הגיע הזמן...

../images/Emo23.gifהגיע הזמן...

להציג את עצמי ולהצטרף רישמית לפורום. אז קודם כל, אני בכלל נדדתי לכאן מהפורום השכן "מכוניות" (שריטה עמוקה עם מכוניות..), שם אני באמת מרגישה בבית, אבל גם כאן מתחיל להרגיש חמים ונעים....עושה רושם שתיווצר כאן ממש משפחה מורחבת, אז שהיה לכולם בהצלחה!! אני בת 27, מרמת גן, סטודנטית.. רווקה (לבינתיים..). אני מאמינה שיהיו לי בהמשך עוד הרבה שאלות ותהיות, לרוב אני מציקה לחברות שלי, אבל אשמח לשמוע דעות נוספות.. מקווה שתהיו כאן בשבילי..

../images/Emo8.gifיאמי טורטית

ברוכה הבאה מתוקה, תרגישי חופשי להציק לנו בשביל זה אנחנו פה

ד נ י ת3

New member
ברוך בואך.

השיר האהוב על הבן שלי: "אני רוצה, אני רוצה מכונית" של משינה. נו.. יש עתיד לדור ההמשך לפורום מכוניות

ברוכה הבאה

אני בטוחה שתהני כאן ואם תעשירי אותנו(נו,טוב,אותי)בענייני מכוניות נשמח מאד(לא מבינה בזה כלום)

../images/Emo12.gif {עמה!}

לא ידעתי שיש פורום "תמיכה" לחולות הגה כמונו... חשבתי שזו נחלת הגברים.. משום מה בכל פעם נתקלתי בגבות מורמות וחיוך של ציניות מהול בזילזול, כשהיו רואים אותי במוסך משתלטת להם על הטיפול ברכב שלי.. עד כה החלפתי 6 רכבים.. חולת הגה מושבעת.. נסעתי שלוש פעמים לתערוכה של מרצדס\ מיצובישי \ ועוד אחת בגרמניה. חולה על הכלי הזה עם 4 גלגלים, בייחוד כשהוא בא משודרג ומגובה בכל השיכלולים החדשים ובנפח מנוע של כמה "סוסים" ביחד...

../images/Emo73.gifסחתיין אחותי...../images/Emo140.gif

טוב לדעת שאני לא הבחורה היחידה עם שריטות רכביות.. בכל אופן, פורום מכוניות ממש לא פורום תמיכה, לא מדברים שם על רגשות (אל תשכחי שהרוב שם גברים..) בעיקר מדברים על עניינים מכניים ברכב... הלך לי הסטרטר.. הלך לי האגזוז.. קשקושים כאלו...

למעלה