אוהבת אתכן

ShmupyGirl

New member
../images/Emo23.gif אוהבת אתכן

ושוב, אחרי שבועיים ארוכים מאוד שלא הייתי פה... ח-ז-ר-ת-י אני לא יכולה להגיד שבגדול, כי אני לא יודעת עד כמה אני אהיה פה... התגעגעתי מאוד,היה לי נורא כיף לחזור היום בצהריים... עבדתי כמו חמור באירועים של ערוץ הופ!בחנוכה,איזה כיייייף לי?! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ממש ממש לאאאאאאא
זה היה הכי מתיש שבעולם! אבל עבר יאללה שיהיה לכולם יום טוב מואאאאאאאאאה
שמופי

ShmupyGirl

New member
טלויזיה?! אר יו מאד?! פחד מצלמות...

היי בננות יקרות שלי לא, לא ראו אותי בערוץ הופ כי אלו היו ארועים ומופעים - כמו נגיד הפסטיגל... כל ילד בא, משלם 60 שקל, ויש לו 3 הופעות שבהן מופיעות הבובות האהובות כל כך על הילדים
דודידו (שאני הייתי שיחקתי אותו כמה פעמים) באלי, שלוק וכמובן הקונצונים, אז כמובן יש להם פינות יצירה, עמדות קומפי(המקלדת אינטרנט לילדים בגילאים 1-6) ועוד מלא מלא פעילויות! ולכן לא ראו אותי בטלויזיה ואם כל ההסברים אני חושבת שאפשר להבין למה לא הייתי כל כך הרבה זמן... כל יום מחמש וחצי בבוקר (שאני קמה כדי לפגוש את כולם בשש וחצי) עד 11-10 (שאנחנו מגיעים הביתה) ושוב למחרת אותו דבר!! כיף לא?!?! דבר שני. גם אני התגעגעתי מאוד מאוד מאוד מאוד מיטלוש - איפה את באמת?! כבר מלאאאאא זמן לא היית באי סי קיו... וגם את עדי - את שם, אבל לא עונה לי כל כך ... לוב יו אוווווווווווווווווווול
שמופי

למעלה