"גיק וג'יל"
משיכה מינית?!

../images/Emo23.gif"גיק וג'יל"../images/Emo23.gif משיכה מינית?!

הדיאלוגים בין ג'יק וג'יל תמיד מעניינים ומצחיקים. אהבתי את המשפט שג'יק זרק לג'יל "אל תקריני את הפנטזיות שלך על חיים של אחרים", ואהבתי עוד יותר את הנשיקה החמה
שג'יל דפקה לג'יק... למה הם כבר לא מרחיקים לכת ועושים את זה כבר על השולחן של ג'ון? היה בניהם רומן מתי שהוא? (לא כולל את התקופה הפרה-היסטורית כשאת ג'יל גילמה שחקנית אחרת). ובאיזה סרט אשלי חיה? על איזה גבר נשוי בשייט היא מדברת?, יכול להיות שגם היא נדבקה בעולם הפנטזיות של דיאן והוא "אני וויקטור לנצח נצחים"... למרות שלאשלי יש הרבה סיכויים אצל ויק, אין מה להשוות בכלל בעצם...

לא שמעת על הרומן המפורסם של

ג'ילג'ו? אחחח איזה ג'ילג'ו... לגבי היום... אני לא מאמין שזה קרה לי! בלהט העקיצות של ג'ק וג'יל, כשהוא אמר לה שהיא כועסת על אשלי כי היא מתוסכלת מינית, בטעות השלט נלחץ על ערוץ אחר, ועד שחזרתי הם היו בסוף הנשיקה ולא ראיתי את השניות שלפני!
איך קרתה לי כזאת טרגדיה?! עד שג'קי מקבל קצת, לאחר שליאנל'ה נעלמה... ג'יל השובבה, בינינו היא זוממת עליו כבר זמן רב... שרוס כבר יעוף מהתוכנית - Do you have an off button (for him, of course)?
ולמה פול מתלונן בפני ויקי? הרי היא עושה לו טובה, שיער אפור יהיה לו יותר מתאים
שבוע מוצלח לכולם

Dawn12

New member
השלט נלחץ בטעות?

אפשר לשאול מה הוא בכלל עשה באזור היד? אתה חוטא בזפזופ בזמן צח"מ??
יום אחד אתה עוד עלול להחמיץ סצינה באמת חשובה (למשל סצינה של אוליביה) ואז מה תעשה? בעניין הפרק, הנשיקה השערורייתית של ג'ק וג'יל היתה קצרה, מפתיעה, ובזכותה היה שווה לראות את הפרק. אם ג'יל לא היתה קיימת היו צריכים להמציא אותה. מלבד זה שהיא תמיד מעוררת עניין, נדמה כי היא גם מוציאה מג'ק את המיטב שבו. וחשוב לציין גם את העצה שהיא נתנה לו לפני הנשיקה - "Get a life". אולי דווקא היא תצליח להשפיע עליו? אנחנו אומרים את זה כבר שבועות ולא נראה שהמסר נקלט... גם הסצינות של מייקל עם כריס היו טובות. איך שהבן אדם הזה יודע לשחק לה בראש, להגיד תמיד את הדברים הנכונים ולצאת מלך
מכל מפגש שלהם זה פשוט מעורר הערצה.

טעויות קורות

לא זפזפתי (בחסד ולא בזכות) ראיתי במיטה והשלט היה ליד הכרית, כנראה בטעות עם המרפק זה נלחץ על ערוץ אחר.... אבל באמת נראה לי שאיישם את מנהגה של יפית, ואראה רק במרתון של שישי. ככה תוכלו להגיד לי מה שווה צפייה ומה לא, כי לפעמים זה ממש בזבוז זמן משווע, במיוחד לאחרונה. מצחיק שלפני שנה לא היה אכפת לי כ"כ מצח"מ, רק אח"כ חזרתי לראות קבוע ואילו את "היפים" לא הייתי מפספס. היום אני אפילו לא יורק לכיוון "היפים". איך שגלגל מסתובב....

The Abbott Girl

New member
אוףףףףף לא ראיתי ../images/Emo72.gif

והפעם יהיה קשה ביום שישי כי רק 3 פרקים משודרים.. (שעון מעורר שעון מעורר) חייבת לראות!!!

Dawn12

New member
למה 3 פרקים?

רק מחר לא ישודר פרק (ערב שבועות) אבל בסה"כ השבוע ישודרו ארבעה (למי שתהה - ביום רביעי יש פרק).

גם אצלי (כמעט) אותו הדבר...

היתה תקופה שלא ראיתי צח"מ בקביעות, פעם ב... הייתי מציצה לרגע לא יותר. ואת היפים הייתי רואה בכל יום במיוחד בשביל ברוק וריד'ג (ה-מאממים!) ... הקיצר.. את היפים זנחתי מזמן כי ממש לא אהבתי את כל הערבוב הזה של דיקן, ברוק וברידג'ט, כל מה שרציתי היה שברוק ורידג' יהיו לנצח נצחים ובמקום זאת הסידרה התחילה להתחרפן לאללה וירד לי ממנה לנצח אני חושבת... וצח"מ חזרתי לראות בקביעות כשויקי נכנסה להריון מקול.. והשאר כבר אגדה..

ים כחול

New member
נושמת צמ"ח יותר מעשור....

איך אפשר בלי.. איך ?
גם אני בעד אקשן בין מייקל לכריס ... איזו נשיקה פראית..ועוד... ושפול יכנס למשרד בדיוק ברגע זה ...

למעלה