אהבה

../images/Emo23.gif אהבה ../images/Emo23.gif

אהבה היא הדבר הכי נפלא בעולם, אך מצד שני היא הדבר הכי אכזר וכואב שיש. אולי תאמרו לי אתם - איך למילה אחת שקוראים לה אהבה יכולות להיות לה שתי פנים כל כך שונות ומנוגדות זו לזו?! אך לא משנה מה תאמרו - שהאהבה יכולה לנצח הכל - שטויות !!! כי אהבה קיימת רק בדמיון, רק בחלום. במציאות היא לא יכולה להשרד כי החיים לא מזינים אותה. הם עוצרים אותה מקיומה. האדם הורס אותה - במלחמה, בשנאה בקרירות ובהתעלמות גמורה ממנה. היא היתה קיימת מזמן ובמשך הזמן התגמדה כל כך עד שמעטים זוכים לראותה. גם אם רואים אותה - זה רק לכמה שעות, לא יותר, ואז היא מתכנסת ונעשית כל כך קטנה וקלה עד שהיא מרחפת לעולם של דמיון, לעולם של חלום. ובכל זאת אהבה היא הדבר הכי נפלא בעולם, אך גם לה יש שני צדדים של לב ... וכאב ...

ובכל זאת

ממשיכים הלאה , למרות הכאב . אלה החיים, לטוב ולרע. תלוי רק בנו, איך אנחנו מתמודדים עם הכאב, עד כמה אנחנו מאפשרים לו להישאר בתוכנו.

גלית35

New member
אהבה זה לפעמים כואב אבל../images/Emo20.gif

למרות הכל שווה את הכאב-{שלפעמים מלווה אליה} ובדר"כ הכאב בא שהאהבה הולכת.

sigal38

New member
עם כל הצער והכאב

הייתי מוכנה לעשות הרבה כדיי להרגיש את התחושה הזו שנים לא הייתי שם..............

סבל וכאב הם מנוף לאושר

לאהבה יש 2 מרכזי כובד שמשתלטים עלינו: האגו וההוויה. האגו ששולט עלינו בילדותיות, ביצר, בתשוקה. ואילו המהות היא הנפש שלנו, האני האמיתי.כמו שני ילדים שרבים בגן-צריך לקרב אותם וללמד אותם לחיות ביחד. כל עוד אנחנו תקועים בחשיבה הילדותית האהבה לא תגיע למהות ונחטוף מכות, עלבונות וכאב-כאילו גנבו לנו את העיפרון האהוב עלינו. האהבה היא כמו פרה קדושה שכל ההערצה מופנית כלפיה ועלולה לגרום לסגידה. החוכמה היא לנסות לנווט בין נשף ריקודים למסיבת תה ובכל זאת להרגיש את הגמול בהשקעה ולזכור את הכאב שהוביל להנאה ואת הדרך. אף אחד לא הבטיח לנו גן של שעשועים: )

למעלה