דיוןןן- למהה דווקאא ליאונהה?

../images/Emo23.gifדיוןןן- למהה דווקאא ליאונהה? ../images/Emo47.gif

למהה אתם בעצםםם מאוהביםם בליאונהההההה?? היופפיי? הקולל? ההופעהההה? הכישרוןן? הסגנוןןן המוזיקהה שלכםם?? הקצבב?? הכלל?? תחשבבו עלל זהה שהיוו 2 זוכיםם של X פאקטורר לפניהה+ 7 זוכיםם של אמריקןן איידולללל ועוד מלא מלאא זמרותת מוכשרותתת יפוותת צעירותת מכלל העולםם והיא בולטתת וממששששש הפכהה ושיגעהה תעולםם.. שכלל אחדד ירשוםם למהה הואא חושב שהיאא הצליחהה דווקאא =]

FoolishlyFab1

New member
עונה

אני אוהבת אותה בגלל כל הדברים שכתבת למה דווקא היא הכי בולטת ושיגעה את העולם? אני חושבת שאנשים התגעגעו לקול כזה ענק וכנראה גם לזה שהשירים שלה מזכירים שירים של דיוות גדולות משנות ה90

ר ו ח ל י

New member
קודם כל,

היא לא היחידה. אז הכותרת "למה דווקא ליאונה" לא ממש מתאימה. למה אני מתחברת לליאונה? אני עוקבת אחריה עוד מהאקס פאקטור, והאודישן שלה לSOMEWHERE OVER THE RAINBOW הקסים אותי פשוט (וכמעט כל הבצועים בתוכנית). אין הרבה קולות מיוחדים ועוצמתיים כמו של ליאונה. הקול שלה אמיתי,ייחודי ומרגש. אני מאמינה לכל מילה שהיא תוציא מהפה שלה,וצורת ההגשה שלה לשיר מדהימה.היא פשוט אמיתית. הנמוכים שלה מדהימים וגם הגבוהים. וכמובן שאני נורא אוהבת את רוב השירים שלה מהאלבום. בקיצור זה הכל. כל מה שהיא משדרת. וכמובן שהיא יפייפיה ושיש לה יופי מיוחד.

Queenkiller

New member
אין על הקול שלה!

היא מבין הזמרות היחידות שאני שומעת ואוהבת. שאר מה שאני שומעת זה להקות בעיקרון או זמרים. BL זה הצלחה אדירה ועל הפעם הראשונה ששמעתי אותו ידעתי שהוא יהיה כזה ויישר התאהבתי בו ובקול שלה....היא מדהימה

אנייי :)

איןן מה להגידד.. הקולל שלהה אלוהההההיי.. אני חושבב שהדברר שהכיי מדהיםם בה זהה הפשטותת שלה.. היאא לא מחכהה אףף אחדד אין להה "מניירותת" בקולל.. זה 100% קוללל @ היאא אחת הזמרותת היחידותת שלא צועקותתתת וזהה נדירר .. אני שונאא צעקותת (חוץץ משל מאיה בוסקילהה כפרעליהה.. ) וישש לה קולל כל כך מלאאאאא ועמוקק גם נמוךך וגםם בגבוהה.. היאא יכולהה לשירר תשיריםם המושלמיםם שלה אבלל אני רואהה אותהה עושהה גם מחזותת זמרר ואפילוו דיסנייי 3> כמובןןןןןןןןןן שהשיריםם שלהה ה=ר=ס=ו== אותייייי.. מזמןןןן לאא שמעתיי דיסקק עםם כלל כךך הרבהה שלמות ברצצצצף והיופיי שלההה שהואא בדיוקק כמוהה- מקסיםםם ומהפנטט אבללל אמיתיי ולאא מזויףף מוסייףףף... והההההכייי חשובבבב.. BETTERR IN TIMMEE/ אחד השירייםםם האהובייםם עליי EVERRRRR

../images/Emo207.gif../images/Emo2.gifBL הגיעע ל 60,445,823 צפיווווווותתת

ביוטובבבבבבבב... איןןןןןןן דברים כאלהההה.. אין ליי מייייילליםם.. מ=ל=כ======ההההה

ר ו ח ל י

New member
נכון מדהים?!

פתחתי על זה שרשור לפני יומיים,ותוך יומיים זה עשה עוד מיליון. כבוד
אני חושבת שזה הקליפ הכי נצפה ביוטיוב (אשמח אם מישהו ייאשר את זה). תחשבו שהיא עברה את מכונות הלהיטים הכי גדולות,כמו כריס בראון,ריאהנה,בריטני,מדונה,מאריה וכ'ו וכ'ו וכו'..

מהההההה?@@

מיי מכירר תמכהה הזאתת אבריללל טובב כלל המעריצותת הפקצותתת שלההה בעע ליאונהה תשבוררר תשיאא הזהההה בטירוףףףףףףףףףףף ובכלל מקרהה זה הישג מטורףףף מטורףף מטוררררררףף @@ כפרעליההההההההה 3>>

למעלה