בואו להיות חלק מיום שכולו טוב,רביעי 25/3

../images/Emo23.gifבואו להיות חלק מיום שכולו טוב,רביעי 25/3

יום המעשים הטובים ביום רביעי 25/3 אנחנו מזמינים אתכם לעצור לרגע את שגרת חייכם - ולהצטרף אלינו ל"יום מעשים טובים" השלישי. במסגרת הפרויקט, הנערך ביוזמת שרי אריסון ובעזרת עמותת "רוח טובה", תוכלו להתנדב בקבוצות או כיחידים, במסגרת חברתית הקרובה ללבכם ובאזור מגוריכם. אז מה יהיה המעשה הטוב שלכם? יש לכם שאלות נוספות? אתם מוזמנים ליצור קשר עם מוקד "רוח טובה" בטלפון 1-700-505-202 או לכתוב לאימייל [email protected]
להצטרפות ופרטים נוספים כנסו לקישור המצורף

העברתי זקנה ת'כביש זה נחשב?../images/Emo8.gif

עזרה לזולת ותרומה לקהילה צריכה להיות חלק בלתי נפרד מהתנהלות חיינו , ותפיסת עולמנו, כך אני גורסת בכלופן להיות קשוב לקורה סביב לתרום לעזור בדברים קטנים לא חייבים להקדיש לזה יום בשבוע או יומיים בחודש , זה יכול להיות על הדרך, ביום יום ........ אני למשל כבר שנים אוספת דרך קבע בגדים , לא תמיד אני יודעת למי אחלק אותם יש לי מחסן שם אני מרכזת את כל השקיות שמעבירים אלי חברים ושכנים, אחת לחודש חודשיים אני ממיינת ומעבירה, כך לגבי חפצי בית צעצועים ספרים וכו'. במקום עבודתי אני נוהגת לפני פסח וראש השנה , לאסוף מכל עובד מעשר מתווי השי המחולקים לנו , ומעבירה למשפחה נזקקת . אנשים מוכנים לתרום צריך רק להגיע אליהם ולארגן את התרומה. אני חושבת שברגע שאתה מזוהה עם הטיפוס התורם והמתרים, אנשים ימצאו אליך את הדרך ויעזרו במצווה. אם אינכם יכולים לעזור באופן חומרי , תוכלו תמיד לגשת ללשכת הרווחה במקום מגוריכם ולהתנדב אפילו לשעתיים בשבוע בעזרה בהכנת שעורים, באוזן קשבת לאמהות במשפחות חד הוריות, או קשישים, ועוד דברים מהסוג הזה , שמטרתם בסופו של דבר שנהיה חברה אנושית יותר , קשובה ותומכת. ולנושי שלנו ,החברה במועצה להתנדבות יישר כח
על כל פעילותך הענפה!

רק אם היא הייתה צריכה לעבור ../images/Emo13.gif

יישר כח לכל מי שעושה למען אחרים. נתת לי רעיון באמת לפנות אולי אפילו לבי"ס של הילדים לשאול על עזרה בלימודים שאוכל לתרום.

מול הים

New member
../images/Emo13.gifאחד ודי

נניח ואתם נוסעים לגליל (מערבי פלוס עליון) ונניח שיש לכם חלון של שעתיים, על איזה אתר / מקום, אחד, לא הייתם מוותרים? וככה, על הדרך, המלצה - הסרט "המתאבק" עם מיקי רורק. הסרט מגיע מהשוליים של החיים ומאד נוגע.

על ראש הנקרה, חוף אכזיב , עכו ....

תלוי איזה סוג של טיולים את אוהבת אורבניים טבע? אם תצייני מסלול ניתן להוסיף עוד אתרים מענינים אישית בגליל המערבי ,אני מאד אוהבת את הגנים הבאהים ליד עכו ,את העיר העתיקה , מצודת יחיעם. תודה על ההמלצה לסרט וטיול נעים

kdr

New member
הבהאים חוגגים ואנחנו נהנים

הביקור נדחה לשבת הקרובה. אפשר להתקשר אליהם לברר

למעלה