אני חייבת לכם

../images/Emo23.gif אני חייבת לכם ../images/Emo23.gif

ומלבד כל מה שאני חייבת לכם, אני חייבת לכם הסבר. לא, בעצם, איני חייבת כלום - אני צריכה ורוצה להסביר. רק שכדי להסביר אזדקק להרבה יותר ממה שיש לכם זמן או סבלנות לו, ולכן אנסה בכמה מילים: שמתם לב ש"לא הייתי בבית", האוטו היה למטה, הכלב נבח במרפסת, אולם תיבת הדואר הפליאה יומיום מחדש את הדבר, המשיבון כבר השיב נפשו כמעט מתוך שההודעות הצטברו בו, השכנים לא הבינו מדוע הכביסה על החבל משך שבועות... שכחתי אורות במרפסת, הפרחים באדניות כמעט יבשו - כי, כי לא הייתי בבית, לא הייתי בשום בית. לא. לא הלכתי לשומקום, (מה??? שומקום זו לא מילה אחת?
) אולם ממקום אחר ובלתי ניתן להתעלמות - שונו עבורי סדרי עולם. לא משהו קריטי, לא משהו שאי אפשר להסתדר איתו ושקורה יומיום למאות ואולי לאלפי אנשים, לא משהו שמרמימים גבה כשהוא קורה למי שאיננו מכירים...ממש לא... אולם אתם מכירים את האמירה שכשזה אצלך בבית - הסטטיסטיקה היא 100 אחוז? אז באמת לא קרה משהו נורא. אבל, בכל זאת אולצתי לצאת לחופשה...כן, אתם יודעים מה? בואו נקרא לזה חופשה ללא הגבלת זמן.
אתם רואים מה קורה כשאני מבטיחה "כמה מילים".... בואו נסכם אם כן: אני בחופשה. וכמה שזה נשמע "פוליטקלי קורקט" - זו פשוט האמת - זו אני, ורק אני. המוזה, ידידת נפש שלי, תהיה כאן איתכם. ותאמינו לי - לא הייתי רוצה עבור הבית הזה אף אחד אחר. השאירו אורות דולקים כי ייתכן שאעבור מידי פעם לשתות משהו או סתם לנוח. בנתיים, שמרו על עצמכם. אוהבת את כולכם. ברבורה לבנה.

seaגל

New member
../images/Emo23.gif

עכשיו את חייבת לעצמך רק לעצמך את כל הזמן שבעולם.... את עם עצמך בלמידה החדשה שלך. הבית פה יחכה לך עם אורות דלוקים עם נרות ריחניים והרבה אהבה.. ומוזה אחלה ביביסיטר היום היא הכינה לנו שניצלים וציפס ומחר היא הבטיחה לנו קציצות ומי שיהיה ממש טוב יקבל גם קינוח... יום שישי הולכים ללונה גל!!!

OA ענת

New member
שמחה שאת שוב איתנו - המשיכי לבוא

לא משנה מה שהיה - היה. ממשיכים וצועדים קדימה. בOA אומרים בסיום כל פגישה שאם לא מצאת את ההחלמה שאתה מחפש - אל תעזוב לפני שתמצא... אז המשיכי לבוא! ענת

ה מוזה

New member
את

שהקמת מחדש את הקן החם הזה עבור הכנפיים שלך תמיד יש כאן פינה חמה לנוח מעט בין אנשים שאוהבים אותך יש כל הזמן מים לקפה
או מיץ תפוזים טבעי ופינה שמחכה לך כאן בסבלנות עד שתשובי מגילוי עולמות חדשים קפצי נא לביקורים יקירתי שנוכל להשיב לך מעט ממה שהענקת ..

יעל :-)

New member
../images/Emo140.gif

את חלק מהבית הזה... האורות דולקים, הדלת תמיד פתוחה לרווחה והבית מלא באור, חום ואהבה. שמרי על עצמך גם כן

למעלה