בקשת תפילה דחופה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבקשת תפילה דחופה../images/Emo201.gif

למי שקרא אז..שעקב..ששמע..שדיבר איתי..שידע מזה.. סיפרתי שאח שלי נקלע בעל כורחו בתוך מאבק כוחות של אנשים שלא מכירים בחוק ולא מכירים את אלוהים..המצב הסלים ולפני כמה ימים אותו סכסוך כספי שהיה עתיד להתברר בבית משפט, הפך לזירת אלימות ואחי ניצל מנסיון רצח כהגדרתו החוקית אך המשטרה קוראת לזה נסיון הפחדה מצד פושעים..בכדי שאחי יכנע וישלם מבלי שהוא חייב להם מאומה
. תודה לישוע האהוב אחי ניצל..יצא מזה פצוע קל..ונזק רב נגרם למכונית ולבית עקב היריות והרמון רסס שהושלך לעבר ביתו. אנו עוברים ימים אפלים קשים ועצובים מאוד, ולא רוצים להיגרר לעולם של אלימות ופשע ועולם תחתון..המשטרה לא יכולה להגן וזה נאמר במפורשות ואם המדינה לא יכולה להגן על האזרחים מפני העולם התחתון הזה..אז רק נשאר כמו תמיד לקרוא לבורא עולם לאבינו שבשמיים שישלח את צבאותיו לעזרתנו.. ואני מודה לכל מי שיזכור אותנו בתפילותיו.. וכולי אמונה שאלוהים יתן לנו דרך מילוט ויחזק את נפשנו..בשם ישוע המשיח-אמן

יקרה!!!!!! ../images/Emo201.gif מזה כמה ימים אני מוטרדת

וחושבת עלייך!! לא הייתי בטוחה אבל הייתה לי תחושה שמדובר בקרובים שלך!!!! תודה לאדוננו ישוע שהגן על אחיך ועל משפחתו
תפילותיי עמכם, שתהיו חזקים, שתהיה לכם אמונה מלאה בכוחו של ישוע אדונינו כמי שיחלץ את אחיך מכל צרה - אמין
תהיו חזקים בישוע המשיח

lion 7

New member
ביקש אלוהים שלא לזרוק את הפנינים

/tapuzforum/images/emo13.gifברבים , וגם ביקשת להתפלל בחדר סגור , אלוהים אם נשתוק אז האבנים הם אלו שיגידו שאתה ישוע הוא החיים , ואנו עברנו מחיי המות אל חיים אחרים , והאור שבתוכנו מאיר לאחרים , לא בכוח ולא באחר או לפי תכונות טובות או להפך אנו היינו כאנשים מתים ואתה החיית שלד המת כמו בספר ירמיהו , אין לנו גאוה ואין לנו אל מלבדך , אין שום אל המשתוה לישוע המשיח איבן דאוד, וכמו שצרחו שני העיוורים , רחם נא איבן דאוד , אנא אלוהים ישוע החי הקם מקבר העולם זה , תגע במגע רפא בקרוב משפחת שיפרד (אתה מכיר מיהו ולבו מבקש ממך לבוא ולעזור אנא רחם יסוע אלחי). יסוע אנחנו מבקשים לאחרים מגע רפא ורפואה שלמה לאימה של הגולשת איסקבלא , יסוע אתה יכול אני מאמין שאתה כן יכול , יסוע אתה הוא ולא אחר , גם האבא של הבחור שגם הוא חולה סרטן , אתה המרפא , אם יחזור העם בתשובה אתה תרפא גם את הארץ זאת שיש בה שנאה רבה , אנא איבן דואד רחם רחם , יסוע אני רוצה להודות על הנס מתאונת הדרכים שיצאו שני קרובי שלמים , רוצה להודות על שאתה כן מרגיע עבדך בקשר לטרור שקרוה בשכונה , תודה לאלה שתמכו טלפונית (סבל``ה, ואחרים תברך אותם יסוע אלחי) רק בשמך אני מרים אל מול כס הקדש במרומים ,אמין

היי שפרד. מחזיקה אצבעות שהכל יהיה בסדר!|חיבוק

מזממן לא הייתי כאן..התגעגעתי אליכם. אני מחזקת אתכם מכל הלב. זה ידוע שלמשטרה אין מה לעשות נגד העולם התחתון. מוכר מהמקום בו אני גרה לצערי הרבה. מקווה שהכל יהיה בסדר!

למעלה