אהבת נעורים
חלק ראשון

Mוניk

New member
../images/Emo23.gifאהבת נעורים../images/Emo23.gif חלק ראשון

הוא היה יפה תואר מבוגר ממנה ב-12 שנה היא הייתה בת 18 הוא היה כבר בוגר בן 30 עם ניסיון חיים ואהבות קודמות, הכיר אותה מגיל ילדות היא ואחותו היו חברות טובות ובכל פעם שביקרה בביתם תמיד הביט בתשוקה והערצה אין סופית 'היה מקרקר סביבה מכין לה לשתות מציע אוכל, או איזה קינוח טעים היא לקחה זאת כמובן מאליו, היא הרי רק חברה של אחותו, כך היא ראתה זאת, היא לא חשבה מעבר לזה, לא הבחינה שהגבר, אח של חברתה אוהב אותה, הייתה בה התמימות של פעם. באותו יום חברתה הייתה חולה עם חום גבוהה ממש לא יכלה להרים את הראש מהמיטה מן הסתם היא נשארה אצל חברתה עד שעה מאוחרת. היה זה יום אביב נעים, לא קר בחוץ ולא חם הרוח ממש ליטפה. השעה הייתה מאוחרת היא צריכה כבר לחזור הביתה והוא הציע לה ליווי. ואמר לאחותו אוקי מיכל אני מלווה את חברתך הביתה ומשם אני הולך לחבר, היא אמרה שלום ויצאה ייחד איתו. וכבר בדרך החוצא הוא אומר תיראי איזה מזג אוויר משגע הרוח ממש מלטפת, אולי בואי נעשה סיבוב ככה באוויר הקסום הזה, בואי נטייל בשדות, השדות היו קרובים לבית, היא חשבה ואמרה לעצמה בעצם למה לא, באמת מאוד נעים ולא בא לה לחזור הביתה והסכימה לטייל איתו בשדות. השדות והמטעים של האבוקדו, הבננות, ופרדסי התפוזים. היו אז מקום בילוי לכל ילדי השכונה, בכל שבת כל בני הנוער היו מטיילים בנוף הפסטורלי הזה, אז לא היו חששות לא היו פיגועים הכל היה ממש כייף, השלווה והרוגע הורגשו באוויר. הם טיילו בשדות הוא לקח את ידה ונשק לה. היא הייתה בהלם לא ידעה איך להגיב ומצד שני זה מאוד ריגש אותה, וליבה פעם בחוזקה, הוא קרב אותה אליו אבל היא נסוגה הייתה מבוהלת והציע בו נחזור, אני חייבת להיות בבית. הורי ידאגו ולא יבינו למה עוד לא הגעתי והרי החבר שלה רחוק מהעיר. ומה תגיד לא עם יגלה שהיא מאחרת לביתה כשהוא לא באזור. למחרת הלכה שוב לבקר את חברתה הוא לא היה בבית זה הקל עלייה,היא חששה לפגוש במבט עיניו הייתה מין הרגשה לא מוסברת, היא חשה משהו פנימי ולא הבינה מה זו ההרגשה שפועמת בתוכה ללא אזהרה מוקדמת, היא התיישבה ליד חברתה ופתאום הוא מופיע מולה, כל הדם שבגופה התרכז בפניה, היא הרגישה שפנייה לוהטות ולא יכלה להסתיר זאת, היא ישבה ליד חברתה שעתיים עד שהחליטה לעזוב ולחזור לביתה. ושוב הוא הציע ללוות אותה, היא הסכימה וידעה בתוך תוכה שהליווי הזה הוא לא ליווי תמים וכן הם שוב הלכו לשדות בשעת לילה מאוחרת, רק שם בשעות הלילה הם יכלו להיות לבד מבלי שאיש יראה אותם. והפעם הוא קרב את פניו לפנים הקטנות שלה, היא חשה בזיפי הזקן שלא גולח באותו יוםונתנה לו להתחכך בפניה, הוא עשה זאת בעדינות רבה וברכות מרגשת והיא חשה שהיא ניסחפת לתוך מערבולת תשוקה בלתי נשלטת רק כעבור כמה דקות היא נסוגה לאחור ואמרה לו. תקשיב אני לא יכולה להמשיך ולטייל איתך בשדות אני הרי מתחתנת בעוד 3 חודשים, וכל הסיפור הזה ניראה לי לא בסדר, אסור לי להמשיך להיפגש איתך, אני פוחדת, פוחדת מאוד ורוצה שנסכם בינינו שזו הייתה מעידה וזהו. אבל הוא לא נתן לה להמשיך לדבר כל מילה שהיא הוציאה, הוא שם לה יד על הפה כאילו ששששש אל תמשיכי אל תוסיפי מילה. ושוב התקרב והפעם נשק לה בעדינות על שפתיה היא התכווצה כולה לא ידעה מה לעשות האם גם לנשק אותו, האם לתפוס רגליים ולנוס משם מהר, מהר פן יהיה מאוחר, אבל רגליה לא נשמעו לה ראשה לא הקשיב לה רק הרגש שלט בה ותחושת הלהט רק התעצמה, היא רצתה להישאר קרובה אליו, הכי קרוב שאפשר כל-כך רצתה וכל-כך פחדה כל התחושות שלה התערבבו פחד רגש רצון אבל התשוקה ניצחה ושלטה בגופה בנשמתה בלי יכולת לסרב היא נתנה לו שיגע בגופה עוד ועוד והוא אכן נגע ונגע וכל נגיעה הטריפה עוד ועוד הוא ליטף ברוך כל מילימטר בגופה הקטן ונשק לה בלי סוף נשיקות רכות משגעות והשעות עברו כאילו היו שניות והינה השחר כבר התחיל להאיר והיא חייבת לרוץ הביתה, הוא ליווה אותה הם הגיעו קרוב לביתה נשק לה שוב ונעלם. אחרי שני לילות בשדות היא החליטה שהיא לחברתה לא הולכת בימים הקרובים פשוט פחדה, פחדה ממה יהיה הלאה והיא הרי עומדת להינשא לבחיר ליבה לאהבת נעוריה. כעבור שלושה ימים שהיא לא ביקרה את חברתה, היא הלכה למכולת לעשות קניות אימא שלחה אותה ושם היא רואה אותו שוב עומד זקוף בטישרט וג´ינס כמו פסל יווני יפה פשוט גבר מדהים ליבה פעם בחוזקה, היא נסוגה לאחור רצתה לוותר על הקניות ופשוט לברוח משם, הוא צעד לעברה אחז אותה בחוזקה, לאן את בורחת לי שוב, הפעם לא אתן לך ללכת ממני את שומעת. לקח אותה הצידה ולחש לה ברוך את בערב באה איתי לשדות. לא היה בה הכוח לסרב לו, לסרב לגבר הזה שתמיד ראתה בו אח של חברה ופתאום האח הזה חודר לליבה ללא שום הזהרה מראש ללא שום רמזים קודמים, ככה הוא רצה והיא נכבשה בקסמו. ואכן בערב הם היו שוב בשדות ושוב התעלסויות היא רצתה אותו לא יכלה לסרב לו והוא, הוא נהג בה ברכות כאילו הייתה בובת חרסינה רק נגיעות עדינות וזה הטריף אותה, הטריף הטריף לה את החושים, אחרי שעתיים של ליטופים רכים, היא רצתה לתת את כולה ללא גבולות והוא רק נשק לה בכל הצורות בכל המקומות הכי מוצנעים מילא אותה ברוך של נשיקות בוסר, הוא הושיב אותה על רגליו הוא היה חסון והיא הייתה פיצפונת והתיישבה עליו גופה בער בה מפנים ליבה הלם חזק היא חשה את הלמות ליבה בכל הגוף ואז הוא לחש לה תקשיבי לי ותקשיבי טוב. אני אוהב אותך, תמיד אהבתי אותך ועקבתי אחר הצמיחה שלך, ראיתי איך מיום ליום הפכת מילדה חמודה לנערה יפה ועכשיו את כמעט אישה, יפה נשית, סקסית אישה קטנה בתוך גוף של נערה והיא הקשיבה ועצמה עיניים, לא רצתה שהלילה הזה יגמר שלא יגמר לעולם. וחזרה הביתה עם עלות השחר. (המשך בעמוד הבא)

Mוניk

New member
../images/Emo23.gifאהבת נעורים../images/Emo23.gif חלק שני

באותו לילה לא נרדמה ורק חשבה עליו על הנגיעות הליטופים הנשיקות על כמה היא רוצה אותו כל גופה כאב, כאב פיזי ממש, היא בכתה כל הלילה כי בתוכו פנימה בנפשה היא ידעה שהיא רוצה אותו בכל ליבה. אבל אסור לה אסורררר. וכך במשך חודש ימים הם ניפגשו בחשאי בשעות הלילה המאוחרות כל לילה נעשה יותר ויותר סוחף ומטריף, מטריף את כל חושיה ,היא הייתה בתוך חלום. בתוך בלבול נוראי לא ידעה מה צופן לה מחר וכל יום הייתה צריכה לתרץ סיפור להוריה למה היא מגיעה לפנות בוקר והחבר שלה לא פה, הוא רחוק מגיע לחופש רק אחת לשבועיים. והיא עומדת להינשא. מה מה קורה לה לילדה מה עובר לה בראש, שמעה את הוריה מסתודדים. בשבת החבר שלה הגיע לחופש והבחין במוזריות בהתנהגותה ושאל מה קורה לך אהובתי מה עובר עלייך עוד חדשיים אנו מתחתנים ואת תהיה איתי, ייחד לעולמים אני עוד מעט מסיים טירונות ויהיה לנו יותר קל. אבל היא בכלל לא שמעה מה הוא אומר היא לא חשבה על החתונה. רק החבר של....... היה בראשה היא לא ראתה כלום לנגד עינייה וציפתה בכיליון עיניים שתעבור כבר השבת הזו שיגיע כבר יום ראשון, יום בוא בעלה לעתיד יחזור לבסיסו והיא תוכל שוב לרוץ לזרועותיו של אח של חברתה ועכשיו הוא אהוב ליבה, אהוב לא מוסבר אהוב שבא לה כרעם ביום בהיר, ניפץ את ליבה את לרסיסים ניפץ לה את ההיגיון, כלום כבר לא היה כתמול שלשום היא הייתה בתוך בועה סבוכה בקשרים שלא יכלה להתיר לא רצתה להתיר זה היה כמו חלום, חלום שלא רצתה שייגמר. בערב הם שוב ניפגשים, וטיילו רק במקומות שאיש לא יוכל לראותם הם התכרבלו אחד בשני הוא ליטף את כל גופה והיא רצתה לתת את כל כולה רק לו רק שיקח אותה כבר שיעשה בגופה כרצונו כלום לא עניין אותה, היא רצתה הכל היא רצתה את כולו בלי גבולות אבל הוא רצה לשמור על גופה נתן לה להנות היה מביא אותה לסיפוק אבל עם גבולות. היא בערה מתשוקה גופה זעק אליו קח אותי אהוב תחדור אלי חזק כמו שאתה יודע והוא אהב אותה עינג אותה ליקק את כולה כאילו הייתה סוכריה על מקל אבל לא חדר אליה למרות תחנוניה. והינה השחר שוב בפתח היא חייבת לרוץ הביתה הם ניפרדים בקושי. היא מגיעה הביתה וציפתה לה הפתעה, אבא שלה המתין לה, נכנסת הביתה קצת מבוהלת, נסערת, נרגשת. אבל לאבא היו חושים חדים והוא אמר שבי בתי אני רוצה שנדבר, אני מרגיש שמשהוא עובר עלייך אני רוצה שתספרי לי הכל בלי חשש אבל היא כמובן לא העזה לספר לא רצתה לפגוע באבא שלה אבל הוא דיבר לבד ואמר לה תשמעי את אומנם עומדת להינשא אבל זה לא סוף העולם, למרות ששילמתי כבר על האולם לחתונה ועל כל ההוצאות מסביב, אני מעדיף ל"הפסיד" את הכסף ובלבד שיהיה לך טוב. אם את לא שלמה עם בן הזוג שלך ואת לא רוצה להתחתן כלום לא קרה. את עוד צעירה ואם גילית אהבה חדשה, תזרמי עם תחושות הלב שלך, אני סומך עלייך ביתי סומך שתחליטי נכון מה טוב בשבילך ואני כבר אדבר עם החבר שלך אל תהיה מודאגת בתי, ועכשיו בואי אני אכין לך משהוא לאכול, את אולי לא שמת לב אבל את בקושי אוכלת ורזית מאוד. ורק שתדעי בתי אני מאוד עירני למה שאת עוברת ואני איתך תמיד. ובאמת באותו לילה נירדמה כמו תינוקת בלי דאגות הרגישה שיש לה גב והוריה תומכים בכל החלטה שלה ממה שמאוד חששה, מה הם יגידו איך יגיבו באותם ימים זו הייתה בושה, כאילו מה את עומדת להתחתן ופתאום יש לך אהבה חדשה. זה לא היה מקובל אבל הורים כאלה היו לה לאותה נערה. בבוקר היא קמה עם מצב רוח טוב, אכלה את כל ארוחת הבוקר שלה, מה שלא אכלה בחודש האחרון, וחיכתה כבר לרדת החשכה, בה תפגוש את אהובה המסתורי שרק היא והוא ידעו על אהבתם לא גילו לאיש. ושוב התעלסויות שנעשו יותר ויותר נועזות הוא נגע במקומות הכי מוצנעים בגופה והיא אהבה אותו את גופו ואת נשמתו בטרוף. למחרת הם נפגשו בשעות היום ונסעו למקום מרוחק מקום עם נוף מקסים עם רצועת חוף מדהימה הם התרחקו מאנשים ומצאו להם פינה לבד , הוא הביא מצלמה וצילם אותה בכל מיני מצבים ולאחר מכן ביקש מימנה להוריד את החולצה והיה כבר קריר היא הורידה והוא צילם אותה רק עם חזיה קטנה וג´ינס וככה הוא צילם אותה שלב אחר שלב עד שצילם אותה בעירום מלא . הם התעלסו באותו יום בצורה הכי נועזת שידעו מאז התחילה האהבה בשדות, כמעט עד הסוף. אחרי שיכרון החושים הזה הם נישכבו על החוף נתנו לגוף לנוח ולנפש להרגע הם שכבו ככה בשקט חבוקים שעה תמימה. ואז הוא בקש ממנה שתבטל את החתונה הקרובה ונותר לה חודש וחצי בלבד אבל זה היה צעד קשה, צעד שהיא לא הייתה מוכנה לעשות ואיך היא תפגע בחבר שלה, חבר מהנעורים שאהב אותה עד כלות הנשימה. ובאותו יום כשהיא חזרה הביתה החבר שלה היה כבר בבית הוריה ממתין לה, זו הייתה הפתעה עבורה היא לא ציפתה לבואו. הוא הסביר שביקש חופשה ל-24 שעות ובינתיים אבא שלה כבר סיפר לו שבתו לא רוצה להתחתן ושיתן לזמן לעשות את שלו. כמובן שהיא לא סיפרה על האהבה הסודית שלה לאף אחד גם לא לאבא שלה, למרות שהוא בליבו כבר ידע הכל. היא והחבר שלה ניכנסו לחדר ודיברו בניהם, הוא אמר לה תשמעי, אני לא יכול עכשיו להודיע שאני לא מתחתן אני פשוט לא יכול לעמוד בזה אני מעדיף לקבור את עצמי. הם סיכמנו ביניהם שהם מתחתנים ואחרי כמה חודשים יתגרשו, הוא אפילו הציע לעשות הסכם אצל עו"ד שכל אחד יחיה את החיים שלו עד הגירושים, וכל זאת רק שהחתונה לא תבוטל. והיא לא יכלה לפגוע בו מעבר למה שכבר פגעה. ביום למחרת שוב אותה פגישה סוערת עם אהובה המסתורי שוב התשוקה המטורפת הגוף המתלהט הכל בער בנו הכל שרף מפנים, זו הייתה אהבה מטורפת ממש הם התעלסו בטרוף עד שגופם נירגע. וברגע של שלווה היא החליטה לספר לו שהיא לא מבטלת את החתונה סיפרה הכל גם על ההסכם שהחבר שלה הציעה הסכם שהיה חתום ע"י עורך-דין וכל זאת היא עושה למענו, כדי לשמור את האהבה הזו, הסבירה לו שהיא חייבת לאהבת נעוריה לפחות את זה. הוא קפא במקומו שתק נדם כמה דקות שניראו נצח ואז אמר לה אני אוהב אותך אני רוצה אני רוצה לחיות איתך למות איתך להיות איתך עד שהמוות יפריד בינינו. אני לא פגעתי בתום שלך רציתי לשמור את את בתולייך רק לי ליום שבו נתחתן. אבל, אם את מתחתנת איתו אני לו אהיה פה. אני עוזב את הארץ. והיא בכתה ובכתה בלי סוף עינייה כאבו ליבה כאב היא הייתה שבורה ומרוסקת, היא הרגישה במלכוד כמו ציפור פצועה שרוצה לעוף ולא יכולה, בין הפטיש לסדן מה יכלה לעשות. אבל היא בליבה כבר החליטה היא תתחתן עם חבר נעוריה היא לא תיתן שמשהו רע יקרה. היא פחדה שהוא יפגע בנפשו היא פחדה להיות הגורם להרס החיים שלו, היו לה נקיפות מצפון ששלטו בה, זה היה יותר חזק ממנה היא הלכה אחרי המצפון. הזמן שנותר לה עד לחתונה זו הייתה תקופה הכי קשה היא בכתה המון הייתה שרויה במין אבל אישי היא ידעה שאהוב ליבה כבר לא יהיה שלה. אחרי החתונה דברים התחילו להראות אחרת, בעלה טוב אליה ונתן לזמן לעשות את שלו, לא לחץ בשום כיוון וכל יום שעבר נעשה טוב יותר. היא לא דיברה עם אף אחד על מה שעבר עליה ועל האהבה המסתורית שהייתה לה. האהוב המסתורי באמת נסע רחוק. ועם הזמן הייתה בא תחושה שהיא עשתה את הצעד הנבון. עברו שנים מאז ולפני 7 שנים היא ביקרה בתערוכה של "אפל" חברה שמציגה גרפיקה ממוחשבת ומתקדמת זה היה בגני התערוכה בתל-אביב ושם היא ראתה אותו אחרי 20 שנה הוא ניגש אלייה וחיבק אותה ולחש לה שהיא עדיין אותה נערה שהוא זוכר. וסיפר שהוא התחתן בהולנד, היה נשוי 10 שנים ורק לפני כמה חודשים חזר לארץ, אינפורמציה שהיא כבר ידעה מבני משפחה שלו, תמיד בקשה מידע מה איתו מה הוא עושה, איפה הוא גר, רצתה תמיד לשמוע שטוב לו. הוא הזמין אותה לקפה והם ישבו 4 שעות ושוחחו על הכל על החיים שלו על החיים שלה. הוא בקש להיפגש שוב אבל היא סירבה בעדינות. אני היום אישה נשואה וטוב לי ואין סיבה שנפגש במכוון, אבל עם יצא לנו שוב להיפגש במקרה אשמח מאוד ונקשקש עוד על' מה חדש ומה התחדש ובלה בלה בכייף. ובזה זה ניגמר והיא בכלל לא ראתה כלום מאותה תערוכה. מוניק

Crossface

New member
סיפור מאוד יפה מוניק

אהבתי אותו, במיוחד את העובדה שהיה לה טוב למרות שהיא הלכה עם הראש ולא עם הרגש נותן תיקווה מוניק }{

Mוניk

New member
קרוסי תודה מאמי}{

את הרגש היא קיבלה חזרה במשך הזמן למרות הכל היא אהבה שוב ובגדולללל קרוסי
וחג אהבה שמח מוניק

Mוניk

New member
למהההההה קרוסי

אני מתעקשת לאחל לך חג אהבה שמח מואההההה קרוסי מוניק

Mוניk

New member
אפשר כן,, גם לבד לפעמים זה כייף

האהבה היא בלב ושם תמיד יש מקום גם לאהבות שבדרך ואפשר גם לשים מוסיקה טובה לראות סרט טוב לצאת לבלות יש לך יתרון אתה חופשי לעוד ועוד אהבות וזה המוןןןן קרוסי
מעניקה לך שיר שיר שאני אוהבת ככה בגלל השיגעון שבו
תנענעי אותי
תנענעי אותי מותק תנענעי שהכל ייצא מהמקום את בסדר את יודעת כל כך בסדר עד שעמום אני רעב לקצת עניין שמשהו חם ייצא מכאן תנשקי אותי מותק תחזיקי אותי כמו שאת אוהבת אל תפחדי, אל תתביישי לפרוק ת’גוף עד עילפון את לא יודעת איך להתחיל אז בואי אני אוביל תפנני אותי כמו שאת יודעת ותשקרי אותי כמו שאת יכולה רק תשחקי את המשחק הרע שלך קחי אותי עד שאכנע תפנני… ותשקרי… רק תשחקי את המשחק הרע שלך קחי אותי עד שאכנע רמי קלינשטיין מוניק

סיפור קצר

סיפור קצר,עם לקח מר. בעלה-באמת נהג אז בחוכמה בערמה,מבלי ללחוץ אותה לקיר השיג בכל זאת,את החתונה. ובסוף-אפילו זה יצא טוב בעצם,לדעתי רק לא רע... אין לדעת מה היה עולה בסופה של אותה אהבה טרופה שהיתה. אולי אסון,ואולי אפילו ברכה.. יש,ואנחנו מתפשרים על הרגש מוותרים אחרי זה,הראש דוקא משכנע אותנו,שעשינו נכון ומייצר במוחנו תחליף לרגש. זה עדיין הראש,ולא הרגש. אין אחד ויחיד-לכל החיים. זו מטפורה שאינה קיימת במציאות ולכן לדעתי,הכלבסוף,הסתדר לה גם עם בעלה השאלה שנותרה-האם לא איבדה בכל זאת את החוויה של חייה.. והיא-נותרת פתוחה. כי נשים בגיל 40+ לא כל כך מהר נפרדות מעגל הזהב שלהן.. על כן ברורה בחירתה בתום הפגישה המחודשת שלא להפגש עימו בשנית.. תגובה של התגוננות שאין כל הגיון לה כי,לנסיונות שלא עלו מגיעה הזדמנות שניה אולי אחרי הפגישות דוקא היה מתברר לה שמה שמשך אותה אז לא תקף להיום והיא לא היתה מסתובבת עוד בהרגשה של החמצה.. ואולי,גם לא.

חתולון*

New member
מוניק ../images/Emo24.gif אחלה סיפור

בשבילי זה היה סיפור קשה יופי מוניק, אהבתי את הסיפור

Mוניk

New member
תודה חתולון../images/Emo20.gif

גם בשבילה אזזזזז זה היה סיפור קשה ומאז הכל השתנה ורק לטובה טנקס
מוניק

טאKילה

New member
../images/Emo24.gifמוניk ,,מרגש..../images/Emo39.gif

כתוב טוב קולח,,אהבת נעורים..

Mוניk

New member
חן(*_*)הימים ההם הביאו ימים חדשים

כל יום מביא איתו ו"הפתעות" צריך לקבל אותם ואני מממממ מקבלת אותם כמו שהם, באהבה ובשלמות (אופטימית) זה טוב או.... חן
מוניק

למעלה