האוסף שלי..

JAP Noa

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo214.gifהאוסף שלי..../images/Emo214.gif../images/Emo226.gif

קודם כל, מצטערת על האיחור האופנתי.. חזרתי אתמול לפנות בוקר מחו"ל והתכוונתי להעלות ולצלם אבל אחרי יום מתיש למדיי בבסיס פשוט פרשתי לישון. אז..מתחילים.
ככה האוסף ארוז, עד שיהיו לי מספיק בשביל למלא מתלה של 100.

JAP Noa

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo214.gifהכחולים..../images/Emo214.gif../images/Emo226.gif

ימין עם פלאש, שמאל בלי.. האמת שהימנית יותר נאמנה למקור, אבל השמאלית תפסה יותר טוב את הברוסי שקצת הלך לאיבוד בזו עם הפלאש.. מימין לשמאל לפי הסדר - # - Brucci - 13 # - WOW - 417 # - Orly - Blue Suede # - Beautycare - 27, 16 # - Top Beauty - 45, 96 האמת שבעולם הכחולים אני דיי חדשה, אבל התאהבתי. מדהימים מדהימים מדהימים. כמו שדנרה כתבה בפוסט בבלוג שלה - גם לי הם נותנים תחושה מנחמת של ים כשאני תקועה בבסיס..
(אגב, בהמשך לשרשור שהיה פה - הטופ ביוטי שלי מעולים, הם מתייבשים בשניות ומחזיקים יחסית למחיר הרבה זמן מעמד.)

JAP Noa

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo214.gifלבנבנים ועוד..../images/Emo214.gif../images/Emo226.gif

אותו טריק עם הפלאש.
מסודרים מימין לשמאל.. # - Essie - Loophool # - Orly - Mirror Mirror # - Orly - Shine on crazy daimond # - קרליין - 11 # - Beautycare - 8 # - Life - 236 # - Wow - 329

JAP Noa

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo214.gifהכתומים המקופחים..../images/Emo214.gif../images/Emo226.gif

מימין לשמאל.. # לייף - 244 # - Essie - Van D'go # - Orly - Chica boom האורלי דיי מזעזע. הפורמולה דלילה והצבע מאכזב. אני עדיין מתלבטת איך לשפר אותו.

JAP Noa

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo214.gifאדומים..../images/Emo214.gif../images/Emo226.gif

מימין לשמאל.. # - לה צ'ט - 259 # - MC - F53 # - קרליין - 361 # - Brucci - Golden Red # Orly - Poison apple, Enchanting, Star spangeld חוץ מהקרליין שהיה אמור להיות קורלי עמוק (ככה הוא היה נראה בתאורה המחרידה של הסופרפארם), הם כולם מדהימים. בעיקר הסטאר ספנגלד.

JAP Noa

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo214.gifסגלגלים..../images/Emo214.gif../images/Emo226.gif

לפני שטסתי קלטתי שאין לי בכלל סגולים (לא זכרתי את קיומו של הלה צ'ט) ולכן החלטתי שאני קונה סגולים. האמת שלא מצאתי מלהיבים במיוחד, וראיתי כמה נוספים שכדאי שייצטרפו לאוסף, אבל לפחות מספרו גדל קצת.. מימין לשמאל.. # - Essie - Lilacism # - Orly - Samba # - Essence - hypnotic poison # - Essence - XXL Shine 45 # - לה צ'ט - 227 עם לילכיזם הייתי כל השבוע ומשהו שהייתי בחו"ל וחוץ מביום האחרון שהתחילו קילופים הוא החזיק מעמד מושלם ובלי טופקואט בכלל.

JAP Noa

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo214.gif ורודים..../images/Emo214.gif../images/Emo226.gif

החלק הכי גדול באוסף שלי.. כולם ביחד.

JAP Noa

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo214.gifPart 1../images/Emo214.gif../images/Emo226.gif

החבורה המושלמת.. ESSIE: # - Watermalon # - Cute as a button # - Pink daimond # - Need a vacation # - Pink Lamonade אני מתה עליהם, הם אהובי נפשי כל אחד ואחד מהם.

Angel Of Moon

New member
../images/Emo99.gif תגידי....

מה הלק מצד ימין ליד המחזק (פלוס צבע לא זוכרת שם) של סאלי הנסן ? נראה כמו איזה טופ נצנצים מגניב....

JAP Noa

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo214.gif Part 2../images/Emo214.gif../images/Emo226.gif

מימין לשמאל.. # - Essence - twins - 04 - carrie # - סאלי הנסן - Strawberry icing # - קרליין - 372 # - Orly - Basket case, Girly האמת שמתוכם אני לא מתה על הבסקט קייס כי הוא בנאלי, והקרליין היה יכול להיות מושלם (ברבי..הורוד האולטימטיבי) אבל משהו חסר בו. מלבדם כל השאר מדהימים.

JAP Noa

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo214.gif Part 3../images/Emo214.gif../images/Emo226.gif

המעפנים.. מימין לשמאל.. # - לייף - 231 # ביוטיקייר - 60 # - MC - F51 הביוטיקייר מגניב כי יש לו נצנים כחולים.

JAP Noa

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo214.gif כל השאר..../images/Emo214.gif../images/Emo226.gif

מימין לשמאל.. # - קרליין - מחזק רגיל # - סאלי הנסן - No Chip - מזעזע. מצהיב ואת הלק. על לקים חזקים הוא טוב כי אז לא רואים את ההצהבה. # - ביוטיקייר - טופקואט (לא רע בכלל יחסית למחיר) # - P2 - Matte victim # - Essence - High Shine Topcoat # - Orly- Nail defence # - Seal on topcoat - Orly ואני לא ממש מתה על אף אחד מהטופים חוץ מזה של אסנס ועוד לא בדקתי אותו ממש לעומק כי יש לי אותו בערך 3 ימים..אני עדיין בחיפושים אחרי זה שיצדיק את המחיר ואבא יסכים להזמין לי..

JAP Noa

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo214.gif כל האוסף ביחד..../images/Emo214.gif../images/Emo226.gif

בתמונה ולא צילמתי פרטנית - # סאלי הנסן - Green with envy ו-2 עטי לקים, אחד של P2 שהוא ורוד כהה, ואחד של אסנס בורוד בהיר. סה"כ - 55 לקים.

זו תמונה מדהימה!

הם נראים כמו שיירת אנשים שפוסעת ברחוב באמצע היום... ואחלה אוסף יש לך שם.

Ultra marine

New member
אוסף מקסים :)

אגב, למה את מחכה ל 100 לקים בשביל לקנות מתלה? במתלה יש גם ככה רק 90 מקומות
בכל מקרה אני חושבת שזה עניין של נוחות, כל אחת ומה שהיא מעדיפה. מסתבר שבאופן האחסון הזה צריך לנקות מאבק מה שלא צריך כשהלקים נמצאים בקופסה.. לי אישית זה נוח כי כל הגוונים פרוסים בפני. ומעבר לזה, הם סוג של "קישוט" כמו תמונה על הקיר

למעלה