אני אוהבת אותו אבל...

../images/Emo23.gifאני אוהבת אותו אבל...

שלום, אני מקווה שזה הפורום המתאים אבל.. אני מאוהבת במישהו ואני כמעט בטוחה שגם הוא מאוהב בי.. כשהוא שואל אותי אם אני מרגישה כלפיו משהו..אני אומרת לו שכן.. אבל כשהוא שואל מה אני מרגישה כלפיו אני לא יודעת מה לומר לו.. כי לומר לו "אני אוהבת אותך" אני לא מסוגלת.. למרות שאני יודעת שלומר אני אוהבת אותך למישהו זה דבר שיכול לעשות לו את היום.. אני לא אומרת לו שאני אוהבת אותו מ-2 סיבות.. 1. אין לי אומץ לומר לו את זה.. 2. נראה לי שזה משהו עמוק מדי ומוקדם מדי מכדי לומר לו זאת..
השאלה שלי היא מה אני יכולה לומר לו במקום "אני אוהבת אותך"

magenta73

New member
אני

מאוד מאוד מאוד מחבבת אותך? אני מחבבת אותך פלוס? אתה כל עולמי בלילה אתה לי כל היום? נו באמת... את רצינית? את לא מרגישה מספיק פתוחה להגיד את זה, אל תגידי... במקרים כאלו, לפעמים המעשים אומרים יותר מדיבורים...

האמת...

ציפיתי ליותר רצינות.. והבעייה היא שגם במעשים אני לא כ"כ חופשייה למרות שהייתי מתה להיות חופשייה.. אבל תודה בכל מקרה

magenta73

New member
את מתה להיות חופשיה...?

תהיי חופשיה. אל תתני לפחד לנהל אותך. מצטערת אם אני לא רצינית מספיק... כולם בוכים פה על זה שאין להם אהבה, אין להם זוגיות... ולך, לך יש, ואת מתביישת להגיד שאת אוהבת? מה יש להתבייש מהרגש הכי מקסים וכייפי בעולם?

אני יודעת שאת צודקת..

אבל לא יודעת אני פשוט מתביישת.. לפני שאני נפגשת איתו אני אומרת לעצמי אני יאמר לו שאני כן אוהבת אותו.. ואני אהיה יותר חופשייה איתו.. אבל אותו רגע, כשאני איתו..כאילו כלום..אני מתנהגת בדיוק כמו בפגישה הקודמת.. ואני ממש לא יודעת איך להוציא את המבוכה הזו ממני..

אל תגידי אם את לא בטוחה...

אבל אם את מרגישה אהבה, אל תחשבי על זה יותר מדי , אל תתכנני יותר מדי. חכי לרגע שלכם לבד ופשוט תגידי לו, בלי הרבה תכנונים. תחיי את הרגע!

חשבתי על זה אבל..

מכתב לדוגמה..לא ילך.. כי הוא בן אדם שאומר הכל בפנים ואני לא חושבת שמכתב יראה הכי טוב.. אני צריכה לרמוז לו איכשהו.. השאלה היא איך.. ובגלל זה כתבתי פה..כדי לקבל עצות ורעיונות מכם..
אשמח לרעיונות נוספים, מלבד מכתב..

jdpworld

New member
חושב ניתן

דרך תנועה ומעשים...להראות מה שמתקשים במילים.

חבל מאוד לאבד את כוחן של המילים

שתתבשלי ותרגישי מאוהבת את תשירי מילים של אהבה . קשה לי להאמין שאת אוהבת אותו למרות מה שנאמר.

asian girl

New member
אם את בעצמך לא יודעת

אם את אוהבת אותו או לא - אז מי ידע? תראי, יש אהבה ויש כאילו אהבה (בואי נקרא לזה התאהבות). התאהבות עוברת די מהר: את מתעוררת בבוקר וחושבת: מה אני עושה לעזאזל ומי זה איתי בכלל? אהבה זה לא הכל בורוד והכל בסבבה - זה רגש יותר עמוק, יותר יציב, כשיש הרבה עליות והרבה ירידות אבל הרגש לא משתנה - את פשוט אוהבת. אז את אוהבת או מאוהבת?

למעלה