האוספים שלי

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
../images/Emo23.gifהאוספים שלי

אניאוספת את הדברים הבאים: גפרורים מכל העולם תחתיות בירה סטיירים (הפלסטיקים שמערבבים בעזרתם משקאות חריפים) טלכרדים בקבוקי אלכוהול קטנים דוגמיות של בשמים ובטח שכחתי משהו...
למישהו יש אוספים דומים?

halemo

New member
יש לי אוסף גדול של טלכרטים

טלכרטים מישראל (משומשים וחדשים). טלכרטים מבלגיה. כרטיסים חכמים מישראל (כרטיסים עם שבב מחשב עליהם).

kipi2000

New member
יש לי הרבה סטיירים - הספתי פעם

גם טלכרטים אני חושב יש כמה מוכן להחלפה :) אני מחפש : פעמונים מזכוכית ,פורצלן פותחני בקבוקי יין חפצים שוני ממזרח הרחוק - סין,יפן

liti

New member
איזה סטיירים?

יש לך מיוחדים או הפשוטים מבתי המלון? תמורת מה אתה רוצה להחליף (גם תמורת סטיירים?) איפה אתה גר?

אולי זה נשמע מטומטם אבל...

יש לי אוסף של תויות. החל מבגדים.תיקים.נעלים . וכל מה שיש עליו תוית.. יש לי כבר בסביבות ה600 תויות..

vinyl

New member
תויות../images/Emo39.gif

זה בהחלט נשמע ... מוזר.אבל תהנה מהאוסף ושיהיה לך כייף!

vinyl

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo140.gif

סליחה על הטעות. אגב,אלבום בולים רגיל יכול לשמש לאיחסון ותצוגה הולמת לאוסף הייחודי (לפי דעתי) בהצלחה

liti

New member
לגברת תותים

אם תרצי יש לי כמה תוויות שעדיין לא זרקתי את מוזמנת ליצור קשר!

melodynoa

New member
יש לי אוסף...

מפיות נייר שירשתי מאחותי (לפני איזה 12 שנה) עטיפות מסטיקים!!! יש לי מזה ישנים (שאספתי ברחוב בגיל 4 לפני 17 שנה) אלה כבר לא פעילים. אבל יש לי אוסף עטים קטן. הייתה תקופה שהייתי יוצאת למלאן פגישות עוורות, אז הייתי "גובה" מכל אחד את העט הכי מיוחד שלו. אבל עכשיו יש לי כבר חבר שנה וחצי שאני גרה איתו, אז העט האחרון נשאר פה בבית

melodynoa

New member
נ"ב

אני אוספת גם כסף: דולרים שטרות של 500 שקלים חדשים 100 שקלים חדשים 50 שקלים חדשים 20 שקלים חדשים מטבעות של 10 שקלים חדשים 5 שקלים חדשים שקל חדש חצי שקל חדש 10 אגורות חדשות אגורה חדשה נועם

Loppy

New member
הנה האוספים שלי:

מחזיקי מפתחות טלכרדים מחקים מיני דגמים של מכוניות טרולים - הוא קיים אבל הפסקתי לאסוף והאוסף הכי הכי מוזר שלי.............................................................................תתכוננו לאוסף מוזר ביותר.................................................................................עטיפות של ריבות! OMG ! אפילו אותי זה מפחיד... אבל לא כל ריבה...אתם מכירים את הריבות הקטנות שמקבלים בחדרי אוכל במלונות או אלה שמקבלים במטוסים? זה זה! אז......איך היה?

melodynoa

New member
יש לי אוסף של הזמנות למסיבות

במועדונים... אתם יודעים מ99

למעלה