אהבה של סקייטר - פרק 12 ואחרון

Emo Kid

New member
../images/Emo23.gif אהבה של סקייטר - פרק 12 ואחרון

אוף.. נגמר :\ [האא!! יש מאט הרגע בטלויזיה.] וסליחה שלא שמתי אתמול, פשוט הייתי רק מאוחר במחשב ולא היה לי כוח
אז קבלו-פרק אחרון. סוף טוב.. והזוי
בערב דאגי בא אלי. השעה הייתה 23:00. הוא דבר בדלת ואני הייתי לבד בבית. פתחתי לו את הדלת, הוא נכנס, עלינו למעלה לחדר שלי. שמתי קצת מוזיקה, ישבנו על המיטה והקשבנו. היה רגע של שקט ואז התחלנו להתנשק. כמה התגעגעתי לזה. הוא נישק אותי ברכות כזאת. בזמן שהוא מחבק אותי ואנחנו מתנשקים נשכבנו על המיטה. התחלנו להתפשט. המוזיקה עוד רועשת ואנחנו בשלנו. הכל כל-כך מוזר. אולי בגלל שזאת הפעם הראשונה. אבל כיף. כשסיימנו נשכבנו שנינו אחד ליד השניה על המיטה הזוגית שלי. התלבשנו. נכנסנו מחובקים למתחת לשמיכה ונרדמנו. בבוקר הוא העיר אותי בנשיקה. "היה מדהים" אמרתי לו. "אני אוהב אותך, אל תשכחי את זה" "אני בחיים לא אשכח אותך, בחיים לא" התחלנו שוב להתנשק ולפתע מישהו דפק בדלת. "מי זה?" שאלתי. "אני, אנה" "היכנסי" אנה נכנסה לחדר, מאושרת מתמיד. "באתי להיות איתך, יש לי תחושות טובות בקשר לדאגי!" היא אמרה. פתאום היא קלטה שהוא אצלי. "הוו, אתם ביחד שוב?" היא שאלה. "כן" הוא ענה לה. "זה בדיוק מה שבאתי להגיד לך" "אז עכשיו את יודעת" "ידעתי שעוד תחזרו, ידעתי" חייכנו אליה. "טוב, אז אני אשאיר אתכם לבד" היא אמרה והלכה. קמתי לדלת, אמרתי לה שלום וסגרתי את הדלת. רצתי חזרה אלי דאגי שישב על המיטה. קפצתי עליו וחיבקתי אותו. ישבנו מחובקים על המיטה, הסתכלנו על התיקרה ושתקנו. שמתי מוזיקה. הנחתי עליו ראש ופשוט חשבתי לעצמי. אני הילדה הכי מאושרת בעולם עכשיו. יש לי את דאגי בתור ה-חבר-המושלם. יש לי את אנה שהיא החברה הכי טובה שלי. והיא גם מאושרת. יש לי ידידים טובים כמו ג'יימס, דייב, דני, הארי ועוד... הציונים שלי רק משתפרים. אלה החיים. חיים טובים. "דאגי, אני אוהבת אותך" הרמתי את הראש וחייכתי אליו. "גם אני אותך" הסתכלנו אחד על השני. "עוד נשיקה?" שאלתי. "כן, רוצה??" ועוד לפני שעניתי לו מצאתי את עצמי מתנשקת איתו שוב. לנצח.

m i c k e y 15

New member
יאייייי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

זה כזה יפה..הלוואי והיו לי כאלה חיים וכאלה חברים.. ושיהיה לי ככה עם חבר שלי..יאא תעשי עודדד חחח באמת זה ממש ממש ממש יפה!

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|אווווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

זה ממש יפה!
את באמת צריכה להמשיך

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif סיימתי לכתוב את זה לפני

חודשיים.. חחח אני בקושי זוכרת מה כתבתי
אבל אני אנסה לכתוב עוד סיפור או משהו יעלה אותו לפה אחרי הסיפור הבא שיעלו לפה :)

m i c k e y 15

New member
מקווההה חחח אני מה זה רוצה

המשך..חח אולי כשהם מתחתנים ועם ילדים חחחח סתם סתם

Rowdy Girl

New member
והפעם תעשי

תעתיק לסיפור הבא שאני אפרסם פה. הא?!?!?!
עליתי עלייך.
חהחה יו נואו איי לאב יו
הו, ולידע כללי, לסיפור הבא יש 2 עונות. ככה שתאלצי לחכות קצת יותר
נו אבל הן קצרות-.-

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif הפעם אני אכתוב מקורי.

בלי שום השראה מכלום!! חחח אולי מהחיים האמיתיים שלי[?] ויקח לי מלא זמן.. אז בטח עוד הרבה אחרי שאת תסיימי את שתי העונות פה
חח

Rowdy Girl

New member
כזההההה קיטשי.../images/Emo178.gif

נו, אבל קיטשי זה טוב
פאנפיק הבא שלי חעחעחעחע.

Rowdy Girl

New member
מה אני אגיד לך..

כן
[לא שבאמת יש לי הרבה כח לזה.] אבל אני שמחה שזה עכשיו שכבר אין מבחנים מאשר שהיה יוצא לי לתרגם 4 פעמים בשבוע פאנפיקים, לעשות החוליה החלשה [שכנראה מעכשיו] ב2 פורומים...
. רק עוד מבחן אחד קטנטן באנגלית וסיימנווווו D: [ואני חייבת 100 כדי לצאת מהממוצע של ה80 באנגלית-.-]

למעלה