היום ב-
אנשים

../images/Emo227.gif היום ב-../images/Emo43.gifאנשים ../images/Emo202.gif

"בלתי נתפס" עם נמרוד הראל מגיע ל-FLIX ערוץ חדש לתוכנית "בלתי נתפס" עם נמרוד הראל בערוץ 10. בעונה חדשה זו לקח על עצמו נמרוד אתגרים על–חושיים כמותם טרם נראו בארץ. הכנסו עכשיו לערוץ של נמרוד הראל ותוכלו לצפוץ במגוון קטעים מהעונה החדשה וגם בפרק השני במלואו! http://www.flix.co.il/Nimrod/ לפורום התכנית: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1673
תחרות באלבומים: אהבה חופשית מאיידס "תפוז אלבומים" מזמינים את היצירתיים והשנונים שבינכם להצטרף למאבק באיידס ולשלוח אלינו סלוגנים וסטיקרים מקוריים ונשכניים שהמצאתם להגברת השימוש בקונדומים. היוצרים המוצלחים ביותר יוכלו לזכות בפרסים מדהימים: מסך מחשב LCD, חופשת סופשבוע במצפה רמון וצניחה חופשית. למה אתם מחכים? http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contestMedia.asp?c=90&m=1185541

התפקדות צדמבר!../images/Emo192.gif

שם:
עיסוק:
תוכניות לדצמבר:
דיסק החודש:
גשם או רוח:
ציטוט אהוב של יהודית:
תמונה!

מתפקדת!

(תוך כדי שמיעה של "רחוק ממך") שם: מיכל. גיל: 22 (וחצי אוטוטו) מקום מגורים: מושב נהלל (כן, באמת יש מקום כזה, זו לא הנפצה של מיה דגן) אשר בעמק יזרעאל. עיסוק: כרגע מובטלת
, אבל באופן כללי או-פר. תוכניות לדצמבר: למצוא עבודה, להגיע לעוד הופעות של יהודית, להמשיך עם הפיתוח קול, הופעה של גידי גוב, פסטיגל (אל תשאלו), וללמוד לנגן את עטור מצחך על פסנתר (שזו שאיפה כבר שנים!) דיסק החודש: געגוע תעתוע, געגוע תעתוע גשם או רוח: גשם. לפחות לא קר. ציטוט אהוב של יהודית: "ואם אנ'לא יודעת מה יהיה אז מה..." (מתוך השיר "חוזרת") תמונה! (אם אני לא טועה, היא אחרי ביצוע מרגש במיוחד של "את עושה אותי אמא")

אושRתי

New member
../images/Emo98.gif

שם:אושרת גיל:24 מקום מגורים:ירושלים דיסק החודש:של דין דין אביב גשם או רוח:אף אחד מהם
ציטוט אהוב של יהודית:"האושר הוא הפשע המושלם.." תמונה!

zoharrr1

New member
אני

שם: זהר גיל: 22 מקום מגורים: תל אביב בירתנו לנצח נצחים עיסוק: סטודנט מיואש ומוזיקאי בראשית הדרך (ואולי גם בסוף הדרך) תוכניות לדצמבר: מעבר אוניברסיטה, חיפוש עבודה, כתיבה, הלחנה, והמשך בזבוז זמן עד לחודש הבא שבטח גם הוא יהיה בזבוז. גשם או רוח? בטח שגשם (ועדיף בלי רוח) ציטוט אהוב של יהודית: "נעשה לכם עכשיו עוד שיר בית ספר כזה" תמונה: עדיף שלא

געגועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

שם: ניר גיל: 18 מקום מגורים: עוטף עזה עיסוק:אמנות, גינה תוכניות לדצמבר: צבא? דיסק החודש: ביורק, הראשון גשם או רוח: גשם ציטוט אהוב של יהודית: קשה לי מדי
תמונה!

0mroosh

New member
מיצי.

שם:יוספה ברנשטטר גיל:93 מקום מגורים:גיא-אוני עיסוק:משווקת סלרי ועלי רוקט. תוכניות לדצמבר:לקנות מערכת עיכול חדשה. מת"אן קולנוע בחנוכה. אולי טיול בתנועה וגמר "קליפ צעיר" (החזיקו אצבעות..
). דיסק החודש:עמיר לב-פעם בחיים
גשם או רוח:שמש חמימה. ציטוט אהוב של יהודית:"אתה חייב למות עלי"

אני!!!!

שם: דנה גיל: 23 עיסוק: QA תוכניות לדצמבר: לצאת מהדיכאון התקופתי דיסק החודש: רק התחיל החודש, אני אחזור אליכם בנושא הזה גשם או רוח: גשם ציטוט אהוב של יהודית: "קחי את עצמך בידיים , אני אומרת לעצמי פעמיים ביום!!" תמונה!

darling2

New member
אני../images/Emo42.gif

שם: דר גיל:17 מקום מגורים: מושב תאשור עיסוק: תלמידה..שיגמר כבר!
תוכניות לדצמבר: בתקווה לטסט, חנוכה, ת"א ועוד כל מיני... דיסק החודש: אפרת גוש-אפרת גוש גשם או רוח: גשם
ציטוט אהוב של יהודית: "עכשיו הכל בסדר, שינוי ניכר באוויר"
תמונה! (נחשו מי צילם..איזה יום מושלם זה היה..
)

באהבתנו

New member
התפקדות מאוחרת...

שם: גל גיל: אוטוטו 17 מקום מגורים: מושב קטן ונחמד ליד רחובות עיסוק: תיכוניסטית (עד להודעה חדשה
) תוכניות לדצמבר: צו ראשון, חופש חנוכה, סופגניות, והמון יודית ברקע... דיסק החודש: כוורת בפארק גשם או רוח: גשם כמובן.. שיבוא כברררר!! ציטוט אהוב של יודית: "אל תטעה בי, ברוגע שבי יש אות לסערה נסתרת..." (רעידת אדמה)

באהבתנו

New member
התפקדות מאוחרת..

שם: גל גיל: אוטוטו 17 מקום מגורים: מושב קטן ונחמד ליד רחובות עיסוק: תיכוניסטית (עד להודעה חדשה ) תוכניות לדצמבר: צו ראשון, חופש חנוכה, סופגניות, והמון יודית ברקע... דיסק החודש: כוורת בפארק גשם או רוח: גשם כמובן.. שיבוא כברררר!! ציטוט אהוב של יודית: "אל תטעה בי, ברוגע שבי יש אות לסערה נסתרת..." (רעידת אדמה)

למעלה