או

נעמייה

New member
../images/Emo23.gif או ../images/Emo132.gif ../images/Emo35.gif

כולנו ניצבנו לא פעם בפני סיטואציה שיצרה פער בין הלב לשכל. זה מענין להרגיש את ההבדל... לשים את האצבע על הלב(רגש) או על השכל (הגיון) ולהרגיש את הפער. איך אתם נוהגים האם נוטים להקשיב ל-
או לשכל

shirany

New member
לצערי אבל ממש לצערי

אני מקשיבה ללב רוב הזמן הוא שולט בי וזה כואב...

אצלי זה השכל....

ולא תמיד זה טוב.... אני מונעת ממני הרבה דברים שאני באמת רוצה, אבל לא הגיוניים לי... ללכת עם ההגיון איפשהו זה להימנע מרגש... פחד להיפגע... לפחות ככה זה אצלי, וזה לא משו שאני שולטת עליו וזה הרבה פעמים מבאס... וההגיון גם לא תמיד צודק..... היה מקרה שנידלקתי על מישו, והוא ניראה ממש הטעם שלי, היה כל כך יפה, והוא נידלק עליי, אבל לא היה לי ביטחון וההגיון אמר לי שכזה בחור יפה בכלל לא יסתכל לכיוון שלי..... ואז אחרי כמה זמן, הייתה לו חברה, אז הרגשתי שאני יכולה לדבר על אותה תקופה, והתברר שזה היה הדדי אז זה היה קצת מבאס...

tokit

New member
ביחסים שלי עם חבר שלי

הרגש שולט, ללא עוררין. בכל השאר.. ההגיון הבריא !!

גברברת

New member
חיים על פי השכל (גנבתי מד"ר קרוי)

ללא ספק. אני שכלתנית ידועה ולצערי מעולם לא אפשרתי לליבי לסחוף אותי לשום מקום מקנאה ביותר באלו שיש להם היכולת הזו גברברת שנמצאת במשרד למרות ששמעתי שיש חול המועד איפשהו ועובדים חצי יום

וואוו...:)..שאלה קשה..

זה תלוי בסיטואציה.. אם מדובר באהבה אמיתית... ברור שאני אקשיב ללב.. אבל כל השאר..כנראה שאני אפעל לפי הראש.. מה לעשות אני מחושבת.. בד"כ...עם הרגליים על הקרקע והראש בעננים..חח..:)

למעלה