בשביל דנה

אני אתחיל.

1.אני בלונדינית 2.קוראים לי יעל 3.אני לא אימואית!!! 4.אני כותבת בלוג 5.אני אוהבת את זבל 6.ואת אוונסנס 7.ואת לינקין פארק 8.ואת גרין דיי 9.ואת נמרוד שיקלר 10.ואת דנה אני אמשיך אחר כך

Infinity AL

New member
אני../images/Emo203.gif

1. אני שיר. 2. עשיתי צניחה חופשית. 3. יש לי אייפוד שקסי. 4. יש לי כלבה ליידי 5. וחתול תום. 6. אח ואחות גדולים. 7. אוהבת לוסט וזהות בדויה, חברים.. 8. אוהבת את עידנוש
9. יש לי פפחד נוראי ממעליות 10. אני נוסעת לאילת לבד עם חברות. 11. אני משועממת כרגע. 12. הייתי ב14 מדינות בערך
13. יש לי משפחה מסובכת
14. אני אוהבת לעשות שופינג 15. אוהבת להיות במחשב. 16. מכורה לסימס וGTA. 17. הGTA שלי לא עובד
18. אין לי חבר. 19. פגשתי את עידן וחיבקתי אותו פעמיים. 20. קניתי בגד ים חדש. 21. הייתי חולה שבוע שעבר. 22. חולה על הבנידודים שלי 23. שונאת מתמטיקה. 24. שונאת בתפר באופן כללי. 25. עובדת בפוטושופ. 26. אני מציירת. 27. יש לי שיער שחור. 28. עיניים חומות. 29. החדר שלי קטן חח 30. אז אני מתנחלת בחדר של אחי שגם ככה לא גר בבית. 31. יש לי בטלויזיה שני עורצים בלבד. 32. לכן אני מורידה כל תכנית שזזה. 33. אוהבת לראות סרטים. 34. אני מהצפון. 35. חולה על החורף ועל הגשם. 36. אני אוהבת את השיר החדש של סקעת. 37. אוהבת ג'ינסים. זה הסטייה שלי. 38. מתנדבת בגן ילדים
39. סובלת מכל רגע שם. 40. אני בכיתה י'. 41. אני לא קולטת שהשנה יש לי בגרויות. 42. יש לי עדשות. 43. היו לי משקפיים. 44. לרוב אני הולכת עם שיער אסוף. 45. היה לי גשר חח 46. אין לי עכשיו גשר אבל יש לי שיניים ישרות בטרוף. 47. 47 זה המספר האהוב עליי<זהות> 48. אני בקומונת גרפיקה תרד. 49. אני חושבת שמייקל ורטן זה שקסיות לשמה. 50. הגעתי לחצי. 51. יש לי שתי סבתות וסבא אחד. 52. יש לי דודה ושני בני דודים שמעולם לא פגשתי. 53. יש איזה סכסוף לא פתור אצלנו במשפחה והייעוד שלי הוא לפתור אותו. 54. הייתי באתגר. 55. אף פעם לא הייתי בצופים, למרות שיש לי מלא חברות משם. 56. הייתי באיל רק פעמיים בכל חיי. 57. יש לי פלאפון של אורנג'. 58. יש לי בית בלי קומות. 59. יש לי 500 ש"ח לבזבז באילת. 60. אני לא חושבת שאי פעם התאהבתי. 61. אני שומרת טינה, תכונה נוראית אני יודעת. 62. אני בנטע. 63. אני אוהבת קוסקוס. 64. חולה על מתוקים. 65. אוכלת רק עוף, ורק חזה עוף. 66. אני 100 אחוז עירקאית. 67. היו לי מלא שרקנים, אבל אחת הכי מיוחדת. 68. יש לי משפחה בחו"ל. 69. סבא שלי נפטר השנה. 70. אני מתגעגעת לסבא שלי. 71. גרתי שנתיים בארה"ב. 72. אני שותה בעיקר מיםץ 73. אף פעם לא שתיתי קפה. 74. הסרט האחרון שראיתי היה" חיים בלתי גמורים" 75. נהניתי מהסרט מאוד. 76. הייתה לי תעודה מצוינת. 77. קשה לי במתמטיקה מאודדד. 78. קיבלתי 86 אחרי מאמצים רבים ואני גאה
79. לגבר החלומות שלי קוראים עידו, אל תשאלו למה. 80. יש לי 3 חברות הכי טובות. 81. אני חושבת ששיעור אנגלית זה הכי מיותר בעולם. 82. וגם של"ח. 83. אני אוהבת טיולים. 84. עשיתי אומגה למים. 85. עשיתי קיאקים. 86. עשיתי סנפלינג. 87. עשיתי כדור כזה שמתגלגל מהר, זה מדהים. 88. אני שונאת קולה. 89. אני חוטפת סטירה מאנשים מסוימים כשאני אומרת את סעיף 88. 90. נולדתי בשנת 90. 91. ב9 לינואר. 92. אני אוהבת מתנות לקבל ולהכין. 93. אני רוצה כלב קוקר ספנייל, ולברדור. 94. אני מתה להתחיל ללמוד נהיגה כברץ 95. הפסדתי שתי עבודות בגלל אילת. 96. אני אוהבת לצאת בימי שישי עם חברים. 97. אני מאוד אוהבת לישון. 98. אני מאושרת. 100. הגעתי למאה כל הכבוד לי. מי שקרא
זה שלו

Saffron

New member
וואו, הרבה עובדות ../images/Emo29.gif

1. שלום שיר. 10. תהני באילת!
25. איזה סוג של דברים את עושה בפוטושופ? 26. יש לך ציורים שלך על המחשב? :) 35. חורף.
36. גם אני, למרות שלא ציפיתי לאהוב אותו. 72. מים זה הכי טוב. 88. קולה זה הכי רע.

Infinity AL

New member
הנה ציור שלי../images/Emo26.gif../images/Emo203.gif

תודה. אני עושה חתימות ורקעים. הציור מגעיל פה, האור יוצא עליו וזה נראה לא טוב. במציאות הוא שקסי, הציור היחיד שלי שאני גאה בו.

נו!

אם אני אומרת "יעל בואי אליי", זאת לא הזמנה מספיק טובה בשבילך???

Saffron

New member
אוקיי ../images/Emo29.gif

1. קוראים לי איילת. 2. קניתי היום שלושה דיסקים בחנות "התו השמיני" ב-110 ש"ח. החנות הזאת היא משהו, הייתי עוברת לירושלים בשבילה. 3. הדיסקים הם "צוללת" - אפרת בן צור, "1900?" - פורטיסחרוף ו"רכבות" - גבריאל בלחסן. 4. הייתי בירושלים מעט מאוד פעמים, אין לי מושג למה. 5. העיר האהובה עליי היא תל אביב. 6. אני מעדיפה נוף מדברי על פני נוף ירוק. 7. אני מתולתלת. 8. יש לי עיניים כחולות. 9. אני לא מורידה שירים. 10. פעם הייתי מכורה לסדרה "באפי קוטלת הערפדים", ובזכותה הגעתי לפורומים והכרתי הרבה אנשים. 11. אני קוראת בתפוז כבר ארבע שנים, אבל זה כמעט הפורום היחידי שאני כותבת בו. ברוב האחרים אני קוראת סמוייה. 12. בחופש הגדול הקודם הלכתי ברגל מהחוף בתל אביב לראש הנקרה במסגרת טיול של חוגי סיור. 13. לא השתזפתי בטיול הזה; אף פעם לא ממש השתזפתי. אני לא בטוחה שאני יכולה. >< 14. אין דבר שאני אוהבת יותר מאת החורף. 15. אין דבר שאני שונאת יותר מאת הקיץ. 16. אני אוהבת את המוזיקה של אביתר בנאי.
17. מסיבות לא הגיוניות, אני חוששת לקנות את הדיסק החדש שלו. 18. עברית היא השפה האהובה עליי. 19. אבל גם אנגלית זה טוב. 20. וגם ערבית. 21. אני חושבת ללמוד ערבית כמקצוע מוגבר. 22. אולי גם פיזיקה. 23. היה לי כלב, והוא הלך לאיבוד. 24. ערוץ 24 היה פעם הערוץ האהוב עליי. עכשיו אני רואה בו כמעט רק את התוכנית "טיסת לילה" בלילות. 25. אף פעם לא דיברתי עם עידן. 26. הרבה אנשים לא זיהו את התחפושת שלי השנה.
27. אלה שזיהו צחקו. :) 28. בכל פעם שאני הולכת כקהל למקומות שמצלמים לטלוויזיה, אני מתחמקת מהמצלמה כמה שאפשר. 29. כשזה משודר אני מחפשת את עצמי, ומתאכזבת כשאני לא מוצאת.
30. נשארו לי רק עוד יומיים פנויים בחופש הזה. 31. אני מקווה שיהיה כיף גם בימים התפוסים. 32. אוי, עוד מעט מתחילים המבחנים הגדולים. המתכונת הראשונה שלי תהיה יומיים אחרי סוף החופש. 33. למזלי, זו המתכונת הכי קלה. 34. אחד הדברים שאני הכי רוצה הוא לראות הופעה במצדה או בים המלח. 35. אני אוהבת לנסוע באוטובוסים ציבוריים. 36. יש לי גם כרטיסיה של "דן" וגם של "קווים". 37. אף פעם לא נסעתי ב"אגד". 38. ב"מרגלית" דווקא כן נסעתי. זו נסיעה ממש נחמדה. 39. טסתי (הלוך-חזור) רק ארבע פעמים, פעמיים מהן היו לפני טווח הזיכרון שלי. 40. היום האהוב עליי הוא יום שישי, בעיקר אחר הצהריים. 41. היום הכי פחות אהוב עליי הוא יום שבת. 42. אכלתי השבוע פרוסות של שש עוגות שונות (יותר מדי ימי הולדת
). 43. הייתי רוצה לדעת לנגן בפסנתר. 44. בשנה שעברה למדתי לנגן בגיטרה, אבל השנה הפסקתי ואני לא זוכרת הרבה. 45. אני רוצה ללמוד פיתוח קול. 46. אני אוהבת מוזיקה ישראלית ישנה. 47. אנגליה, ולונדון בפרט, היא אחד המקומות שהכי הייתי רוצה להגיע אליהם. הייתי שם פעמיים, אבל כאמור זה היה כשהייתי צעירה מאוד ואני לא זוכרת כלום. 48. אני אוהבת לצחוק. 49. תוכניות וסדרות שמצחיקות אותי הן "ארץ נהדרת", "משחק מכור", "משפחת סימפסון", "פיוצ'רמה", "מלקולם באמצע" (וואו, כמה זמן לא ראיתי את זה), "חברים", "באפי", "פיירפליי", "בנות גילמור" ועוד הרבה. 50. יא, אמצע. 51. יש לי אוסף סטיקרים שאני אוספת מכיתה ו'. 52. הוא גדל כמעט רק בתקופות של בחירות. איזה כיף שיש כל שנתיים, אה?
53. בבחירות השנה הלכתי לכיכר רבין עם חברה, אפילו שהייתי חולה, ואספנו הרבה סטיקרים. 54. מאז שהתחלתי ללמוד במרכז תל אביב אני רואה המון אנשים מוכרים. זה מפחיד. 55. אני אוהבת ראסטות. 56. אין סיכוי שאעשה בעצמי, מכיוון שזה די בלתי הפיך. 57. הפעם הראשונה בה שמעתי את הדיסק הראשון של הפרויקט הייתה ב-31 בינואר 2005. 58. הפעם השנייה, בה התאהבתי בפרויקט, הייתה למחרת. 59. כבר חודשיים-שלושה אני ישנה בערך שש שעות וחצי בכל לילה. 60. אני טיפוס לילי. 61. אין לי בעיה מיוחדת עם מתמטיקה. 62. קיבלתי ליום ההולדת מסך דק למחשב, ועכשיו כבר לא כואבות לי העיניים בשעות כאלה. ^^ 63. פעם, החג האהוב עליי היה פסח. 64. בשנים האחרונות אני חושבת שזה יום העצמאות (בלי קשר לספריי-ים למיניהם), סוכות והשנה גם חנוכה. 65. אני לא יכולה להסתדר בלי השעון שלי. 66. עם המזל שלי, בכל הימים בהם שכחתי אותו בבית השנה היו לי מבחנים. 67. על יד ימין שלי תמיד יש צמיד מחוטים שקיבלתי מחברה שלי בטיול השנתי השנה, צמיד עם חרוזים שקיבלתי מחברה אחרה שעברה לאוסטרליה וגומיה שחורה לשיער. 68. אני כמעט אף פעם לא אוספת את השיער, רק לפני השינה. 69. אני אוהבת עטלפים. 70. אבל שונאת עכבישים ואת היתושים המעצבנים עם הרגליים הארוכות. 71. הצבע האהוב עליי הוא כחול. 72. פעם לא אהבתי אותו, לא ברור לי למה. אולי כי זה היה הצבע האהוב על אמא שלי.
73. אני חושבת שלמצות יש טעם של קרטון, אבל אולי זאת רק אני. 74. אני מציירת, אבל ממש קצת. 75. כמעט נרשמתי לתיכון של אומנויות. 76. צילום זה משהו שאני אוהבת מאוד, אבל אין לי מצלמה טובה אז כמעט לא יוצא לי לצלם. 77. כשאני כן מצלמת, יש לי חיבה לצילום שאריות וזבל זרוקים על כבישים ומדרכות. 78. אני הולכת לכנסי מדע בדיוני ופנטזיה. 79. יש לי כמה חברות קרובות מאוד שהכרתי באמצעות האינטרנט. 80. אני שותה רק מים. 81. אני לא שותה משקאות מוזגזים. 82. אף פעם לא היה לי גשר או משהו בסגנון. 83. אף פעם לא הרכבתי משקפיים. 84. אף פעם לא עישנתי. 85. אני בקשר טוב עם המשפחה של אחות של אמא שלי. 86. פעם גרתי אצלם במשך כמה חודשים. 87. יש לי נמשים (אני אולי לא משזפת, אבל נשרפת בהחלט כן
). 88. כשהייתי קטנה אהבתי מאוד את הסרט "גריז". 89. גם את "אלאדין". הוא עדיין אחד הסרטים האהובים עליי. 90. סלט ירקות זה אחד המאכלים האהובים עליי. 91. אין לי אחים או אחיות. 92. החברה הכי קרובה אליי גרה במרחק עשרים דקות הליכה. 93. השאר גרות (או גרים) בקצוות האחרים של העיר. 94. אני מכורה לתשבצי "שחור ופתור". 95. ההופעה שהכי נהניתי בה הייתה של אביתר בנאי במסגרת פסטיבל הפסנתר. 96. הייתי שמחה להישאר בגיל שאני בו עכשיו. 97. יש לי בעיה עם עפרונות רגילים וחלשים, אני אוהבת להשתמש רק ב-2B ומעלה. 98. אני שומרת את כל כרטיסי ההופעות והסרטים שאני הולכת אליהם בכיס קטן בתיק שלי. 99. אני מקשיבה ומסתכלת. 100. כשהוא היה קטן, בן דוד שלי הכניס אוגר לוידיאו כדי לבדוק אם יראו אותו בטלוויזיה. וואו, זה לקח לי הרבה זמן. מחר אני עוד צריכה לקום מוקדם.

יא זה נחמד.

1. העיניים שלי שחורות כמו פחם, ולא רואים לי את האישונים. 2. השיער שלי כבר עבר את התחת. 3. אני אוהבת את אלי יצפאן. מאוד. 4. אני מוכנה לעשות הכל בשבילו. 5. כן, גם למות. 6. קניונים מעצבנים אותי. 7. עידן רייכל מרגש אותי. 8. לא נכנסתי לשיעור מתמטיקה כבר חודשיים וחצי. אני גם לא מתכוונת לעשות את זה בזמן הקרוב. 9. שמעתי את אלי יצפאן מדבר עליי עם מישהו אחר. הוא אמר שאני מדהימה ושלא הפסדתי אף תוכנית וכו'. זה ריגש אותי. 10. אני חושבת שחורף זה דבר מדהים ואני רוצה שהוא יימשך תמיד. 11. הסבא היקר שלי נפט לפני שנתיים וחודשיים וכמה ימים, ואני לא משתחררת מזה. 12. רכזת השכבה שלי גורמת לי להיות עצבנית, רק מלראות אותה בזווית העין. 13. בכלל, אני שונאת לימודים, שיעורים וכו'. 14. חוץ מסוציולוגיה. אבל זה רק בגלל המורה, אסף. הוא עושה את השיעור אחרת מכל שאר השיעורים שיש. 15. אני מתגעגעת לסבא שלי. 16. אלי יצפאן כתב לי מכתב ליום הולדת. 17. אני אמורה לצייר את השער של הכיתה שלי לספר מחזור – ולא בא לי על זה. 18. אף פעם לא שתיתי קפה. 19. יהיה/תהיה לי ילד/ה בלונדיני/ת – בטוח. לא משנה שזה כרוך במה שזה כרוך. 20. אלי יצפאן כתב לי מכתב תגובה על מכתב שאני כתבתי לו ביום ההולדת שלו, והוא כתב בסוף שהוא אף פעם לא כתב לאף אחד – "לך אני מרגיש חובה לכתוב". זה מרגש אותי. 21. הוא כתב לי בבית, ביום החופשי שלו. זה מרגש אותי. המכתב בן 2 דפים. 22. לילדים שלי יקראו קרן/קרן אור, נטע, ים, עידו, נועה, ורוני (לבת). 23. אני בחיים לא אסכים לשמוע שירים מזרחיים. 24. אף פעם לא הקאתי. 25. אני רוצה שמאי יגיע כבר. כי אלי יחזור. בע"ה. 26. כשאני אהיה גדולה, אני אגור בלונדון לאיזה שנה. 27. בצבא, אני הולכת להיות שוטרת (לא במשטרה צבאית), או סוהרת בשב"ס. 28. הייתה לי שיחה עם עידן רייכל. 29. יש לי תמונה איתו. 30. היו לי בסביבות ה-250 שיחות עם אלי יצפאן. 31. זה עושה אותי מאושרת. 32. לא הספקתי להיפרד מסבא שלי. 33. אני מתקנת אנשים על כל טעות קטנה בעברית. 34. אני אולי הבן אדם הכי ציני, שייצא לכם להכיר במהלך כל חייכם. 35. אלי יצפאן אמר שאני הקמע שלו. 36. ושהוא אף פעם לא ראה מישהו, שכל כך נאמן לו ולתוכנית, כמוני. 37. תרמתי דם לפני חודשיים, התעלפתי וקיבלתי מכה נורא חזקה בראש. 38. אני מתכוונת לתרום דם שוב בעוד חודש (כי חייבים לעבור לפחות שלושה חודשים). 39. מחטים זה דבר שמגעיל אותי נורא. 40. יש לי כרטיס של אדי – תרומת אברים. 41. מסומן בו X ליד "כל איבר מגופי שהזולת יכול להיעזר בו להצלת חייו". 42. אני גאה בזה מאוד. 43. אם הייתי יכולה, הייתי תורמת כל איבר שקיים בגוף שלי, כדי להציל את סבא שלי. 44. לחברים הכי טובים שלי בעולם קוראים טל, מידן, אורי, הילה, עדי ולי. 45. כתבתי לסבא הספד להלוויה, שגרם לכל הנוכחים (והיו הרבה) לבכות. 46. המראה הכי קשה שראיתי בחיים שלי היה של סבא שלי בקריאת ההספדים. 47. הצבעתי לקדימה. 48. אני מתחרטת על זה. בבחירות הבאות אני אצביע לגמלאים. 49. מאז שיצפאן כתב לי את מכתב התגובה, אני כותבת רק בצבע ירוק. 50. אני מתה לעשות ראסטות. 51. אבל אלי אמר שזה נראה כמו גושי חרא על הראש – אז אני לא אעשה. 52. יש לי כאבי ראש כל יום. 53. הלכתי לתוכנית הראשונה של יצפאן לעונה הרביעית עם 39.4 חום, כי אני לא מפסידה דברים כאלה. 54. הוא נגע לי במצח ואמר שאני רותחת ושהוא לא רוצה שאני אבוא ככה יותר. 55. אלי יצפאן כתב לי, שהמכתב שכתבתי לו ליומולדת, הוא המכתב הכי מרגש שהוא קיבל אי פעם. 56. יש לי בסביבות ה-10000006 תמונות איתו. 57. אין תוכנית אחת שלו, שאין לי אותה מוקלטת. 58. אני צמחונית כבר הרבה שנים. 59. המצפון שלי נקי כבר הרבה שנים. 60. אני אהיה עו"ד, ואח"כ שופטת. 61. אף פעם לא קיבלתי פחות מ-90 בסוציולוגיה. 62. אני לא חושבת שאני עומדת לקבל תעודת בגרות. 63. אני ממש לא רוצה לעזוב את הבי"ס שלי. ואני חושבת שאני בדרך הנכונה בשביל זה. 64. אני בעיצומה של עבודת מחקר בסוציולוגיה על תפיסות תפקידי מגדר. 65. אני חושבת ששיעור ספורט הוא השיעור הכי מיותר שיש. 66. אני אוהבת לכתוב מכתבים להנהלת ביה"ס, כשהם מעצבנים אותי. :) 67. יש לי כסא קבוע בשורה הראשונה בקהל של יצפאן. בדיוק מול השולחן שלו. 68. אם מישהו מתיישב שם, המאבטחים מקימים אותו בשבילי. 69. בכלל, יש לי הרבה פרוטקציות באולפן שלו. 70. אפילו פעם מאבטח אחד אמר למאבטח חדש שלא הכיר אותי ולא רצה לתת לי להכנס מהכניסה של יצפאן "עזוב אותה, אתה משוגע? אתה רוצה להסתבך? זה כבר לא באישור של ההפקה, זה כבר באישור של יצפאן עצמו." 71. הצבעים האהובים עליי הם ירוק וכחול. 72. אף פעם לא אכלתי אבוקדו, וזה רק בגלל שהוא נראה דוחה. 73. אף פעם לא אכלתי חציל, וזה המאכל האהוב עליי. 74. יש לי דמעות בהופעות של הפרויקט. 75. יש לי שבעה זוגות נעלי אולסטאר. 76. אני שונאת קנאים. 77. אף פעם לא הפסדתי תוכנית אחת של יצפאן. 78. אני גם לא מתכוונת לעשות את זה בעתיד. 79. אין לי עובדה 79. 80. אף פעם לא הפסדתי גם שידור חוזר. 81. לא היה יום ראשון אחד, שלא הייתי בתוכנית של יצפאן (למעט החופשות שלו). 82. הסרט "יעד סופי" הרס לי את החיים. 83. אני מכורה למיץ תפוזים (כזה שסוחטים באותו רגע). 84. אף פעם לא נגעתי בסיגריה, ואני לא מתכוונת לעשות את זה בעתיד. 85. אני מתרחקת שנות אור מאנשים שמעשנים. 86. כל דבר שקורה/שאני נתקלת בו – אני מנתחת סוציולוגית. 87. כשהייתי קטנה, אכלתי משחה שמורחים לתינוקות על התחת. 88. הייתי אצל יצפאן בבית. 89. יעל בר זוהר ראיינה אותי לתוכנית "תעביר את זה הלאה" על אהבתי לאיש היקר הזה. 90. היא הייתה מקסימה אליי, ומאז אני מאוד מעריכה אותה. 91. אני שונאת את מי שהמציא את הטלפון (כן. אלכסנדר גראהם בל, למי שחשב שאני לא יודעת את השם שלו. אני כן חכמה). 92. אני שונאת לענות לטלפונים. כשמישהו מתקשר ואני אומרת "הלו" והוא שואל "מי זה?", אני נוהגת להגיד "איננו פה" ולנתק. 93. אני אוהבת להכנס למיטה שלי כשהמצעים נורא נורא קרים. 94. אני לא יודעת מה עושים ואיך מתמודדים במצב שבו מגרד הגב. 95. מישהו פיצץ נפץ ליד האוזן שלי לפני חודש, ומאז אני שומעת צלצולים באוזן הזאת. 96. אני רוצה לנסוע לגרמניה כדי לירוק על הקבר של היטלר. 97. אני שונאת צרפתים. אני בחיים לא אסע לצרפת. 98. כל פעם שאני קמה לעמידה, יש לי סחרחורת ואני רואה שחור. 99. לא חיפשתי את האפיקומן כבר 5 שנים, ואתמול בליל הסדר, מצאתי אותו בטעות, כשהלכתי לחדר. 100. אני כל כך אוהבת את אלי יצפאן. :)

עשית לי מוטיבציה לעשות גם :)

1.אני מקדישה את התשובות שלי פה לדנה
2.הייתי בחיים שלי 4 פעמים באילת. 3.הפעם האחרונה הייתה הכי קשה נפשית. 4.אני צינית. 5.מאוד 6.אני כל כך אוהבת להדריך. 7.המדצים שינו לי את החיים לגמרי. 8.ורק לטובה. 9.אני לא רגילה שלאנשים אכפת ממני. 10.אני רוצה להתגייס כבר. 11.אני רוצה בצבא להיות מש"קית ת"ש. 12.אני רוצה גם להיות מ"כית. 13.כל מי שמכיר אותי אומר לי שזה לא מתאים לי. 14.מש"קית ת"ש לעומת זאת זה הכי אני בעולם. 15.מדים זה כל כך סקסי. 16.אני צמחונית. 17.לצערי רק כמה חודשים. 18.אכפת לי מאוד מהחברה והסביבה. 19.אני רוצה להרחיב פסיכולוגיה וסוציולוגיה. 20.אני רוצה ללמוד פסיכולוגיה באוניברסיטה. 21.אני מירמקופובית. 22.יש לי פחד ממחטים. 23.אחרי שעושים לי בדיקות דם אני צריכה לנוח כמה דקות ולשתות משהו אחרת אני מתעלפת. 24.כשהייתי קטנה התעלפתי אחרי בדיקת דם פיצית באצבע. 25.אני לא חושבת שאני אהייה מסוגלת לתרום דם בגלל הפחד. 26.כמעט תמיד כשאני רואה בחנות קופסא כזאת להתרמות, אני שמה כסף. 27.בהתרמות, אני בחיים לא אתרום פחות מ10 שקל. 28.יש לי בלוג שאנחנו עוד מעט חוגגים שנה ביחד. 29.אף פעם לא היה לי חבר. 30.בא לי חומוס. 31.אני תמיד בורחת כשנהייה קשה. 32.יש לי 3 קעקועי חינה על הגוף. 33.אחד על שכם שמאל. 34.זה יין ויאנג ממש סקסי. 35.אחד על הבטן למטה בצד ימין. 36.זה דולפין קטן ומושי. 37.אחד על הקרסול למטה בשמאל. 38.זה הסוס הכי יפה בעולם. 39.המשפחה שלי יורדת עליי כי אני צמחונית. 40.לא אכפת לי. 41.יין ויאנג זה סמל שאני מאוד מאמינה בו. 42.כל הצמידים שלי הם צמידים שאני הכנתי. 43.חוץ מאחד שידיד שלי הכין. 44.הצמידים שלי מקוריים. רק לי יש אותם. 45.הם עשויים משאריות שגזרתי מחולצות. 46.באחד מהם שמתי סיכות ביטחון. 47.זה גורם לכל מי שרואה את זה לנעוץ בי מבטים. 48.אני מאוד אוהבת סיכות ביטחון. 49.אני אוספת מציתים ויש לי כבר 6. 50.אני פירומנית. 51.יש לי כרגע לק שחור. 52.אני במגמת מחול. 53.אני בלונדינית טבעית. 54.השיער שלי זה בין האיברים היחידים שלי שלא הייתי משנה. 55.חוץ מאת המבנה שלו. הוא נפוח מדי ומתולתל מדי. 56.אני ממש אוהבת את האף שלי. 57.ולא אכפת לי שהוא ארוך. 58.אני זונת ציצים. באילת הסכמתי לידיד שלי שהוא ימשש לי תציצים בשביל 20 שקל. 59.ואני הייתי רצינית. 60.והוא השתפן בסוף ולא הסכים כי לא נעים לו. 61.אני אישית מאוד מעריכה את זה. 62.המורה שלי לאנגלית החליט שאני מאוהבת בידיד שלי, שהוא במקרה גם החבר של החברה הכי טובה שלי. 63.והוא לא שולט שזה לא ככה. 64.הוא קצת אדיוט. 65.אני שונאת ללמוד. 66.אני שונאת לחץ. 67.שינוי מפחיד אותי. 68.אם הייתי יכולה, הייתי מצביעה מרצ. 69.אם שרון היה בהכרה, הייתי נשארת עם קדימה. 70.אני מזל עקרב. 71.אני מאמינה במיסטיקה ורוחניות ונומרולוגיה ואסטרולוגיה ומזלות והכל. 72.אבל מצד שני אני יודעת שזה סתם שטויות. 73.יש לי שני פיצולי אישיות. 74.לציצים שלי יש שמות. 75.אני מאוד אוהבת את בית הבובות. 76.ואת אוונסנס. 77.ואת לינקין פארק. 78.ואת נמרוד שיקלר והלהקה שפעם הייתה לו. 79.ואת זבל. 80.אני אוהבת גאווה. 81.יש לי שתי חברות שהיו אוהבות את החברים שלהם יותר אם הם היו הומואים. 82.אמא מציקה לי. 83.אבל מחר אנחנו הולכות לקניות ואני שמחה. 84.אנחנו הולכות לחנות הכי מושלמת בעולם. 85.יש שם בגדים בכל המידות ובכל הצורות. 86.ומצד שני, זאת חנות מטר על מטר. 87.בפעם האחרונה שהיינו שם הוצאנו יחד יותר מ1000 שקל. 88.אבל היא משלמת, אני מכפת לי. 89.ניסיתי לפתוח דפיוצר בבמה חדשה. 90.אני לא מצליחה. 91.אני רוצה להרביץ למישהו. 92.יש מתנדבים? 93.זה דווקא די כיף השאלון הזה ברגע שנכנסים אליו. 94.עשיתי סנפלינג. 95.ופיינטבול. 96.מסתבר שאני טובה בזה. 97.עשיתי גם אבובים. 98.והעיפו אותי למים. 99.היה לי קר. 100.אני אוהבת את דנה :)

למעלה