אתה בנבכי נשמתי..

../images/Emo23.gifאתה בנבכי נשמתי..../images/Emo20.gif

ובעינייך היה אותו מבט שאותי כבש מההתחלה ידעת את כל סודותיי – כבשת את יצריי ואמנם זו הייתה תקופת שממה אבל הפחת בה תקווה וערגה, והלב כל פעימה גורם לגוף לרקד את ריקוד התאווה והתשוקה וכשתבוא אלי בלילה אדע את אותה אהבה עילאית בלתי ניתנת לשליטה....

שיכורה ולא מיין..../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

שיכורה ולא מיין שיכורה ממגע שיכורה מריח גופך דע לך אהובי מחשבתי עליך בימים עולה באלפי פעימות גואה ורואה נסתרות אהבתי סוערת, מחפשת אותך מצפה לליטופך, שתעטוף אותי בנשימתך כמעיין נובע מתיקות אתה לי דע לך אני שלך עד כלות הנשמה...

../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

לילות לבנים עוברים להם וחולפים היא ערגה לו בחלומה שלחה את נשמתה ותשוקתה בערה מתהפכת בלילות בין הסדינים נזכרת בו - ובגופה עוברים להם זרמים... כי כמעט פורצת לפעמים בצעקה מתוך חלומה.. געגועים לימים נחשקים.. לאותם ערבים - של סדינים מבושמים.. מריחות של תשוקות, זוכרת את השעות- זוכרת את אותן אצבעות מטיילות על גופי הנינוח מקעקעות את עורה לתאווה- בלתי ניתנת לצפייה ואז כמו חתולה... היא עוטפת אותך.. ציור אהבה ותשוקה זיקה ללילות לבנים על סדינים נעימים.....

Sefy

New member
אז מכיוון שאני יותר ויזואלי ../images/Emo3.gif

אני קולט את התמונות קודם, אבל זה לא אומר שאני מעדיף אותן יותר, כי גם הכתב בהחלט עוזר, נו טוב, אז המילים יותר חשובות, אבל התמונות יאממי

למעלה