א - ה - ב - ה

shirkush

New member
../images/Emo23.gif א - ה - ב - ה ../images/Emo23.gif

כנראה שאהבה זהו רגש שלוקח לא הרבה הרבה זמן לחלוף, אם בכלל... עברו כבר שבועיים. שבועיים בלעדייך. שבועיים של בכי כל לילה אל הכרית. שבועיים שבהם חיפשתי כל תעסוקה שהיא רק בשביל לנסות ולשכוח קצת ממך, אם זה בכלל אפשרי. הפתעת אותי אתמול, כשהתקשרת. הייתה לנו שיחה קלילה וקצרה ואז פתאום שאלת אותי איך אני מרגישה, אבל איך אני באמת מרגישה. ענית לך שאולי עדיף שאני לא אומר מה אני מרגישה, כי חשבתי שזה ייעשה לנו הרגשה יותר רעה. אבל בכל זאת התעקשת לשמוע. ואז אמרתי את מה שאני כבר שבועיים שומרת בבטן ורוצה להגיד לך כל יום. אמרתי שקשה לי, שאני אוהבת, שאני מתגעגעת, שאני בוכה כל לילה לפני השינה, שאני משתדלת לא להיות לבד בשביל שלא ייעלו כל הזכרונות עליו. ואז הוא השתתק. באותו רגע חשבתי שהוא יגיד לי : "לא נורא ! זה יעבור עם הזמן". אבל אמרת שאתה מרגיש בדיוק אותו הדבר....... קצת היה קשה לי לקלוט. אפילו שאלתי אותך אם אתה בוכה כמוני כל לילה, אז אמרת שאתה לא בוכה, אבל מזיל כמה דמעות לפני השינה. כ"כ קשה לי עכשיו. לא ציפיתי שתגיד את זה. אתה אוהב ומתגעגע ואני אוהבת ומתגעגעת, אז למה אנחנו לא ביחד ???? ולחשוב ששני אנשים בעולם מתייסרים כל אחד לחוד, כשהם יכולים להיות מאושרים ביחד ????

helisa

New member
אני מזדהה איתך

אני מרגישה בדיוק!!! כמוך. אני ובעלי נמצאים בהליכי גירושין, גירושין שהוא יזם. בשבועיים הראשונים שלאחר הפרידה הייתי שבר כלי- לא אכלתי, לא ישנתי ורק בכיתי. לאט לאט התחלתי לקחת את עצמי בידיים-להיפגש עם חברות, לצאת ולהתעסק בדברים שונים כדי לנסות ולא לחשוב. כיום לאחר כחודש וחצי אני עדיין כואבת כי אני עדיין אוהבת, אך פחות. אני יודעת שזה משהו שהיה צריך לקרות כי לא היתה לנו זוגיות בריאה. בזמן האחרון הוא מתחיל להתקשר ולהתעניין בשלומי ואני מצידי משדרת לו שאני בסדר ומתגברת. בשיחה האחרונה שלנו לא הרגשתי שהוא בסדר אז שאלתי אותו מה קורה איתו והוא אמר שקשה לו ושהוא מפחד. אני אמרתי לו שאני מקווה שאנו עושים את הדבר הנכון והוא אמר שגם הוא מקווה. אני כמוך שואלת למה? למה אנו לא יכולים להיות ביחד? הלוואי והיתה לי התשובה. אוהבת...

ה מוזה

New member
שירקו´ששש מתוקה ../images/Emo24.gif התגעגעתי

קראתי אותך ...כמה פעמים כמה כאב...כמה תחושת פספוס והחמצה יש במכתב שלך .. את יודעת..קשה לברוח מרגשות ,זה גם בלתי אפשרי .. אהבה היא רגש שלא חולף רק משנה צורה עם הזמן .. הזמן ..הוא כמו דלי מים שנשפך על האש ..אבל מתחת ..עדיין בוערים מספר גזרי לב קטנים .. הלב תמיד זוכר אהבה זה לא חולף לחלוטין .. והשאלה .."ולחשוב ששני אנשים בעולם מתייסרים כל אחד לחוד, כשהם יכולים להיות מאושרים ביחד ???? " שאלה נצחית .... נשאלת עוד מימי רומיאו ויוליה .. ותשובה ? ... קשה לתת .. אולי ..הדבר היחידי שמפריד בין שתי נשמות שכל כך רוצות להתחבר הוא רק הפחד . אני מקווה...שביחד תתגברו על הפחד ועל המכשולים .. אהבה שמתגברת על מכשולים ..היא אהבה חזקה ועמוקה .. מאחלת לך כזו אהבה ..

למעלה