My Shepherd
New member
../images/Emo23.gifבקשת תפילה דחופה../images/Emo201.gif
למי שקרא אז..שעקב..ששמע..שדיבר איתי..שידע מזה.. סיפרתי שאח שלי נקלע בעל כורחו בתוך מאבק כוחות של אנשים שלא מכירים בחוק ולא מכירים את אלוהים..המצב הסלים ולפני כמה ימים אותו סכסוך כספי שהיה עתיד להתברר בבית משפט, הפך לזירת אלימות ואחי ניצל מנסיון רצח כהגדרתו החוקית אך המשטרה קוראת לזה נסיון הפחדה מצד פושעים..בכדי שאחי יכנע וישלם מבלי שהוא חייב להם מאומה
. תודה לישוע האהוב אחי ניצל..יצא מזה פצוע קל..ונזק רב נגרם למכונית ולבית עקב היריות והרמון רסס שהושלך לעבר ביתו. אנו עוברים ימים אפלים קשים ועצובים מאוד, ולא רוצים להיגרר לעולם של אלימות ופשע ועולם תחתון..המשטרה לא יכולה להגן וזה נאמר במפורשות ואם המדינה לא יכולה להגן על האזרחים מפני העולם התחתון הזה..אז רק נשאר כמו תמיד לקרוא לבורא עולם לאבינו שבשמיים שישלח את צבאותיו לעזרתנו.. ואני מודה לכל מי שיזכור אותנו בתפילותיו.. וכולי אמונה שאלוהים יתן לנו דרך מילוט ויחזק את נפשנו..בשם ישוע המשיח-אמן
למי שקרא אז..שעקב..ששמע..שדיבר איתי..שידע מזה.. סיפרתי שאח שלי נקלע בעל כורחו בתוך מאבק כוחות של אנשים שלא מכירים בחוק ולא מכירים את אלוהים..המצב הסלים ולפני כמה ימים אותו סכסוך כספי שהיה עתיד להתברר בבית משפט, הפך לזירת אלימות ואחי ניצל מנסיון רצח כהגדרתו החוקית אך המשטרה קוראת לזה נסיון הפחדה מצד פושעים..בכדי שאחי יכנע וישלם מבלי שהוא חייב להם מאומה