אהבת חיי

ס ו ז נ ה

New member
../images/Emo23.gif אהבת חיי

זה קצת כבד, אבל אני חייבת לגעת בזה.. אודה ולא אבוש - אני מצ´וטטת לפעמים ושיחות גולשות לכל מיני כיוונים, גם לסקס הופתעתי לגלות כמה אנשים נשואים בוגדים או מחפשים לבגוד. איך אסביר לאדם שכזה שלא מתוך התנשאות או גאווה איפה אני ואיפה הוא. עד כמה אני אסירת תודה לבעלי על שהיה שם איתי בחצי שנה של אשפוז, חלקו הגדול בבידוד כואב את המחלה כאילו זה היה גופו ישן איתי בחדר, כמעט כל לילה ומתמרן תימרונים שנראים בלתי אפשריים ביני לבין שני הילדים הקטנים שנותרו בבית ימי הולדת, יום המשפחה, אירועים בגן, אסיפות הורים ואני סגורה בחדר. בין הקצב האיטי של הטיפול ובין היומיום המטורף שלו בעבודה ובכלל. מפחד איתי בוכה איתי מחכה איתי בכל בוקר לתוצאות הבדיקה דואג למאות תרומות דם דואג לכמות הדרושה של תרומות טרומבוציטים. מנהל עם הרופאים משא ומתן לגבי חופשה בת כמה שעות עבורי רק כדי שנאכל יחד ארוחה במסעדה רומנטית מבשל עבורי במטבח הקטן של המחלקה. רוחץ אותי סועד אותי בימים שלא יכולתי לבדי. מגלח את ראשי בטקס חגיגי ועליז מיד כשהחלה הנשירה כדי להקל על אובדנו (הזמני!) של השיער. מצלם עבורי את הילדים בוידאו אוכלים ארוחת ערב, משחקים, צוחקים מצלם עבורם את אמא מקריאה, לפעמים בלי קול כמעט, סיפור לפני השינה. בעלי היקר איך אוכל אי פעם להודות לו? בחייו ציווה לי את החיים...

מלמלה

New member
איזה מרגש ../images/Emo106.gif לבעל

ולהגיד לו את מה שכתבת אשריך שיש לך אותו

MemphisRaines

New member
מרגש עד דמעות

סושנה יקרה זכית
זכית באדם נפלא שעומד לצידך זכית בשותף לחיים ולא רק בבן זוג זכית לקרות עד כמה חזקה האהבה
זכית להגיע לאיחודו יישויות ועל כל אלו אגיד רק עוד דבר אחד אשריו של אדם שזוכה להערכה כמו שזוה לה בעלך כי לפני הכל הוא אדם , אדם אמיתי עם לב פעום שרון
אבל מאושר

61יעקב

New member
כל הכבוד

לסוזנה ! בדרך כלל אני לא כותב בפורום אך אני קורא כל מה שכותבים החברים והחברות ואני מקנא בכושר הביטוי הנפלא של הכותבים. אך על "השיר לבעל האהוב" הייתי חייב לכתוב מאחר וגם אני מרגיש את אהבתי הרבה לאשתי אשר מלווה אותי כל הזמן מרגע הגילוי,התוצאות, הניתוח והטיפולים ודואגת להכל ורק אנחנו יודעים כמה קשה לשאת את המעמסה הכבדה וכמה קל להישבר. ואסיים במשפט האחרון שהוא כל כך יפה ומשקף את הכל "בחייו ציווה לי את החיים"...איזה משפט נהדר!! יעקב

MemphisRaines

New member
ברוך השב אלינו יעקוב ../images/Emo39.gif

שמח שאתה איתנו מקווה שהכל בסדר ושאתה מרגיש הכי בעולם
שרון

61יעקב

New member
תודה

תודה שרון, אני מרגיש בסדר גמור,גמרתי את שלב הכימו ומסיים בעוד שבוע את ההקרנות. בין לבין ממשיך בדברים שאני אוהב (הצגות,סרטים ,קונצרטים) וגם עובד, כי אני רואה ב"שיגרה" הזאת אופטימיות ובשבילי זה בריאות ולמשפחה השיגרה מסמלת "בריאות" ולא מחלה וזה מאד חשוב שגם הסביבה שלך תהיה שמחה וממשיכה בשיגרה ובתכניותיה ולי על כל פנים זה מאד עוזר. ושוב פעם תודה!

יעקב - רואים את הסוף ../images/Emo140.gif

יעקב, עוד שבוע! איזה יופי.. ממחרתיים אפשר יהיה לספור את הימים על כף יד אחת בהצלחה!

MemphisRaines

New member
../images/Emo23.gif ה כבר קרוב

עוד מעט יסתיים הכל והחיים יחזרו אט אט למסלול רגיל וכל שישאר הן רק הביקורות אז קדימה להרגיש הכי טוב
שרון

ס ו ז נ ה

New member
יעקב - יהיה טוב

יעקב, נעים לפגוש אותך כאן מאחלת לך שבוע קל שההקרנות היחידות שתראה אחכ תהיינה רק על המסך הגדול. אגב, בקיסריה מקרינים בימי רביעי בערב סרטים ישנים, תחת כיפת השמים. כמו פעם. מקווה לפגוש אותך כאן עוד שבש (שבת שלום)

MemphisRaines

New member
../images/Emo13.gif נהדר לקרוא שאתה ממשיך

בשגרת החיים זה מקל מאד על הטיפולים זה מסיח את הדעת וזה פשוט נכון
שרון

yeor

New member
ערך מוסף של החיים

זר לא יבין זאת, התרגשתי לקרוא את תקציר ההחלמה שלך, העיקר הבריאות כנראה ידבר אלינו ממקום אמיתי יותר בברכת שנה טובה

למעלה