אני לא תמונה שטוחה במגזין חודשי

../images/Emo23.gifאני לא תמונה שטוחה במגזין חודשי../images/Emo124.gif

טם טם טם!! אז כן, ניחשתם נכון, הפינה הזאת חוזרת ובגדול
היא הייתה בקומונה ואין סיבה שנוותר עליה
אז למי שלא יודע.... כל שבוע יתראיין בפינה חבר פורום אחר [שנבחר ע"י המרואיין הקודם בפינה] אותו תוכלו לשאול מה שבא לכם, כמובן שרצוי כמה שאלות..
כמובן שאסור לשאול שאלות לא לעניין, בוטות, חצופות וכו'...
בתום השבוע, המרואיין שולח לי מסר לגבי המרואיין הבא שהוא רוצה שיתראיין, סבבה?
המרואיינים הקודמים: [כמובן לא לבחור בהם] גל, Gal 15il מעיין, מעייןו והמרואיינת הבאה שלנו היא.. מיכליייי
[או בכינוייה בתפוז R a i n B o w 1 8] פרטים בסיסיים: -שם מלא: -גיל: -מקום מגורים: -תמונה: -משהו שבא לך להגיד? תהנווו
ותפציצו אותה בשאלות!!!!

יפפפפפה../images/Emo23.gif

איך החיים? לאיזה שיר את הכי מתחברת בתקופה האחרונה? מה הסרט האחרון שראית? והשיר? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה הדבר האחרון שכתבת? אין לי כוח יותר
מתה עלייך

דורן מ

New member
גם אני שואלתת :)

באיזו הופעה אחרונה היית של נועם? איזו הופעה הכי זכורה לך (של נועם) ולמה? איך הגעת לשירים של נועם? עם איזה אומן היית רוצה לראות אותו משתף פעולה? מתי בכית פעם אחרונה? סתם חזרתי מהעבודה עכשיו וראיתי את השרשור החדש וזה די נחמד :))))

דורן!:)../images/Emo24.gif

באיזו הופעה אחרונה היית של נועם? בקפה ביאליק ב31.3 איזו הופעה הכי זכורה לך (של נועם) ולמה? בקפה ביאליק.. כי הכי נהנתי והתרגשתי שם.. הייתי רק ב3 הופעות של נועם(אבל זו רק ההתחלה
) איך הגעת לשירים של נועם?מייספייס
עם איזה אומן היית רוצה לראות אותו משתף פעולה?אפרת גוש יכול להיות מעניין מתי בכית פעם אחרונה? אתמול הזלתי דמעה ממשו בטלויזיה!P= אני בוכה משטיות...

ענברי!!../images/Emo23.gif

איך החיים? יחסית בסדר(אבל הכול יחסי לא?חח) לאיזה שיר את הכי מתחברת בתקופה האחרונה?קבעתי עם האושר-אביב גפן מה הסרט האחרון שראית?ארין ברקוב'יץ והשיר?משו של אביב.. מי האדם האחרון שדיברת איתו?הדר מה הדבר האחרון שכתבת?משו באזרחות אין לי כוח יותר מתה עלייך-גמאני

../images/Emo9.gif

-שם מלא: מיכל בר-גל -גיל:18 -מקום מגורים: ראשל''צ -תמונה: -משהו שבא לך להגיד? אני שונאת זבובים!!><

מיכלילילילייי../images/Emo99.gif

מה נשמע בובה?
מה הדיסק האחרון שקנית [למרות שאני יודעת]? מה דעתך עליו? מה הדיסק הבא שתרצי לקנות? איך תראה הופעת החלומות שלך? מי יופיע? איזה שירים? איפה? ה-כ-ל.. מהי מוסיקה בשבילך? מה החלום הכי גדול שלך בנושא מוסיקה? משהו שאת רוצה שיקרה? מקום שאת רוצה להיות בו? ציטוט שאת אוהבת במיוחד משיר? נכון שאת אוהבת אותי
? שיהיה לך יום נפלא!! [עהאהעהעהה מחר יום שישי
פארטי טיים!
]

אהובתי../images/Emo23.gif

מה נשמע בובה? הכול טוב מאיתך
מה הדיסק האחרון שקנית [למרות שאני יודעת]? מה דעתך עליו? חלולים והשלישי שאני מכירה כבר תשירים כמובן אבל כיף לשמוע בסדר של הדיסק וזה:) זה יותר מיוחד ככה. מה הדיסק הבא שתרצי לקנות? של נועם
שהוא יצא כבר!!! חחח איך תראה הופעת החלומות שלך? מי יופיע? איזה שירים? איפה? ה-כ-ל.." מזה אין לי כוח לפרטXD מהי מוסיקה בשבילך? חלק עצום ובלתי נפרד מחיי מה החלום הכי גדול שלך בנושא מוסיקה? משהו שאת רוצה שיקרה? מקום שאת רוצה להיות בו?שאומנים ישראלים שאני אוהבת יזכו ליותר הכרה בעולם ומוזיקה ישראלית,רוק ישראלי ובכלל מוזיקה ישראלית שאני אוהבת תצליח מאוד ברחבי העולם... נו ושאביב גפן יילך לאוורזיון ויביא לנו מקום 1!XD(חלוםםםםםם) ציטוט שאת אוהבת במיוחד משיר?"השתיקה שלי זו הצרחה הכי גדולה שבי" נכון שאת אוהבת אותי? אין לך מושג כמה
שיהיה לך יום נפלא!! [עהאהעהעהה מחר יום שישי פארטי טיים!] כן כן אהההה שיאואואואועיאח! חחחחחח כפרעלייך! תודה תהני גם את

אתיק../images/Emo24.gif

אז ככה נראה לי זה יחרוג אבל. מיטה זוגית ענקית LCD מחשב חדש מלא בגדים ונעליים!!!:)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifמיכ!../images/Emo24.gif

וואי שנים לא דיברנו! לא בסדר, אני צריכה להתחבר יותר
טוב.. ממ.. אני לא יודעת לשאול.. נתחיל ונזרום
דברים אהובים
מאכל: צבע: ריח: מקום: גיל: בגד: אביזר: זמר/זמרת: שחקן/שחקנית: ספרי מה החלום שלך.. מה שלום השמלה?
כמה עלתה לך? חח איך בבי"ס? איזה י"ב את? ההופעה האחרונה שהיית בה: נהנת? איפה היתה? איך חזרת? נגמרו לי השאלות בערך..חח אממ, שיהיה לך שבת שלום! ודברי איתי..
-נועה-

אני אוהבת שקוראים לי ככה)::)

אי שנים לא דיברנו! לא בסדר, אני צריכה להתחבר יותר- נכון! טוב.. ממ.. אני לא יודעת לשאול.. נתחיל ונזרום דברים אהובים מאכל: יש הרבה אבל לצורך העיניין: צ'יפס
צבע: ירוק,שחור ריח: קוקוס,וניל מקום: החדר שלי גיל: גיל אהוב?P= הייתי רוצה להיות בת 21 כבר בגד:גי'נס הכי פשוט שיש אביזר מחשבP= זמר/זמרת: אביב גפן
שחקן/שחקנית: גו'ני דפ ספרי מה החלום שלך.. להיות מאושרת. מה שלום השמלה? מעולה כמה עלתה לך? חח אממ 200 חח איך בבי"ס? חרא איזה י"ב את?2 ההופעה האחרונה שהיית בה: יואב דגני נהנת?כ''כ
איפה היתה?קפה ביאליק איך חזרת? ענבר כפרעלייך סוגדת לך לנצח
נגמרו לי השאלות בערך..חח אני אוהבת אותך בכל מקרה. אממ, שיהיה לך שבת שלום! גם לך:) ודברי איתי..כנ''ל! -נועה-

moriboy666

New member
מתעורר מטושטש בחדר מפואר

לילה בלי שינה בחדר העבודה מתעורר מעוצבן בקרון הישן מכתבים למיכלי נהיים יותר ויותר עצובים מהרחוב ועד החוף געגועים. שאלות בהשראת השיר 3ה דברים שגומרים לך להיות עצובה? מה הדבר שהכי מעצבן אותך? למי או למה את הכי מתגעגעת? ספרי על אכזבה שהיית לך (כמובן רק אם בא לך) מה הדבר הכי טעים שאכלת? הדבר הכי לא טעים שאכלת? ושאלה בהשראת הסולו גיטרה אם היית יכולה לחזור בזמן כל שהו לאירוע בחיים שלך. לאן זה היה? סליחה על הכבדות של השאלות

גלוש:)

שאלות בהשראת השיר 3ה דברים שגומרים לך להיות עצובה? אנשים,העולם,ואני לפעמים מה הדבר שהכי מעצבן אותך? גזענות למי או למה את הכי מתגעגעת? לילדות. ספרי על אכזבה שהיית לך (כמובן רק אם בא לך)אני מאוכזבת הרבה מהתנהגות של חברות שלי ולא רק כלפיי מה הדבר הכי טעים שאכלת?שוקולד!? הדבר הכי לא טעים שאכלת?אנארף ושאלה בהשראת הסולו גיטרה אם היית יכולה לחזור בזמן כל שהו לאירוע בחיים שלך. לאן זה היה?שהייתי בפריז:) ולמסע לפולין סליחה על הכבדות של השאלות

למעלה