דייט מהנט

Lir האחת

New member
../images/Emo23.gif דייט מהנט../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

התהליך די מוכר וידוע. הוא כולל מספר שלבים: מסנג'ר
תמונה
טלפון
..... דייט
חוויית הדייט מהנט. האם אתם מאמינים שאפשר למצוא אהבה בנט? האם אתם בעד היכרות דרך הנט? האם אתם מכירים זוגות שהכירו דרך הנט? האם יש לכם טיפים/המלצות בנושא [מתוך ניסיון אישי, מסיפורים ששמעתם וכדומה] ?

natall

New member
: ) קרה מקרה

תמיד אפשר להכיר דרך האינטרנט אבל הבעיה שאנחנו פשוט לא מכירים את הבן אדם , אנחנו מכירים אותי רק בצורה שהוא מתייחס אלינו ולא יותר מכך. לכן זה תמיד סיכון להפגש עם אדם זר אבל בכל מקרה לא תמיד הם מסוכנים. אני מכירה מקרה של חבר משפחה שהוא הכיר משהיא מסין ואז היא טסה לפה והם יתחתנו לכן אי אפשר לדעת .. : )

זכוכיות

New member
אבל זה לא היה בדיוק "דייט"

כלומר, התידדתם קודם, הכרתם תקופה ארוכה. אין לי בעיה להכיר אנשים בנט, את מיטב חברי הטובים הכרתי על הנט! את האנשים שבזכותם הכרתי את בן זוגי הכרתי על גבי הנט, ואחרי שאת מוציאה מישהו מהנט- הוא הופך לחבר מן המניין, והקשר איתו יכול להתפתח או להתפוגג כמו עם חברים אחרים מן המניין שלא הכרת על גבי הנט. אבל אני לא אצא ל"דייט", כזה עם כוונות רומנטיות והכל, עם בן אדם שהכרתי על הנט... לא כי אני חושבת שזה לא יכול לעבוד (ברור שזה יכול לעבוד, סטטיסטית- תצא עם מספיק אנשים- מישהו יתאים לך!)... אלה כי זה לא מתאים לי, זה לא נשמע לי קסום מספיק, זה לא נשמע לי טבעי.

Zoharrr

New member
לא לא D:

הכרנו בנט,וקבענו להיפגש. אני באתי עם שתי חברות והוא בא לבד,הוא התאהב בחברה שלי ואני התאהבתי בו. ואחרי תקופה של נתק שוב חזרנו לדבר בנט,נפגשנו,שכבנו,והפכנו לזוג. נשמע רע הא? D:

אקסיומה

New member
אני רוצה להאמין שזה אפשרי...

האם אתם מאמינים שאפשר למצוא אהבה בנט? נראה לי שכן... האם אתם בעד היכרות דרך הנט? כן, למה לא? האם אתם מכירים זוגות שהכירו דרך הנט? כן... ידיד שלי הכיר את חברה שלו בצ'ט באינטרנט. הם היו יחד 3 וחצי שנים, שכללו בין היתר גם מגורים משותפים. האם יש לכם טיפים/המלצות בנושא [מתוך ניסיון אישי, מסיפורים ששמעתם וכדומה] ? להתגמש עד כמה שאפשר. סביר להניח שום נסיך על סוס לבן ושום פצצה בלונדינית לא יפנו אליכם... אבל אולי אתם מפספסים הזדמנות להכיר בן אדם באמת נחמד, שאתם מסננים מיד בגלל מראה...

למה לא.

לא רק דייטים, גם יותר מכך. הכל כמובן בטעם. כי ברגע שהרשת מחליפה את החושים החברתיים שלך, יש לך כבר בעיה אחרת.,

טוב, היו לי כמה...אבל הסוף הוא טוב!

פעם יצאתי עם בחור שהכירו ביננו, יצאנו לאיזור הים, הלכנו לאורך הטיילת והיה נחמד ומרגש, פתאום נתקעתי בסף המדרכה ונשבר לי העקב של הנעל (ממש כמו בפרסומת של מנטוס). את המשך הערב ביליתי בדידוי... היה מצחיק! פעם אחרת יצאתי עם מישהו והיה קליק רציני. לא הבנתי למה הוא לא מנשק אותי בסוף הערב כי זה נורא התבקש. במעלית שלי בבית גיליתי שחור רציני בין השיניים הקדמיות שלי...ואז הבנתי :) בחור אחר, סיפור אחר... בחור שהכרתי דווקא במסגרת של טיול ואני מצאתי חן בעיניו רצה שנפגש. התקשר ותכננו לצאת לסרט. שעה לפני היציאה הוא מתקשר ושואל אם לא אכפת לי שגם כמה "חבר'ה" שלו יבואו, הייתי בשוק מהשאלה, אבל אמרתי שאין בעיה... יצאנו לסרט המצוייר "מרד הנמלים" או משהו כזה...לא זוכרת בדיוק. הגיעו לדייט הוא ועוד 4 חברה. הוא ו-3 בנות.. חברי ילדות כאלה. יכל להיות נחמד אילו הם היו קצת מתייחסים אלי... אבל הם לא דיברו איתי כל הערב כאילו אני בכלל לא קשורה לדייט...לפחות נהנתי מהסרט... אח"כ עוד רצו לשבת בקפה ואני פרשתי לחברה ששגם הכרתי דייט נוסף במקרה ובספונטניות שהוביל לקשר של חצי שנה בערך...:) הסוף הטוב באמת הוא שאני מתחתנת בעוד חודש בדיוק מהיום! עם בחור שהכרתי דרך האינטרנט :)

Tinkit16

New member
יש לזה 2 צדדים :)

מצד אחד, אתה מכיר מישהו לפי מה שהוא באמת - ואין את הקטע של השטחיות של המראה החיצוני. אתה מכיר את האדם באמת... מאידך, אף פעם אי אפשר לדעת אם זה הוא באמת
ובכל אופן, האם אתם מאמינים שאפשר למצוא אהבה בנט? כן. האם אתם בעד היכרות דרך הנט? כן. האם אתם מכירים זוגות שהכירו דרך הנט? כן (חברה טובה שלי ביחד עם חבר שלה כבר חצי שנה, הכירו פה, בתפוז
) האם יש לכם טיפים/המלצות בנושא [מתוך ניסיון אישי, מסיפורים ששמעתם וכדומה] ? אקסיומה רשמה את זה יפה.

למעלה