אנשים....

../images/Emo23.gifאנשים....../images/Emo23.gif

שנה טובה! וחג שמח שיהיה לכם... -
- [ומתי וליהי- הרבה מזל טוב לשתיכן!!! סליחה שפיספסתי את התאריך האמיתי אבל..."עדיף מאוחר מאשר..."].

kfm

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo140.gifשנה מעולה!! ../images/Emo104.gif

שנה טובה באמת לכולכולכולכולכולם (לחיי הבדיחות הישנות מחרצופים!) ושתהיו לראש וגם שתזכו לאיזה זנב יפה כזה .. ושתהיה שנה עמוסת קיציס ופרידמן ושיהיה שלום
(והפרסומת החדשה של קשת עם קיציס ופרידמן לא עברה לידי!) ובהזדמנות חגיגית זאת, על אף שהיא לא פה, אני רוצה לאחל למתושקה שלנו נסיעה טובה כי היא טסה לארה"ב להמון זמן:)

H i Y o u

New member
(זאת מתי, לא זכרתי את הסיסמא

הקודמת אז עשיתי שם חדש)

kfm

New member
מתושקה זה מאהבה אמתית!

ומשיכה גופנית חזקה מאוד גם עושה את שלה!

Yuvalenko

New member
חח באתי לשאול מי זו באמת ../images/Emo13.gif

ואל תדאגו, מתי לא בורחת כל כך מהר! נכון מתי?? נ-כ-ו-ן מ-ת-י ?!?!
שנה טובה לכולללללללללללללם

greeneye

New member
שנה טובה!

ולמעוניינים, במערבי לנוער של השבוע יש משהו קצר על קיציס כאחד מ-100 האנשים הכי..לוידעת מה, של השנה, עם הקפדה מיוחדת על י' אחת בשם שלו [ואפילו בצירוף סוגריים שמדגישים את זה..]. והפרסומת איתם חמודה. וגם איזו אחת עם לובה, שה..בנאדם הזה מחיים שכאלה שואל את לובה- "לובה, ממה עשוי השופר?" לובה: מקרן של אייל! האיש: איזה אייל? לובה: חברה טובה שלי! איל זה מקיציס!

Kido2222

New member
שנה טובה!!

שלכולם תיהיה אחלה של שנה... שארץ נהדרת תחזור כבר.... :) אני מקווה שהפירסומות בקשת מצהירים על זה שארץ נהדרת מתכוונת לחזור בקרוב... בקיצור! חג שמח לכולם!

metl

New member
שנה טווובה../images/Emo70.gif ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

חג שמח לכולכם

למעלה