אהבה של סקייטר - פרק 9.

Emo Kid

New member
../images/Emo23.gif אהבה של סקייטר - פרק 9.

"מתי ההופעה שלכם?" שאלתי. "עוד שבועיים בדיוק!" "אני מוזמנת?" "בטח, אני אשמח אם תבואי." "אפשר לשמוע אתכם מנגנים?" "עכשיו?" הוא שאל. "כן, אם לא איכפת לכם.." "?בסדר, אני אודיע לבנים ותכף נתחיל" הוא אמר וקם אליהם. הם החלו לנגן ואני בהיתי בדאגי. איזה יופי הוא שר. איזה יופי הם מנגנים. יש להם ממש אחלה של מוזיקה. אהבתי נורא. למחרת בארוחת הצהריים ישבנו כולנו ביחד. אני, אנה, דאגי, דייב, ג'יימס וגם דני והארי הצטרפו אלינו. תכננתי את הישיבה כך שאנה תשב ליד דייב. הם התחילו לדבר בניהם ונראו מאוד חמודים יחד. "ניראה לך שזה יצליח?" שאלתי את דאגי. "אני חושב שכן" הוא ענה. "אני חושב שאני צריך ללכת!" צעק ג'יימס מרמיזה לכולם לקום. כולם אמרו שהם הולכים והשאירו את דייב ואנה לבד. הם המשיכו לדבר ואחר-כך אני זוכרת שהתקשרתי לאנה בערב והוא עוד היה אצלה. כמה אהבה יש בחיים. כל-כך נפלא. אבל זה טוב מידי, דבר לא יכול להיות מושלם. אולי כדאי שאני אסתום ולא אפתח פה לשטן. כעבור שבועיים בערך הייתה ההופעה של דאגי. אנה באה איתי. היה כל-כך כיף והם נתנו הופעה טובה! אחרי ההופעה נכנסו אני ואנה למאחורי הקלעים להגיד שלום לבנים. "היי דאגי מותק, הייתה הופעה מדהימה" אמרתי לו. "תודה..." אמר כולו מתנשף. "ההורים שלי יצאו לסוף שבוע, אתה יכול לבוא אלי עכשיו." "אוקי, אני רק אגיד להתראות לכולם." "אני מחכה במכונית שלך" חיכיתי במכונית ואחרי כמה דקות הוא בא ונסענו אלי הבייתה. התחלנו להתמזמז, כרגיל, על המיטה שלי. הוא היה עדין כל-כך עד שהוא ניסה לפתוח לי את המכנס. "מה אתה עושה?!" שאלתי אותו בזמן שהעפתי לו את היד. "פותח לך את המכנסיים" הוא ענה, כאילו שזה מובן מאיליו. בעוד הוא מנסה שוב.. "תפסיק כבר!" "למה? את לא רוצה לשכב איתי?" "מה? אתה לא חושב שצריך לדבר על זה קודם?" "מה יש לדבר? פשוט נעשה את זה" "אבל זה לא ככה סתם! אתה לא מבין?" הרמתי עליו את הקול. "מה יש? אתה לא רוצה?" "לא מוכנה עדיין" "מתי תיהי כבר מוכנה? אנחנו כבר חודש ביחד" "אני לא יודעת. תן לי זמן." "בנות אחרות היו מוכנות לשכב איתי כבר מזמן!" הוא אמר עצבני.

m i c k e y 15

New member
אווווווו!../images/Emo99.gifיפהה חחח

מה הוא לחוץ! חחח עלק חודש ביחד..אז..חח

Rowdy Girl

New member
אעע נחמד../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ועכשיו לכולם הפה נפתח ["אעעעעעע
"] כי אני מגיבה
אני רק רוצה לשאול עוד כמה פרקים חסר כדי לדעת מתי להתחיל לבחור פאנפיקים לשים אח''כ

Emo Kid

New member
|אבוקדו| יש 12 פרקים.

ככה שחסרים עוד.. 3. אז עוד שלושה שבועות זה נגמר.

Emo Kid

New member
|אבוקדו| חחח הפרק הזה נכתב בהשראה

מאיזה פרק שראיתי של "מה בנים רוצים" חחחחחח

Emo Kid

New member
|אבוקדו| מאוד ../images/Emo45.gif

רק חבל שהיא נגמרה בהוט.. היו רק 13 פרקים :( ואמרו לי שביס יש את זה מלא וזה כל הזמן חוזר על עצמו..

Bleed for Me

New member
מה זה "יש תא זה מלא"?!

לסדרה צולמה רק עונה ראשונה שבא יש 13 פרקים..הרייטינג היה נמוך מאוד..

simpsonit

New member
אהה ../images/Emo99.gif סדרה שולטת!!!

אני מתה על הסדרה הזאת.. אבל נדמה לי שכבר הפסיקו לשדר שידורים חוזרים. חח איזה חתיך זה שמשחק את דינו

למעלה