אהבה ערבית

Mishkafofer

New member
../images/Emo23.gifאהבה ערבית

אני מתעניין בנושא של הכרויות בין ערבים צעירים. אני לומד במכללת רמת גן וברוך השם יש מלא סטודנטים , כמובן ששמתי לב שיש בחורות ערביות, ומן הסתם אין בסביבה גבר משופם עם נבוט שמפקח על הנעשה, אז הבנים ניגשים לבנות או שהבנות ניגשות לבנים, ומדברים, מאוד מעניין אותי לדעת, האם זה יכול להתפתח לרומן? כל מה שאני יודע על הכרויות במגזר הוא שיש שדכנים וההורים מעורבים אבל זה סטריאוטיפים קיצוניים שאולי מתאימים לכפרים מרוחקים, כמובן יש ערים כמו תל אביב יפו, חיפה ששם העניינים יותר זורמים ומוחמד ג'וניור לא צריך אישור מיוחד ממוצטאפא סיניור להתחיל עם בחורות
. אז בואו תספרו איך אתם מכירים ומתאהבים, איזה קשיים מתעוררים, באיזה שלב הולכים להכיר את ההורים או את החמולה

Mishkafofer

New member
תיקון קל

התכוונית לאומר שבמכללת רמת גן יש לא מעט סטודנטים ערבים, בנים ובנות.

mike00

New member
האמת שזוגיות זה הדבר הכי קל במגזר...

אתה מגיע עם אלת בייסבול ואורב לבחורה שמוצאת חן בעיניך ליד מגרש החניה.. כשהיא מתקרבת אתה נותן לה אחת על הראש מעמיס לטנדר או לסובארו וכשהיא מתעוררת היא מוצאת את עצמה קשורה אצלך במרתף של הבית..... משאיר אותה ככה בין 3-5 שבועות עד שהיא משתכנעת שהיא אוהבת אותך.. קונה כמה סירים ומחבתות,3-4 קילו במיה וקילו בשר טחון,מביא את אמא שלך שתלמד אותה את המתכון שאתה הכי אוהב.. מזל טוב וסימן טוב,יש לך אישה לחיים...

mike00

New member
אני מקווה שהיה לך נוח בסובארו....../images/Emo8.gif

דרך אגב,איזה מתכון למדת להכין?

THE WIZARD 55

New member
חחחחח מרק אבנים...

אם יעצבן אותי אזרוק עליו אבנים.. ואני מותק לא אכנס לסובארו בחיים לא יודעת למה, לא אוהבת..

THE WIZARD 55

New member
אהלן משקפופר, אחלה שאלה

כמו בחברה שלכם, יש את הדתיים, המסורתיים והחילוניים יש את אלה שעדיין מאמינים בשידוכין, אבל התופעה נעלמת עם הזמן אם תקפוץ לאוני' חיפה, אז תראה איך האהבה פורחת בקפה דשא:) הקשיים הם כמו אצלכם, משפחה שלא אוהבת את המשפחה השניה או שלא מספיק טובה... בטח שיכול להתפתח לרומן חחחח הכל אותו דבר כמו אצלכם לפחות כך בחיפה...

גם בלוד ככה

אנחנו הצד הדתי
שעדיין מאמין בשידוכין לא כולם כמובן אנשים מהסוג שלי ושל משפחתי(האנשים שבלוד נקראים האשקלונים) מכירים קודם לכן מתאהבים עד לעננים ואז מספרים להורים עושים חפלה גדולה שכולם ידעו אחר כך מתחתנים עושים עוד חפלה של החתונה הולכים לירח הדבש עושים אהבה עד שאיפשר להרגיש רעידת אדמה
(אתם יודעים למה אני מתכוון
) AND THEY LIVE HAPPILY EVER AFTER THE END

Mishkafofer

New member
אשקלונים?

לא הבנתי את הכוונה? מוצא משפחתך הוא מאשקלון? (זמן מצויין לחזור הביתה, מחירי דירות יורדים בעקבות טילי הגראד
)

Mishkafofer

New member
תמורת כסף ימכרו ועוד איך ימכרו

זה מדיניות ממשלתית לא למכור לערבים שם? איך זה בדיוק עובד?

כתבתי לך תגובה

ארוכה מאוד ויש בה את כל האמת גם כתבתי לך איך הכרתי את חברה שלי אבל האינטרנט התחרפן וההודעה לא נשלחה ואני לא מתכוון לכתוב אותה שוב כי לקח לי שעה לכתוב אותה

Mishkafofer

New member
בעיה בעיייתית

אכן אני מבין אותך, הודעות ארוכות עדיף לרשום בוורד ואז להעתיק לתפוז. בקיצור נמרץ - איך הכרת אותה? היית צריך אישור של ההורים?

טעות מוחלטת אחי

היא אחותו של אחד החברים שלי בנצרת הכרתי אותה בבית שלה זאת הייתה אהבה מכוס תה ראשונה ושאח שלה חזר הביתה אמרתי לו תשמע נראה לי שהתאהבתי אומר לי במי אמרתי לו אחי אני מצטער אבל באחותך הוא קיבל את זה סיפרנו להורים שלהם ואני שמה בכל שנייה פנויה שיש לי ואני לוקח אותה הרבה לבית קפה שמה בנצרת בית הקפה נקרא CHOCOLATTE איך אני אגיד את זה התאהבתי מהרגע שהיא פתחה לי את דלת ביתה ועד עכשיו ולנצח אני מקווה אני לא רוצה לספר את הסיפור הארוך שכתבתי קודם ולא נשלח

Mishkafofer

New member
לא צריך להתעמק בסיפור

אם היא לא היתה אחותו של חברך, איך יכולת להכיר אותה? נניח שהיא היתה סטודנטים שלומדת איתך או בחורה שעובדת בעבודה שלך, זה היה הופך להיות קשה יותר?

תראה זה היה הופך ליותר קל מצד הקשר

תראה גם בחברות המערביות בעולם קשה לבוא למישהו שאתה מכיר שלוש ארבע שנים ולהגיד לי אחי אני מאוהב באחותך

למעלה