אנשיםםםם שבת שלוםםםםםם וחג שמחחחחחחחחח מישהו יכול לספר לי עם מי אלכס יהיה....?
ב בולי הבת New member 11/12/04 #1 ../images/Emo23.gif אנשיםםםם שבת שלוםםםםםם וחג שמחחחחחחחחח מישהו יכול לספר לי עם מי אלכס יהיה....?
ב בן מקלאוד New member 11/12/04 #2 ../images/Emo58.gifנראה לי עם סטיבי אבל לא בטוח פשוט צריך להיכנס לאתר ולבדוק
M moria007 New member 11/12/04 #3 לא נראה לי... זאת תהיה בגידה איומה בזכרה של קלייר!!!!! אני ממש אתאכזב... זה ברור שסטיבי רוצה אותו, אבל לא נראה לי שהוא רוצה אותה.
לא נראה לי... זאת תהיה בגידה איומה בזכרה של קלייר!!!!! אני ממש אתאכזב... זה ברור שסטיבי רוצה אותו, אבל לא נראה לי שהוא רוצה אותה.
ב בן מקלאוד New member 11/12/04 #4 ביינתיי0 לא ישאירו אותו לבד... וחוץ מזה נראה לי שהוא יהיה איתה ביינתיים לא רואים שהם מעוניינים אבל זה רק תחילת העונה
ביינתיי0 לא ישאירו אותו לבד... וחוץ מזה נראה לי שהוא יהיה איתה ביינתיים לא רואים שהם מעוניינים אבל זה רק תחילת העונה
נ נועה167 New member 11/12/04 #5 אני לא חושבת שהם יהיו יחד! ברור שאני גם לא רוצה אבל גם לא נראה לי שזה יקרה... זה יותר מידי צפוי ומוזר כזה.
אני לא חושבת שהם יהיו יחד! ברור שאני גם לא רוצה אבל גם לא נראה לי שזה יקרה... זה יותר מידי צפוי ומוזר כזה.
מ מורי לנצח New member 11/12/04 #7 ../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif אם אני לא טועה יהיה לו משו עם מישל שזאת דמות חדשה שתגיע לדרובס .
../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif אם אני לא טועה יהיה לו משו עם מישל שזאת דמות חדשה שתגיע לדרובס .
ב בן מקלאוד New member 11/12/04 #8 זאת??../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif באמצע?
A adinabl New member 11/12/04 #12 גם לי נראה שבסוף אלכס יהיה איתה בגלל שבאתר הרשמי בוידאו של החתונה רואים אותו איתה וגם יש שם מלא תמונות שלהם ביחד!
גם לי נראה שבסוף אלכס יהיה איתה בגלל שבאתר הרשמי בוידאו של החתונה רואים אותו איתה וגם יש שם מלא תמונות שלהם ביחד!