במיוחד לחג האהבה

../images/Emo23.gif במיוחד לחג האהבה../images/Emo23.gif

שם (פרטי) : למען לא יהיו פאדיחות....
מאוהב/ת ? :
הוא/היא יודעים מזה ?
מה זאת אהבה בעיניך ?
האם את/ה טיפוס רומנטי ? (תן דוגמית)
מה את/ה מחפש/ת בבת/ן זוג ?
כמה חשיבות את/ה מייחס ליופי חיצוני (אפשר באחוזים) ?
כמה חשיבות את/ה מייחס למרחק הפיזי ?
האם את/ה מאמין/ה באהבה ממבט ראשון ?
קרה לך שהתאהבת וירטואלית ? (ומה קרה שעברתם למציאות ?)...
האם יש לך בהיסטוריה הפרטית אקס שהיית מת לפגוש ? - ולמה ???
עם איזה שיר היית רוצה להיכנס לחופה ????

התשובות שלי../images/Emo23.gif

שם (פרטי) : למען לא יהיו פאדיחות....רוזית גיל :17 איזור בארץ :צפון מאוהב/ת ? :כן הוא/היא יודעים מזה ?בערך מה זאת אהבה בעיניך ?דבר שאפשר לחלוק עם המון אבל משו מיוחד עם אדם אחד! האם את/ה טיפוס רומנטי ? (תן דוגמית)כן,אוהבת לפנק בארוחות רומנטיות וכו'.. מה את/ה מחפש/ת בבת/ן זוג ? את האדם עצמו ולא את השקר שמאחוריו כמה חשיבות את/ה מייחס ליופי חיצוני (אפשר באחוזים) ? 70 אחוז כמה חשיבות את/ה מייחס למרחק הפיזי ? בלאט אני לא יכולה לחשב האם את/ה מאמין/ה באהבה ממבט ראשון ? מאמינה אבל אחרי ההכרות אפשר להבין משו אחר קרה לך שהתאהבת וירטואלית ? (ומה קרה שעברתם למציאות ?)...צריך להעביר ת'אהבה הוירטואלית לחיי היומיום האם יש לך בהיסטוריה הפרטית אקס שהיית מת לפגוש ?-ולמה ??? לא, כי לא בא לי עם איזה שיר היית רוצה להיכנס לחופה ????אין לי מושג כשיגיע הרגע אני אחליט!

גמני גמני הופ הופ הופ

שם (פרטי) : אלעד גיל : 23 איזור בארץ : מרכז מאוהב/ת ? : כן,תמיד.. הוא/היא יודעים מזה ? לא תמיד.. מה זאת אהבה בעיניך ? נאמנות, כבוד , ויחס אוהב. האם את/ה טיפוס רומנטי ? כן מה את/ה מחפש/ת בבת/ן זוג ? ... טוב אז ככה.. כמו המשפט העתיק הידוע..ליידי בחוץ.. שפית במטבח.. וז*** במיטה.. ולהוסיף מאוד חשוב !! נאמנה! כמה חשיבות את/ה מייחס ליופי חיצוני (אפשר באחוזים) ? יש עניין של משיכה ברגע שאתה נמשך לבחורה מסוימת אין שאלה כזו אם היא יפה או לא יפה.. ועוד תשובה.. שיופי הוא הדבר החשוב אך האופי הוא הקובע! כמה חשיבות את/ה מייחס למרחק הפיזי ? המון, חייבת להיות קרבה. האם את/ה מאמין/ה באהבה ממבט ראשון ? כן , ואת אם את לא מאמינה אני יכול לעבור שוב ;) קרה לך שהתאהבת וירטואלית ? (ומה קרה שעברתם למציאות ?)... כן. -לא לפרסום- האם יש לך בהיסטוריה הפרטית אקס שהיית מת לפגוש ? - ולמה ??? לא, הן רוצות אותי... עם איזה שיר היית רוצה להיכנס לחופה ???? ואאלה לא יודע , אבל שיהיה אופנתי ויפה. יאאלה עניתי מי שקרא שיחשוב על הטעות שעשה ;) צ'או במבינוס אדיאוס

עונה../images/Emo121.gif

שם פרטי:עמוס
איזור בארץ:חיפה
מאוהב?:תמיד מאוהב רק לא יודע במי
היא יודעת מזה?יודעת ..
מזה זאת אהבה בעיניך?הדדיות,נתינה,ותמורה
האם אתה טיפוס רומנטי?מאוד רומנטי,הדברים הקי'צים הכי רומנטיים בעיניי כמו הדלקת נר וכאלה ..
כמה חשיבות אתה מייחס ליופי החיצוני?50%
כמה חשיבות אתה מייחס למרחק הפיזי?מרחק פיזי זה זה דבר נפלא במערכת יחסים,נותן לך לטעון את הרגש כל פעם מהתחלה.
האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון?כן!
קרה לך שהתאהבת וירטואלית?קרה,זה כיף ששומרים על פרופרציה נכונה,לא מומלץ להעביר את זה למציאות
האם יש לך בהיסטוריה הפרטית אקס שהיית מת לפגוש ?שהייתה לי ירידה גדולה במשקל הייתי מת שהאקסית שלי תראה אותי,היא אכן ראתה וזה היה שווה את הכל
עם איזה שיר היית רוצה להיכנס לחופה ?"דרך ארוכה" של גלי עטרי חג אהבה נפלא לכולם

עונה פעם ראשונה

שם (פרטי) : מוטי גיל :31 איזור בארץ :דרום מאוהב ? : מה זאת אהבה בכלל? היא קיימת בכלל? היא יודעים מזה ? אין כזאת מה זאת אהבה בעיניך ? אין דבר כזה אהבה האם אתה טיפוס רומנטי ? כן: לשבת בחול הים בשעות הלילה, להריח את ריח הים,לשמוע את רעש הגלים, לשתות יין לאור נרות ולהתנשק בלי סוף מה אתה מחפשת בבת זוג ? אין לי דרישות העיקר האופי כמה חשיבות אתה מייחס ליופי חיצוני (אפשר באחוזים) ? 0% יופי משחק ילדים , אופי גורל החיים כמה חשיבות אתה מייחס למרחק הפיזי ? 25% האם אתה מאמין באהבה ממבט ראשון ? לא מאמין באהבה בכלל קרה לך שהתאהבת וירטואלית ? קרה ורק כאב הלב האם יש לך בהיסטוריה הפרטית אקס שהיית מת לפגוש ? - ולמה ???לא עם איזה שיר היית רוצה להיכנס לחופה ????חופה? בבית אבות (hello לינול רייצי)

יאלה נרקי תעלי אותי על הריקשה ../images/Emo3.gif

שם (פרטי) : למען לא יהיו פאדיחות.... ב נ י גיל :מה זה משנה הגיל העיקר התרגיל נשמה חחחחחחחח איזור בארץ : כל יום מקום אחר עכשיו אני במחנה בליטים ראס את עמוד ג'נוב לקודס מאוהב/ת ? :הכל חארטה עיזבו בחייך הוא/היא יודעים מזה ? לא יודע ולא תדע ולא ידעו חחחחחחחחח מה זאת אהבה בעיניך ?אהבה אמיתית לכאב נולדה אהבה אמיתית רק בלב ילדה כמו האש בנשמה את גופי לעולם לא אשכח את זאת אהבה האם את/ה טיפוס רומנטי ? (תן דוגמית)מעניק לך
מה את/ה מחפש/ת בבת/ן זוג ? כנות אופי והמוןןן אמונה כמה חשיבות את/ה מייחס ליופי חיצוני (אפשר באחוזים) ?אין לי אחוזים יופי לא הולך למכולת מה זה שווה בחורה יפה כוסית והשכל שלה בתחת אהה? העיקר שיהיה לה לב טוב אופי כנות ואהבה זה מה שחשוב!!! כמה חשיבות את/ה מייחס למרחק הפיזי ?לאהבה אין מרחק ולא גיל ואהבה תמיד מנצחת בכל מצב!!! האם את/ה מאמין/ה באהבה ממבט ראשון ?ברור נשמה! קרה לך שהתאהבת וירטואלית ? (ומה קרה שעברתם למציאות ?)...התאהבנו ממבט ראוןש וזה זרם נפגשנו וזה נגמר.... עיזבי זה נוסטלגיה האם יש לך בהיסטוריה הפרטית אקס שהיית מת לפגוש ? - ולמה ???נרקי את עכשיו זורעת לי פצעים בלב נשמה ....בואי נחשוב על דברים אחרים... עם איזה שיר היית רוצה להיכנס לחופה ????וזו הילד שלך וזה הלב שלי תקחי אותו לאט כ"כ תזהרי חחחחחחחח אחלה שאלון נשמה רק להבא שאלות יותר...לא אישיות חחחחחחחחח תן הל בנרקי ורוזי חחחחחחחחחחחחח

בני י'קרוע

תן לה בשיר לחופה רק אל תשכח לבקש ממנה שתביא ברגיות מהבית תן לההה בחישי ומושון
רוזע

והיום נלמד את רוזי להכין חמוצים

כמו שנהג סבי לומר ואני בין כרכור לסינגפור יודע שיש חמוצים טובים בחנויות של סינגפור. אני חיים הכט, בנו של טוביה החולב כספים ורייטינג. אוי אברוך. אוי יידישה מאמא. לאן התדרדרנו להכין חמוצים? אוי ווי זמיר.. וכמו שאני נוהג לומר תעזבו אותכם מחמוצים תעברו לחמצוצים ושלא יעדו עלייכם.. אוי יידישה מאמא כאן חיים הכט ואני בין כרכור לסינגפור

חחחח והיום נלמד את בני

למכור את החמוצים לערפים איך? אומרים להם שיש קווקזית בשטח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עונה

שם :אלין למען לא יהיו פאדיחות: יהיה בסדר נוווווו\ גיל: 28 אזור בארץ: קרית מוצקין מאוהבת.: לא ממש. הוא לא ממש יודע מזה, היא יודעת מזה מה זאת אהבה בעיני....ריגושים אדירים ורגש שאין לתאר במיחעןץ האם אני רומנטית? בגדול? מאוד, תלוי במצב רח מה אני מחפשת בבן הזוג: לב רגשות וריגושים. אם אין את זה כלום לא שווה. כמה אחוזים מיחסת ליופי חיצוני:80% בערך חשיבות למרחק הפיזי גיאוגרפי כלומר:10% לא .אני לא מאממינה מאהבה ממבט ראשון הכל הבל הבלים לדעתי. חא קרה לי שהתאהבתי וירטאלית:כמו להתאהב ברובוט ,הלא כך?? יש לי את האקס שהית מתה לפגוש ולמה? כי פגעתי בה,והיא לא מביהב שזה לא בכוונה השיר לחופה לעת עתה הוא:ניצחת איתי הכל ( עמיר בניון)

ady18

Well-known member
תשובות

גיל : 21 איזור בארץ :ראשון מאוהב/ת ? :לא הוא/היא יודעים מזה ? מה זאת אהבה בעיניך ?שנותנים הכול יש כנות נאמנות יש מגע יש חיבור טוב יש קליק זה האם את/ה טיפוס רומנטי ? (תן דוגמית)לא בענין של מתנות פוצי מוצי וכאלה אבל יודעת לעשות מסגים מגע מה את/ה מחפש/ת בבת/ן זוג ? כנות שיש לנו נושאים משתופים מראה גופני טוב שזה גורם למשיכה וזה בעיקר כמה חשיבות את/ה מייחס ליופי חיצוני (אפשר באחוזים) ?87 כמה חשיבות את/ה מייחס למרחק הפיזי ?96 האם את/ה מאמין/ה באהבה ממבט ראשון ?לא קרה לך שהתאהבת וירטואלית ? (ומה קרה שעברתם למציאות ?)...כן אנחנו עדין בקשר האם יש לך בהיסטוריה הפרטית אקס שהיית מת לפגוש ? - ולמה ??? עם איזה שיר היית רוצה להיכנס לחופה ???? נצחת איתי הכול או נשבע חיים משה

tultulit1

New member
גם אני עונה../images/Emo9.gif

שם פרטי: טליה גיל:21 איזור בארץ: נתניה מאוהבת:הייתי מאוהבת מאוד אבל זה ירד כבר. הוא/היא יודעים מזה: כן! מה זה אהבה בעיניך: פרפרים בבטן. האם את/ה טיפוס רומנטי: כן מאוד מה את/ה מחפש בבת/ן זוג: קודם כל כנות אח"כ אמון שיאמין בי. כמה חשיבות את/ה מייחס ליופי חיצוני? 40% יותר חשוב יופי פנימי שלפי דעתי מחפה על היופי החיצוני. האם את/ה מאמין באהבה ממבט ראשון?מאמינה ועוד איך! כמה חשיבות את/ה מייחס למרחק פיזי? אין חשיבות שאוהבים המרחק לא משפיע זה רק מקרב כי יש יותר געגועים. קרה לך שהתאהבת וירטואלית? כן קרה לי האם יש לך בהיסטוריה הפרטית אקס שהיית מתה לפגוש ?ולמה? בטח שיש אקס שאני עדיין אוהבת המון בגלל זה אני רוצה לפגוש אותו ואולי להגיד לו ויש מצב שנחזור. עם איזה שיר היית רוצה להיכנס לחופה? אהה הייתי כל כך קרובה לחופה ודווקא על שיר לא חשבתי יכול להיות-- נעימה יפה יפה

התשובות שלי...

שם (פרטי) : למען לא יהיו פאדיחות.... רוית
איזור בארץ :מרכז
מאוהב/ת ? : לא
הוא/היא יודעים מזה ? אין אף אחד שאני מאוהבת בו!!
מה זאת אהבה בעיניך ? ההרגשה הכי נפלאה בעולם
האם את/ה טיפוס רומנטי ? (תן דוגמית) ממ לא נראה לי.. מה את/ה מחפש/ת בבת/ן זוג ? שיהיה קצת רגיש. אדיב. נאמן. אוהב כמה חשיבות את/ה מייחס ליופי חיצוני (אפשר באחוזים) ? 50% כמה חשיבות את/ה מייחס למרחק הפיזי ? 70 אחוז האם את/ה מאמין/ה באהבה ממבט ראשון ? זה קרה לי אז כן קרה לך שהתאהבת וירטואלית ? (ומה קרה שעברתם למציאות ?)... לא קרה תודה לאל חעעעע האם יש לך בהיסטוריה הפרטית אקס שהיית מת לפגוש ? - ולמה ??? כן יש אקס שאני רוצה לפגוש
אולי זה בגלל שיש לי קצת רגשות אליו
עם איזה שיר היית רוצה להיכנס לחופה ??? מי חושב על זה?

נרקי אישתי לעתיד כנסי ותקראי

שם (פרטי) : למען לא יהיו פאדיחות.... גיל : 17 וחצי איזור בארץ : ירושלים מאוהב/ת ? : כן הוא/היא יודעים מזה ? היא תדע מזה ביום שני מה זאת אהבה בעיניך ? לראות את הבן אדם ולדעת שאין דבר שעושה אותך יותר מאושר פרט לזה שהוא עומד מולך האם את/ה טיפוס רומנטי ? (תן דוגמית) כן אני טיפוס רומנטי, פעם אחת הכנתי ארוחה רומנטית לחברה שלי לכבוד פרק זמן שלנו ביחד, עם נרות מעוצבים ברקע ועם מלא עלים של וורדים על המיטה וכמובן שירים רומנטים ברקע ולקינוח הכנתי לה את המאכל הכי אהוב עליה מה את/ה מחפש/ת בבת/ן זוג ? שיהיו אמיתיים כמה חשיבות את/ה מייחס ליופי חיצוני (אפשר באחוזים) ? אחוזים אני לא יכול אבל אני יכול להגיד שאם ישימו אותי בחדר עם 100 כוסיות ו100 בנות שנראות סבבה מאד יכול להיות שאני יבחר באחת מתוך ה100 הלא כוסיות כי מספיק שאני יראה בחורה ויהיה לי ניצוץ בעיניים רק מלראות אותה וזה כבר מה שאני רוצה כמה חשיבות את/ה מייחס למרחק הפיזי ? חשיבות רבה האם את/ה מאמין/ה באהבה ממבט ראשון ? כן ואפילו מאדדדדדד קרה לך שהתאהבת וירטואלית ? (ומה קרה שעברתם למציאות ?)... קרה ובמציאות זה היה עוד יותר טוב עד שגיליתי המון שקרים שלא ידעתי האם יש לך בהיסטוריה הפרטית אקס שהיית מת לפגוש ? - ולמה ??? יש ובגלל שנפרדנו לדרכנו רק בגלל שהגענו למצב שאי אפשר יותר להיות ביחד למרות שאוהבים עם איזה שיר היית רוצה להיכנס לחופה ???? האמת שאני מתחתן רק בעוד 33 שנה (גיל 50) כך שיש לי זמן לחשוב על זה אבל לענות עכשיו זה יהיה BEACH BOYS - FOREVER

למעלה