געגועי
|נשיקה

Mוניk

New member
../images/Emo23.gifגעגועי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif|נשיקה

געגועי איי איי איי לבכורתי יקירת ליבי געגועי לשיחות הנפש איתה געגועי לגעת בה לראות את פניה פני מלאך שלי געגועי לקולה האנושי להומור המיוחד שלה לחברות המיוחדת שלי איתה לצחוק המתגלל איתה ליימי כייף איתה כפרה תמיד כמו ענקית מתקשרת אלי ואומרת אמא יאאלה שימי פס בואי ליום כייף נעשה חיים אני ואת, את לא תרגישי אמא שלי אני אהיה אמא שלך ליום אחד אופ אני מתגעגעת כבר חודשיים שהיא מעעבר לים רחוקה ממני וכל יום אני מתגעגעת יותר וכל יום ניראה לי שנה כפרה שלי ניראה לי געגועי יסחפו אותי רחוק רחוק אוףףףף יש לי פה עוד חבלי תבור כמה זה קשההההה ליייייייייי אמ´הלההההההההההה אני כל כך מתגעגעת מאמי שלייי ר...נשמה שלי מתגעגעתתתתת תחזרי כבר אני מודאגת אוף איתי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שוב החמצתי הזדמנות להוציא קצת רגש אולי אסע לחתונה של איזה.... שוב ארזתי מזוודה כי באותו הערב שוב תפשתי געגועים למההההההההההה אולי נרקוד הצעתי לך שם ליד הדלת המרחק תמיד יוצר חוסר וודאות אולי התיישבתי לספר לך על כל געגועי געגועי להיות כמו שדה פתוח געגועי להורי לימים אחרים געגועי למכוניות שנוסעות ברוח לדירה שבה חיי התחילו צעירים געגועי לטרוף, געגועי לילדתי געגועי למגעך, רק נגיעה במצח געגועי. שוב ניצלתי הזדמנות להוציא קצת רגש שוב עברתי ברחוב שם נולדו חיי שוב ניכנסתי לחנות שמוכרים בה דבק מי ידביק אותי לחוף געגועי שוב נתלתי בך יותר מידי שוב הלכתי לחפש אנשים בדרך תיסלחי לי מאמי זה היה מרוב געגועי - איי אי איי (מילים שלמה ארצי) אני שיניתי קצת שיתאים לי) מוניק

סה את מקסימית

מי לצידי הולכת לאורך המסע עם כל חלום, עם כל מבט, אמא מי את כולי עוטפת בחום שלא נגמר באהבה, בדאגה, אמא רק תחבקיני ותראי מי יקרה לי מכולם אל תשתני לי אל תלכי לי לעולם, לעולם את הדרך את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ועוטפת את הכל מי את כולה נותנת בלי צל של חרטה בנשמתה אלי קרובה אמא יקרה אף פעם לא נשברת אף פעם לא טועה את הדמעה שלי מוחה אמא אהובה רק תחבקיני ותראי מי יקרה לי מכולם אל תשתני לי אל תלכי לי לעולם, לעולם את הדרך את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ואוספת את הכל כמו שמש את זורחת והרע הופך לטוב בואי אמא, קחי הפחד וחבקי אותי קרוב ======================= אמא שלומי שבת מילים: יוסי אזולאי לחן: רן אביב ושלומי שבת

tairon

New member
../images/Emo141.gifאחח איזו אימא יש לה

חבל"זזזזז... מוניקקקקקק אני מאמין שגם היא מתגעגעת.. אליך... אין כמוך..

Mוניk

New member
../images/Emo23.gifתודה שני ממושים אתם../images/Emo25.gif

יו איזה שיר יפה צרפת חוצי ריגשת אותי חוצי
מוניק

WildCat1

New member
ריגשת אותי מאוד...../images/Emo24.gif

געגוע הוא מן חוט המקשר בין לב ללב ככל שהמרחק גדל החוט נמתח וזה כואב..

מוניק,הנה עוד שיר על אמא...

אמא מדוע הקיץ חלף למה נושרים העלים אמא כיצד זה סובב העולם איך נולדים ילדים אמא מדוע זה יש מלחמות למה רבים בני אדם אמא מדוע שותק אלוהים ולא עוצר בעדם אמא, הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד אמא אותך הן אהבתי מכל אמא השיר לך הוא עד אמא הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד אמא אותך הן אהבתי מכל אמא השיר לך הוא עד אמא אותך הן אהבתי מכל גם אם גרמתי צרות על כן פה בשיר קבלי ברכותיי ואלף אלפי תודות אמא, הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד אמא, אותך הן אהבתי מכל אמא שיר לך הוא עד

Mוניk

New member
../images/Emo20.gifחוף תודה מאמי על השיר מקסים

אההה שיר יפה ואוו אהבתי
חוף מבטחים
מוניק

מוניק אמא עם ../images/Emo23.gif ענק...

כי אין אהבה בעולם כמו אהבה של אמא ואין חברה בעולם כמו החברה שלי שהיא אמא ואין אהבה אמיתי שכמותה ואין מי שתידאג לי כמו אמא סתם אילתרתי המשך מילים אחרי שקראתי את שכתבת מוניק.. ריגשת אותי אמא עם
גדול ואוהב! היא תחזור בקרוב אני בטוחה שהיא מתגעגעת גם

למעלה