייו להיות בחילופי זוגות גבוהים מאוד

למעלה