אהבת אמת

נילי41

New member
../images/Emo20.gif נכון מאוד

אנשים תמיד אומרים לי, למה את לא מכניסה את בעלך למוסד? כבר כל כך קשה לטפל בו והוא כבר לא מזהה את המשפחה וכו', ואני תמיד אומרת, אמנם זה כבר לא אותו האיש אבל אני עוד זוכרת לו חסד נעורים. אני לא שוכחת את האדם והאהוב שהוא היה ולזכר אותו איש אני ממשיכה לטפל בו בעצמי ולא מסוגלת לחשוב על סיטואציה שאביא אותו לאיזה מוסד ואפנה את גבי ואלך משם ואשאיר אותו לחסדי מטפלים זרים. זה בלתי אפשרי בעיני. ועל כן, למרות כל הקשיים וכל המשברים והנפילות הקשות, אני אטפל בו בעצמי כל עוד אוכל ולעולם לא אשכח לו את ימיו היפים והטובים...

../images/Emo24.gifכל הכבוד ,נילי,אשרייך

איך אומרים אזכור לך חסד נעורייך אהבת כלולותייך לכתך במדבר בארץ לא זרועה,עכשו את אומרת לו. אדם צריך להעריך את השני ולכבדו, אפילו רק שעשה לו מעשה קטן לטובתו.קל וחומר לבן זוגינו.

hregev

New member
../images/Emo33.gif טלפון נייד

טובה - הבן שלנו סידר לבעלי את הטלפון בחיוג מקוצר , זאת אומרת שכל אדם שהוא רוצה להתקשר אליו ממוספר בסיפרה אחת בלבד. לדןגמא אותי מיספרו בסיפרה 2 כך שכשהוא רוצה להתקשר אלי הוא פשוט לוחץ על הסיפרה 2 לחיצה ארוכה והטלפון מצלצל אצלי וכך שאר האנשים בסיפרה אחת בלבד ארוכה, זה דבר ממש טוב. אריאלה מתוקה - כמה שאת מעודדת זה ממש נפלא, אנחנו תמיד נהגנו וממשיכים לנהוג כך גם היום ש כבד אותי ואכבדך וברור שיד אחת רוחצת את השניה, אבל היום פשוט הכל נהיה יותר קשה ולא תמיד את יודעת לאיזה תגובה לחכות כי המעבר ממצב רוח אחד לשני הוא מהיר מאד, גם היום וגם אצמול היו המון קטעי בכי שקשה לשאת אותם. טוב ברברתי מספיק לערב אחד , אני מקוה שמחר נשתמע שוב. נילי חביבה - מילת המפתח לבעיות שלך היום היא ס-ב-ל-נ-ו-ת ונקוה שהכל יבוא על מקומו בשלום. להתראות לכולם חני

נילי41

New member
../images/Emo20.gif תודה חני יקירתי

הפתרון לחיוג מקוצר בטלפון הנייד הוא פתרון טוב מאוד כל עוד החולה נמצא בתחילת המחלה ויש לו עדיין תובנות והוא גם זוכר למה משמש מכשיר הטלפון ואיך להשתמש בו. במצב שבעלי נמצא בו זה כבר לא יעיל. גם בתחילת הדרך הוא תמיד סרב להשתמש בטלפון הנייד. כיום, פשוט אסור להשאיר אותו לבדו אפילו לרגע אחד. עלי ללכת אחריו גם בתוך הדירה ולראות מה הוא הולך לעשות והיכן. זה שלב מאוד קשה, וכמו שאת אומרת צריך המון, המון, המון סבלנות וגם אז תמיד יש הפתעות. להתראות יקירתי, ושיהיה לכם יום עגול...

../images/Emo7.gif../images/Emo13.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo151.gif../images/Emo189.gifלחני

אנחנו צריכות כל פעם לשנות התנהגות לפי מצב רוחו, אבל רוב ההתנהגות צריכה להיות בחיוך ורוך לב,אם הוא בוכה תשרקי לו ותלטפי אותו , תעבירי לו נושא אחר למצבו הקיים, אנחנו כעת הלייצנים של המחר.כמו שצוחקים ומתנהגים עם ילד קטן, פוצי ,מוצי מתוק שלי וכו', אני מבינה אותך כי אני גם בקלחת הזאת, אתמול בן זוגי סליחה מכבודך עשה שתן על המכסה של השירותים, אני אומרת לו מה אתה עושה הוא חייך והרים את המכסה והמשיך . היום הוא הולך לשירותים ואח"כ במקום לרחוץ את היידים הוא בא מחבק אותי עם ידיים עם שתן. ואז נאלצתי להחליף בגדים, נו, ככה זה יאלה לעבודה.

למעלה