ברכות לאדומות צליל- שיקול דעת מוצלח! ממני, ילדה מטאלית אמיתית.
B batgalim New member 17/5/04 #1 ../images/Emo23.gifברכות חמות לגב על האדום ../images/Emo140.gif תתחדשי!!!
צ צ ל י ל 8 New member 17/5/04 #2 האדום ../images/Emo23.gif המפרשים הקבועים בפורום, קיבלו את הכבוד להיות מואדמים, וזאת בכדי להבדיל אותם מיתר השואלים בפורום. המואדמים הם: בתגלים גב טורנדו ובלקקט2
האדום ../images/Emo23.gif המפרשים הקבועים בפורום, קיבלו את הכבוד להיות מואדמים, וזאת בכדי להבדיל אותם מיתר השואלים בפורום. המואדמים הם: בתגלים גב טורנדו ובלקקט2
ג גב New member 17/5/04 #3 תודה../images/Emo24.gif איזה כיף לי../images/Emo140.gif איזה כבוד!! מפרשנת רשמית בפורום!!! אני כבר מרגישה אדם חשוב יותר (ולא בצחוק) תודה
תודה../images/Emo24.gif איזה כיף לי../images/Emo140.gif איזה כבוד!! מפרשנת רשמית בפורום!!! אני כבר מרגישה אדם חשוב יותר (ולא בצחוק) תודה
B batgalim New member 18/5/04 #6 ../images/Emo65.gifברכותי הלבביות ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif גם לטורנדו המתוקה ולחתולה הכי יפה ברשת! מתנצלת על האיחור... ראיתי רק את האדום של גב...
../images/Emo65.gifברכותי הלבביות ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif גם לטורנדו המתוקה ולחתולה הכי יפה ברשת! מתנצלת על האיחור... ראיתי רק את האדום של גב...