אבי קורניק ודני לשמן לוהקו ל"החצויה"..

../images/Emo23.gif אבי קורניק ודני לשמן לוהקו ל"החצויה"..

אני כ"כ שמחה (וגם מאושרת) שאבי סוף כל סוף עושה עוד פרויקט
הנה הכתבות בנושא:
חושפים שיניים
אלכס אנסקי מצטרף ל"החצויה"
אנה זאיקין תגלם ערפדית ב"חצויה" מקווה שבקרוב יהיו עוד פרטים לגבי תחילת הצילומים ותחילת השידור של הסידרה הזו.

בשבוע שעבר פורסם ../images/Emo185.gif

שכבר בשבוע השני לעבודה (לא יודע אם כתיבה או צילומים) על הסדרה התגלו מחלוקות והמפיק/במאי של הסדרה עזב ובמקומו הביאו את שי קפון (המפיק/במאי של כל הטלנובלות האחרונות של הוט מלבד חשופים) דרך אגב, אנשי ההפקה מתלוננים על תקציב הסדרה ועל כמה שהוא דל.

gilad94

New member
נשמע סידרה טובה!

הוספתי עוד קישור אילן רוזנפלד מהפיג'מות הוא אחד מכוכבי הסידרה (וזה מסביר למה הוא לא הישתתף בפסטיגל) רעיון ממש טוב! אני אהבתי..

Yarinv

New member
אני לא מתפלא

ההפקות של דרסט מאז ומתמיד היו דלות תקציב, וזה בלט בחלק גדול מהן.

simba only me

New member
מעניין אותי לדעת

איפה זה בלט לדעתך ? כי לי למשל ממש לא היתה תחושה כזו ובקשר לחצויה - זה נשמע ממש טוב P: ואיזה כיף ששי קפון הולך לבאיים תמיד אהבתי את הבימוי שלו

Yarinv

New member
אממ

במיוחד "האלופה 2" ו"בובות" (שראיתי רק את הפרק הראשון). בהשוואה ל"חשופים" הן נראות כמו הפקה בשקל

Superboi

New member
"בובות" דווקא הייתה בסדר, לדעתי../images/Emo59.gif

הופתעתי מכמה שהיא הייתה לא "זולה" כמו "האלופה". והאמת שגם "טלנובלה בע"מ" לא משהו, בהשוואה לאלו שלפניה, ל"חשופים" (שזו כבר לא הפקה של דרסט, וטוב שכך) ול"בובות".

8דושנקה8

New member
בובות לא הייתה אחידה מבחינת המשחק והעלילה-

העלילה המרכזית הייתה ממש טובה אבל את העלילות המשניות הזניחו... וככה ישצא שהיו שם קטעים ממש ממש טובים לצד קטעים ממש ממש מופרכים וזולים...

simba only me

New member
אני אהבתי

את כל הסדרות שהיו לפני האלופה 2 (שהיתה לדעתי ירידה עצומה בכתיבה ובכלל ) בניהם במיוחד את האלופה 1 מבחינת הנושא, הכתיבה ושחקנים הכל . התחלתי לראות הבובות והפסקתי בהתחלה - כי היה לי די משעמם הנושא עצמו וגם חשופים אני כבר לא רואה (וכן ראיתי את הפרקים הראשונים ) נראלי שמה שהיה משותף ל2 שבגלל זה לא ראיתי היה חסר לי אור כלומר כל הטלנובלה התרחשה באולפן סגור וחשוך לעומת זו נגיד באלופה גם דברים שהתרחשו בבית היו מלאי אור ואני באמת לא מצליחה להבין למה זה כל כך הפריע לי. ובכללי אני נורא אוהבת את הכתיבה של דרור נובלמן (שכתב את מיכאלה טלנובלה בעמ והאלופה 1 ) וכמו כן גם את הבימוי של שי קפון

../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif תקראי את הכתבה הראשונה

ותביני לבד על מה הסידרה.. וגם אם את ממש מתעקשת לדעת אז תקראי גם את שאר הכתבות שהבאתי

MR Lordi

New member
אני מחכה לזה!

אני זוכר שלפני כמה חודשים היה כתוב בפנאי פלוס שאילן רוזנפלד יכתוב את הסדרה...

למעלה