אהבה של סקייטר-פרק 11.

Emo Kid

New member
../images/Emo23.gifאהבה של סקייטר-פרק 11.

פרק אחד לפני אחרון. עצוב לי שזה נגמר.. חח. אולי אני אתחיל לכתוב עוד אחד. לא בטוח שאפסרם פה.
היה צילצול. הלכנו ביחד לשיעור פיזיקה. בשיעור היו צריכים לעשות עבודה בזוגות. אנה הייתה עם דייב. קייסי עם ניקי. ואני עם דאגי. התחלנו לעבוד. המורה הכתיב משהו ודאגי כתב הכל. מה לעשות שהוא כותב יותר מהר? אני מסתכלת עליו, הוא כל-כך יפה. אני רוצה אותו, רוצה אותו רק לעצמי. הוא שלי. אנחנו ביחד עכשיו. שוב. לקחתי את היד שלי ושמתי אותה על היד שלו. על היד השנייה, לא זאת שכותבת. החזקנו ידיים והוא הרים את הראש והחייך אלי. חייכתי אליו בחזרה. "אני אוהב אותך" הוא לחש. "אני רוצה לנשק אותך" אמרתי ונתתי לו נשיקה באוויר. המורה הסתכל עלינו. "דאגי וג'סיקה, לא עכשיו עם ענייני האהבה שלכם." התחלנו לצחוק. אחרי שעתיים של פיזיקה, בהפסקה, הלכנו וישבנו בצל מתחת לעץ. ישבנו שם מחובקים ולחשתי לו באוזן. "אני רוצה אותך". הוא הסתכל עלי בפרצוף מוזר ואז נישק אותי. הוא עשה מין משחק פרצופים כזה. הצחיק אותי. חיבקתי אותו. חיבקתי חזק. "אני לא רוצה לאבד אותך" אמרתי. "אז פעם הבאה אל תזרקי אותי מהבית שלך" הוא גיחח. צחקתי. "תבוא אלי היום בערב, ההורים שלי יוצאים למסעדה." "היום? בסדר" "תבוא מאוחר, גם ככה לא לומדים מחר." "אין בעיה, להביא משהו מיוחד?" "כן" חייכתי חיוך שובב. "מה צריך?" "קונדומים"

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif חחחחח..

שכחתי לכתוב תוכן להודעה הקודמת. מקווה שהפעם זה יקפוץ.

m i c k e y 15

New member
יווווווווו אלוהיםם

איזה יפהההה
קשה לי לקרוא את זה חחחח כי כשאני קוראת משו אני לפעמים חושבת שזה אמיתי ודאגי הוא האהוב שלי חח וזה כאילו..אוחח חחח באמת זה סיפור מהמם! תודה

למעלה