גלידה איטלקית...

../images/Emo23.gifגלידה איטלקית...

כמה קלוריות יש בכדור גלידה איטלקית (מהגלידות שמכינם לבד בגלידריות האיטלקיות על בסיס שמנת שפזורות ברחבי תל אביב) אני מניחה שהבנתם על איזו גלידה אני מדברת, זאת שיש באינספור טעמים כמו נוגט, ריבת חלב, שוקולד לבן, גבינה פירורים, שוקולד בלגי ומה לא... כמה קלוריות עולה כדור אחד מהתענוג הזה?

תודה! ו-ברצינות? רק מאה קלוריות?

אני מדברת על הגלידות שנראות הכי מפתות ומשמינות ששיש, כאלה שמייצרים בגלידריות האיטלקיות בטעמים המיוחדים והמושחתים... רק 100? (כדר בינוני - נגיד לצורך העניין בנפח של חצי כוס)

SweetBerryGirl

New member
בוא לא ניסחף

אני בטוחה שלא 1000 ו100 אולי נשמע קצת אבל ביחס לכדור קטן ומסכן זה המון.

אלי ו.

New member
לסופרי הקלוריות והערכים התזונתיים

כנסו לאתר www.nutritiondata.com תמצאו שם את התשובה לשאלה "כמה קלוריות יש בעגבניה" או כמה ויטמין C יש בפלפל. ראו למשל את הנתונים לגלידת שוקולד

אלי ו.

New member
לא

אם תבחרי ב Serving Size חצי כוס (כ 66 גרם) תקבלי מנה של 143 קלוריות. שימי לב שמדובר בגלידה גנרית. יש הבדלים בין גלידות מיצרנים שונים. אם תעשי שם חיפוש (בצד ימין למעלה) על Ice Cream תמצאי רשימה ארוכה של גלידות. בגלידה הזו יש 11% שומן, כיום בשוק תוכלי למצוא גלידות עם 5% שומן ויוגורטים קפואים דיאטטיים עם אפילו פחות. הכי פשוט זה ללכת לחנות, לעבור על הגלידות לקרוא נתונים תזונתיים ולהשוות.

תודה אבל אם תקרא את ההודעה הראשונה

שלי תראה ששאלתי לגבי גליגות שמייצרים בגלידריות באון עמאי (בגלידריות האיטלקיות באץ) ולכן אני לא יכולה לקרוא על אריזות נתונים תזונתיים כי זה פשוט לא קיים... ולכן נכנסתי לשאול כאן, אתה יודע אולי בכל זאת? ומזה גנרית? תודה.

אלי ו.

New member
לא יודע, אפשר לשאול אותם

אולי הם יודעים. וגנרי זה מוצר ללא מותג, בלי שם.

למעלה