בוקר טוב משפחתי היקרה במשיח

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב משפחתי היקרה במשיח../images/Emo24.gif

טוב..לא אפרט אבל עוברת בתקופה לא קלה..בלשום המעטה
והשבח לאל שהרגליים שלי איתנות ועומדות בפתח שממנו לוציפר מנסה להיכנס, כי את מקומי אני לא אעזוב ועל המשמר תמיד.. מי יכול על בני אלוהים-הללוויה תודה לישוע על כוח רוח הקודש שנתן לנו לאחר שעלה השמיימה, כי רק משם אני שואבת את האנרגיות העל טבעיות לשמור על הרוגע,הסבלנות והאמונה כי יד אלוהים תתערב ותהדוף כל רוע מחיי וחיי משפחתי -אמן
אז אני קצת פה הרבה שם, רואה שיש חברים חדשים ומקווה כי כולכם תמשיכו לענות ולהגייס ולהלל את האדון פה
זהו פורום נדיר ומיוחד ורוח הקודש גם שאינה וירטואלית מרחף מעליו ומפיח בו רוח חדשה לאחרונה ורעננה
מוזמנים לשתף..לספר מה עובר עליכם, איך היה השבוע.. איפה אתם קוראים בספר הקדוש בימים אלו..אם מסודר או אקראי
.. ומה הדבר שהכי נגע בכם השבוע..עם האדון
שבת שלום

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאוי כמה שגיאות נפלו,אני כותבת מהר מאוד

וישר שולחת..
לא טוב צריכה לעשות הגהה על עצמי להבא

בוקר טוב מייסדת הקהילה!

מאמין בכל ליבי שהתקופה שאת עוברת תעבור "יז בְּדַבְּרוֹ אֶל תַּלְמִידָיו אָמַר: "אִי אֶפְשָׁר שֶׁלֹּא יָבוֹאוּ הַמִּכְשׁוֹלִים" ואת תתגברי באמצעות האמונה והאמונה תתחזק עוד יותר מאוד מרוצה מהפורום הזה ומאוד אוהב אותו ומודה לך תבורכי אחות אהובה
משל תפילה יח הוּא סִפֵּר לָהֶם מָשָׁל, לְהַרְאוֹת כִּי עֲלֵיהֶם לְהִתְפַּלֵּל תָּמִיד וְלֹא לִרְפּוֹת." 2 שׁוֹפֵט הָיָה בְּעִיר אַחַת; אֶת אֱלֹהִים לֹא יָרֵא וּבְאָדָם לֹא הִתְחַשֵּׁב. 3 וּבְאוֹתָהּ עִיר הָיְתָה אַלְמָנָה שֶׁנָּהֲגָה לָבוֹא אֵלָיו וְלוֹמַר, 'שָׁפְטֵנִי נָא מֵאִישׁ רִיבִי.' 4 זְמַן מָה סֵרַב, אֲבָל אַחֲרֵי כֵן אָמַר בְּלִבּוֹ, 'אַף שֶׁאֵינֶנִּי יָרֵא אֶת אֱלֹהִים וּבְאָדָם אֵינֶנִּי מִתְחַשֵּׁב, 5 הֲרֵי מִפְּנֵי שֶׁהָאַלְמָנָה הַזֹּאת מְצִיקָה לִי אֶעֱשֶׂה אֶת מִשְׁפָּטָהּ, שֶׁאִם לֹא כֵן תָּבוֹא תָּמִיד וּתְיַגֵּעַ אוֹתִי'." 6 הוֹסִיף הָאָדוֹן וְאָמַר: "שִׁמְעוּ מַה שֶּׁאוֹמֵר הַשּׁוֹפֵט הָרָשָׁע. 7 וְהָאֱלֹהִים, הַאִם לֹא יַעֲשֶׂה אֶת מִשְׁפָּט בְּחִירָיו הַקּוֹרְאִים אֵלָיו יוֹמָם וָלַיְלָה? הַאִם יִתְמַהְמֵהַּ בְּעִנְיָנָם? 8 אֲנִי אוֹמֵר לָכֶם שֶׁיַּעֲשֶׂה אֶת מִשְׁפָּטָם מַהֵר. אַךְ כַּאֲשֶׁר יָבוֹא בֶּן־הָאָדָם, הֲיִמְצָא אֶת הָאֱמוּנָה עֲלֵי אֲדָמוֹת?"

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן מאוהב בישוע../images/Emo9.gifהיקר..אני שמחה

על הצטרפותך והשתתפותך היפה והחשובה איתנו, תבורך ידידי, והתודה היא רק לאדוננו האוהב שרצה שלילדיו שמשוטטים ברשת יהיה בית..ומפלט, ומגדלאור שימשוך את השאר מהחושך שדוקא רשת האינטרנט מציעה ומפיצה בנפשות שמסביבנו

lion 7

New member
בוקר/צהריים טוב/ים

/tapuzforum/images/emo3.gifמה נשמע ? הרבה זמן יש נעדרים כאן , נקוה שימצאו זמן לכתוב כאן , מלח ומיכאל לייט חסרים , גורג אני רק שואל לשלומך אחי הקטן , קי 1 key ‎1ברוך הבא כתיבתך חיונית לנו , מאוהב ויעקב אתם ברכה יחד עם שאר הכותבים כאן , השבוע יצא לי לשוחח עם מאמין מארה``ב המבקר בארץ , דיברנו על הכל , בהזדמנות אתן לכם אתר הבית של כנסייתם (שיפרד ויעקב תשמחו שהוא מאמין בטבילת רוח הקדש) , בחור צנוע דיברנו שעות , תירגלתי את האנגלית שצלעה לאחרונה , רק שאתפנה אתן לו את הלינק לפורום (לא יודע ערבית ועברית) הוא יעזר בשרות התרגום של גוגל , השבוע יצא לי ואשתי להתפלל תפילת חיזוק ותודה , שיפרד מתי יצא ועידה בקיץ , חלס מספיק עם הגלות שלנו ומשפחתי , אני רוצה כנסיה תתפללו למען שאמצא אחת כלבבי , הרבה ברכות אני לא מקבל ומשפחתי תהיה אתאיסטית לבסוף , אני אהיה אשם , שבת שלום וסוף שבוע מבורך בישוע מלכינו אהובנו לעד .

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifליון אח יקר כניסייה כלבבך נמצא בשמיים../images/Emo9.gif

אמנם יש הרבה כניסיות מבורכות אבל יהיו תמיד סייגים.. מה שכן שאתם חייבים קהילה ידידי..אשתך צריכה אחות במשיח..קרובה מעודדת וקשובה.. ואתה גם
הכנס השנתי בקיץ כנראה שיהיה קרוב מאוד אליכם.. פרטים מדוייקים יותר בטח אביא בהמשך ואני מתפללת כי כולנו נאמין בטבילת רוח הקודש ומתנות הרוח ונחווה את זה..כי זה הכוח של הכניסייה שאיבדה לצערי כמה מאות שנים אחרי עלייה ישוע לשמיים.. וזה הזמן לחזור בכוח מירבי..ולפרוץ את חומות לוציפר בשם ישוע המשיח

lion 7

New member
החפץ יהוה בעלות וזבחים..

‏ ‏/tapuzforum/images/emo140.gif כשמע קול יהוה שמואל א פרק ט``ו :22, 23 , פסוק שדבר אלי השבוע , גם השיר התנגן לי ולמד אותי המון שנים , בבקשה http://youtube.com/watch?v=A8gWDR35R8M&mobileflash=1&client=mv-google&gl=US&hl=en YouTube - Keith Green - To Obey Is Better Than Sac

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשיר יפה../images/Emo79.gif../images/Emo45.gif

האם יש אתר שניתן להוריד ממנו שירי הלל באנגלית? מבחר כזה?

יש כמה דרכים

אחת הדרכים הכי טובות הן לדעתי כמובן הינה, תכניס את "יהודים משיחיים" או "מוזיקה משיחית" או "רדיו משיחי" או "משיחיים" למנוע החיפוש בגוגל כמובן שזה חייב להיות עם גרשיים (") בלי הסוגריים. ואז כנראה שיופיע לך שאין בנמצא. ואז תפנה ללשון שנמצאת למעלה ושהיא נקראת "תרגום" תלחץ עליו ואז "חיפוש מתורגם" וזהו בגדול. תוכל למצוא בערך 92700 אלף !!! אתרי אינטרנט מה צריך יותר מזה ואז כמובן כדי לשמור אתה מכניס אותם למועדפים. אם יש לך עוד שאחות אז תוכל לשלוח לי מייל ל [email protected] או לשלוח סמס בלבד ל 05257737316 לא ניתן להתקשר למספר הזה אלא רק לשלוח סמס (sms) שלך יחזקאל

עזובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

מה כ"כ אכפת ל
מה אני כותב בכלל ? הרי המספר הפלאפון הזה הוא בכלל מודם סלולרי של סלקום ולא איזה מספר טלפון שאפשר להתקשר אליו. ומה עוד שמתי?! אה את המייל שלי? כאילו דא ?????

1ysrat

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif שבוע טוב !

אני מאחלת לכולם שבוע טוב !!!!!!!!!!!

למעלה