אהבה

רותם טל

New member
../images/Emo23.gifאהבה

מה זה אהבה בשבילכם? פעם התאהבתם באמת,אהבה שהיה קשה לכם לצאת ממנה? אם אני נשמעת כמו המנהלת אז סליחה
יש לי מוזה כזאת

NaDaV18

New member
אהבה בשבילי זה

לתת מבלי לצפות לתמורה לאהוב אותה מבלי גבולות לרצות תמיד להיות איתה ושיהיה לה הכי טוב. שהיא תצליח בהכל,שיהיה לה מה שהיא תרצה. כן היו לי כמה חברות בחיים,אבל רק אחת אפשר להגיד שזה היה באמת אהבה!

מריה12

New member
לדעתי..

אהבה זה דבר כזה מסובך.. שאי אפשר להסביר אותה.. אני היתי מאוהבת פעמיים, עכשיו אני מתאוששת מהאהבה השניה.. וזה קשה

adam65

New member
יש לה הרבה סוגים...

יש את האהבה שלי לאחותי, או לאבא שלי (בסדר יש גם לאמא שלי). יש אהבה לילדים שלי (זאת האהבה הכי חזקה וקיצונית) עם מוכנות אמיתית להקרבה עצמית (עד מוות) למענם. ויש אהבה לזוגתי (שתחיה) שהיום, אחרי שנים רבות ביחד, מבוססת על חברות אמיתית ועמוקה (היא החברה הכי טובה שלי), על רצון אמיתי להפוך את בן/בת הזוג למאושר/ת (כי זה מה שגורם לנו אושר) וגעגועים כשאנחנו לא ביחד...

רותם טל

New member
אדם,למרות שאף פעם לא ראיתי אותך

בפורום הזה, אני מבינה שאתה כבר נשוי. אז ההורים שלך גם גרושים? ולמה כתבת בסדר גם לאמא, אתה לא בקשר איתה?

adam65

New member
כן וכן

אני נשוי, וההורים שלי גרושים. אני בקשר עם אמא שלי, היא בכל זאת אמא שלי. אני יכול רק לומר שהיא לא היתה ה"מודל" לאמא אידאלית כשהייתי ילד, בעיקר משום שהיא לא כל כך היתה... אגב, נכון שאני כותב מעט, תוכלי למצוא אותי בעמודים הראשונים של הפורום

רותם טל

New member
ואני חשבתי שפעם לא היה נפוץ

שההורים התגרשו, בעצם זה באמת לא היה נפוץ. אבל עדיין מוזר לי שיש לך ילדים,ואתה דיי גדול וההורים שלך גרושים. אבל יבוא יום שגם אני יהיה במצב שלך. ובקשר לאמא שלך,אי אפשר לשנות את מה שהיה. מקווה שעם השנים היא הבינה את הטעויות שלה

adam65

New member
נכון...

אי אפשר לשנות את מה שהיה, אבל אפשר ללמוד ממנו. המוזר הוא שהיא הבינה שהיא טעתה רק אחרי הגרושין. פתאום התגנב לה החשש שהיא עומדת להשאר לבד... אני בקשר טוב איתה, ואני יכול לומר בבטחון שהיא סבתא מצטיינת, הילדים שלי (וגם של אחותי) מאוד אוהבים אותה ונהנים ממנה. ונכון שגם אתם (אני מקוה) תגיעו למצב שלי, ואני מקוה שאתם תעברו את הדרך הרבה יותר בקלות, ובלי הטעויות שאני עשיתי בדרך.

ש ק ד ב ת

New member
אדם נחמד לראות אותך פה

האם ההורים שלך נישאו בשנית?! ואיך הילדים שלך קבלו את העניין שיש להם קצת "יותר" סבא וסבתא משאר הילדים. בעיקרון,אם בעלי יהיה גם ילד להורים גרושים, וההורים שלנו התחתנו בשנית, ילדנו יהיו צריכים לפזז בין כל-כך הרבה סבאים וסבתות. יש יתרון בדבר זה?!

adam65

New member
שני ההורים שלי נשואים שנית...

לילדים שלי זה כיף חיים, אינפלציה בסבים וסבתות אף פעם לא גרמה נזק לאף אחד
בשבילי זה קצת יותר מסובך, בעיקר לקראת החגים, הכל צריך להתחלק בשלוש... הפתרון שלנו הוא, לוח שנה (בשירותים) שבו כתוב חמש שנים אחורה עם מי היינו בכל ליל סדר או ראש השנה.

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo14.gifמה לא כתבו עליה

האהבה לדעתי היא אבסטרקטית ומופשטת אך אם זאת מוחשת וממשית.היא בלתי ניתנת להגדרה אך קיימת וכאן! לא חושבת שניתן להבין את האהבה
לא חושבת שצריך להבין את האהבה
אני מאמינה שאנחנו פשוט צריכים לחוות אותה ולהנות ממנה. להנות מהזוגיות, על כל צורותייה. סטרייטים וגאים.. במקום לנסות לפענח אותה, רק לממש אותה.
ורותם יקירתי, לאהוב,פירושו להסתכן שלא להיות נאהב. לקוות,פרושו להסתכן באכזבה. האדם שאינו מסכן כלום, אינו עושה כלום, אינו רואה כלום,אין לו כלום,והוא לא כלום. הוא אינו יכול ללמוד,להרגיש,להשתנות,לגדול,לאהוב, ולחיות. לכן אם ליבך שבור מאהבה נכזבת,זה חלק מהחיים. כאן תמיד,
שקד

NaDaV18

New member
אין לה אין לה אין לה אין לה

כולנו רווקים מיואשים פה

yanivca

New member
היי היי היי../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

אני לא מיואש
(למרות שהטיול לאילת התבטל, וזה למה אני כאן. אני מעדיף ככה
)

רותם טל

New member
שאתה תשכנע אותי שיש אהבה

ושאתה לא מיואש. אז יהיה טוב. בתור מיואשת גאה של הפורום!

רותם טל

New member
ולא באמת ציפיתי לתשובה בכזאת שעה

מה אתה עושה ער לעזאזאל? ועד הקרוב מאוד אנחנו נטען שאין.! מסכים?

yanivca

New member
לא../images/Emo70.gif כי אני טוען שיש אהבה, ומיואש

אני בטח לא. זה אף פעם לא עזר לאף אחד. אז למה לי להסכים איתך
פשוט עד הקרוב מאוד את לא תאמיני לי.

רותם טל

New member
אני חושבת שכל הבנים הם סתם

אותו חרא! יש להם דבר אחד בראש סקס,סקס,סקס,סקס וזהוווווו

yanivca

New member
אה, יתוש ../images/Emo177.gif

עכשיו אחרי שיצא לי בעית היתוש מהראש, אפשר לחזור לחשוב על סקס,סקס,סקס,סקס ואת אמרת שיש לנו רק דבר אחד בראש... ואיך שלא יהיה.. אל תהיי מלוכלכת. הכללות לא עוזרות גם.

למעלה