אתם מדהימים!

NIKKANIKKA

New member
../images/Emo23.gifאתם מדהימים!../images/Emo23.gif

שלום לכולכם!! וואוו!!! איזה יופי!!! אני רוצה לומר לכם שנכנסתי לפה היום ויש לי חיוך ענקי מרוח על הפרצוף
אני רואה את כל הברכות והשירשורים שלכם עם כל התמונות והבלונים וזה פשוט עשה לי את היום! תודה תודה ושוב תודה! אני מרגישה שגם היום אני חוגגת יום הולדת : - )))))))) אתמול, בין כל ההכנות והחזרות להופעה במצעד גם חגגתי יום הולדת, הנרי הפתיע אותי במתנה מקסימה, אני לא יכולה לגלות מה... (והצורה שהוא עשה את זה חחח...) ובערב הלכנו עם כמה חברים למסעדה, היה מקססססיייייםםם! אני מאחלת לכל אחד ואחת מכם יום הולדת כזה! כל שנה! והנה היום אני רואה את כל הברכות פה וזה פשוט מדהים. שוב, תודה לכם, אתם נותנים לי ולהנרי כח לעשות את מה שאנחנו עושים. כמו שהנרי סיפר לכם, עניין ניהול הפורום בטיפול (אגב, נגה קדמי שלחה לי ברכה מקסימה ועל כך תודה לה) אז אני מקווה שדברים יסתדרו בהקדם. אני והנרי קיבלנו את עכבר העיר היום וראינו שזה יצא נהדר. מאוד מתרגשים לקראת ההופעה מחר, אני מצפה לראות אתכם בשורות הראשונות עושים המון רעש
תמשיכו להיות מדהימים כמו שאתם, אוהבת אתכם המון, שלכם, ניקה

Mavet Kliny

New member
יאוו ניקההההההההההההההההה

חולים עלייך פההההההההההההההה את מלכהההההההההההההההההההההההההה

Ben Love Nikka

New member
ניקהההה

נייייייייייקההההההההההה איזה כיף שקפצתתת המון בהצלחה מחר... Ben

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאיזו הפתעההה../images/Emo99.gif

נהדר לראות אותך כאן, ניקה, ונחמד שמצאת לנכון לכתוב לנו ! אוהבים אותך כאן כלכך

EMANUELA XD

New member
וואוו ניקה ימעלפת שלי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כמה כייף שאת מגיבה-יווו איזה אושר ושמח על הלב עכשיו כשאת כאן יש אווירה מדהימה ואופטימית בפורום אוהבים אותך ומאמינה ביכולות שלך-את תגיעי הכי הכי הכי רחוקקקקקק איתך לאורך כל הדרך-המשך עשיה מפתיעה במוזיקה תישמרי על הנרי המאמי שאין תחליף לו-ועל הדרך דש והמון המון אהבה
והכי הכי חשוב שתישארי בקשר עם הפורום-תיכנסי לבקר-תפתיעי בהודעה אנו אוהבים אותך סוף
לב יו נסיכה מדהימה-בהצלחה-מחכים לשיר מפוצץ שלך עמנואלה=ניקול

shlomi814

New member
שמחים שאת כאן...

הגיע הזמן. ניקה זה גם הפורום שלך..לא פחות משל הנרי.

איזה כייף לגלות פה הודעה מניקה

את מדהימה. לא היה לי הרבה זמן אתמול להכנס לפה ולהשאיר הודעה עם ברכות והינה באיחור קליל אני מאחל רק טוב! ומצטרף לכל הברכות שהיו פה!

איבגי1

New member
יווו ניקההההה

איזה כיף לשמוע ממך !!!! אני לא אגיע מחר לצערי יצאתי היום מהניתוח :) מקווה בהקדם לבוא להופעות !!!

ניקוש יא מלכההההההההההההההההההה!../images/Emo47.gif

איזה מואי כייייייף לראות אותך בפורום, יא הורסת!!! אין מילים פשוט, אין כמוך בעולם!!! מאחל לך את כל הדברים הכי מקסימים וטובים שיכולים להיות השנה!! כמה מתאים לך לחגוג במסעדה מלאה בכל טוב אוכל חחח כפרעלייך יא דקיקה דחלילה נשיקות! אוהב..אמיר.

Mavet Kliny

New member
זה בגלל החג ככה

שבוע הבא אני אפגש עם הנרי ואנחנו נסדר הכל בקשר לניהול הפורום

EMANUELA XD

New member
של כולנו../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif../images/Emo36.gif

פשוט כולנו אוהבים אותך!!!

למעלה