הגלגל סובב לו - פרקים 7+8+9

../images/Emo23.gifהגלגל סובב לו - פרקים 7+8+9../images/Emo23.gif

סורי על האיחור... פרק 7 גיל ההמום שואל מי זה בעצם אביו האמיתי, תקווה אומרת לו שהיא לא יודעת, ולא מסבירה למה. דולב מחליט לחזור לביתה של אחותו. בנתיים, גדי מתחיל לחפשו. רונית מודאגת מה קורה עם אביה. עקיבא עובר אבחון מחלה. איהאד קונה 16 ליטרים של בנזין כדי לבצע את המשימה שברוך נתן לו, אך נעצר ע"י מחסומי צה"ל והבנזין מוחרם. תקווה מספרת ללוי על מעשיו של רונן בבית הספר. שרונה, זונת רחוב, חברתה של אילנית, מתוודעת לסיפורה של אילנית שלקוח (גדי) לא רוצה לשלם. גיל חושב על רונית ורונית עליו. איהאד מחליט לרצוח את עקיבא. דולב חוזר לביתה של אחותו. רונית שואלת ישירות את גדי מה אלה התעודות זהות במגירתו. פרק 8 גדי מספר לה שבימי התיכון החברים היו מזייפים תעודות זהות סתם ככה, כתחביב להתגנב למועדונים, סרטים וכו'... היא אינה מאמינה לו ומחליטה לחקור, בעודה מנסה טלפונים לאביה. ליאת מארגנת ארוחה לה ולגיל ומזמינה אותו כשאביה לא בבית. ששון הולך לדבר עם לוי ואומר לו שיעזור לו להפריד בין גיל וליאת. גורלו של ברוך נחרץ ורונית מקבלת טלפון, בתקווה שזה אביה, שעליה להתייצב בבית המשפט עם ברוך בשעה 10 לשמיעת פסק דין. מנהל הניקיון מחליט לקדם את גיל כעוזרו האישי של השופט. שרונה מציעה לאילנית שהיא תלך ותפתה את גדי ותשדוד אותו – זה יהיה העונש שלו. דולב גונב כסף מארנקה של רונית. 6 בבוקר, גדי קם ומחביא את כל תעודות הזהות שלו בכספת הנסתרת שלו באמבטיה. עקיבא משתחרר מבית החולים אך אין לו לאן ללכת והוא מטייל בעיר. ברוך מגיע עם עו"ד לבית המשפט. שם, באמצע הדיון ושמיעת פסק הדין רונית וגיל נפגשים בשנית ומסתכלים אחד על השני. פרק 9 דעתה של עו"ד מוסחת, פסק דינו של ברוך הוא מאסר עולם אחד והוא מצליח לברוח. גדי רואה שאשתו חושדת. אילנית מסכימה ששרונה תעשה את מה שרצתה. מחמוד, אביו של איהאד מגלה אצלו כמות נשק בחדרו. רונית מנסה להשיג את ברוך, לשווא. המשטרה מפרסמת את ברוך כ"מבוקש". גיל מקבל את ההזמנה של ליאת לארוחת ערב, בעודו חושב על העו"ד. עקיבא מכיר באקראי את נעמי, כותבת ומלחינה שירים זקנה, ומזמין אותה לשתות קפה. רונית מחליטה לשכוח לגמרי את ההוא שפגשה בבית המשפט בפעם השנייה ומחליטה לקנות לגדי מתנה. תקווה מדברת עם גיל, אך הוא לא מוכן להקשיב לה. שרונה מגיעה לגדי למשרד, דוקרת את מזכירתו ומפתה אותו במופע סטריפטיז. רונית מגלה כי החשבון בנק שלה נחסם ע"י ברוך כנקמה. השופט גרגוריו מחליט לתבוע את עו"ד בר און על ש"עזרה" לברוך לברוח. רונית רוצה לקנות משהו לגדי, מתקשרת לבנק ומגלה משהו מוזר – לא קיים אף אחד בשם "גדי דניאלי". ממחר פרק כל יום...

../images/Emo23.gif נצל"ש --- מילים לשיר : ../images/Emo23.gif

אני צריכה מילים לשיר של פלורי... porque שיר סוף הדרך.. מי שיוכל לשים אז
ת-ו-ד-ה

B a Z u K a

New member
הנה---------------------------->>>>

מביטה בטיפות הזולגות בגשם שבחלוני יודעת שהכל יהיה אותו הדבר לא ישתנה מחר. השמש תחזור לצאת הירח יהיה יותר לבן הנהר יהיה יותר נהר ההרים לא יתמוטטו. מדוע אני נשארת אילמת אבודה בתוך מבטך, מדוע הכל כה מרוחק בלעדייך אין יותר שום דבר. מדוע לא קיימים הפיות, ולא הנסיכים, ולא החלומות, מדוע הכל הוא שקר בגלל שבלעדייך כבר אין יותר חיים. יום אחד הכל יתבהר תגיע לחפש אותי, בכרכרה לבנה כמו בסיפורים של פעם. אתה תמשיך שם, אני אמשיך לחלום, הנשיקה הזאת שבסוף גנבתי לך למרות הכל. ------------------------------ Miro caer las gotas De lluvia en mi ventana Se que todo sera igual No cambiara manana El sol volvera a salir La lluvia sera mas blanca En rio sera mas rio No caeran las montanas Por que me quedo muda Prendida en tu mirada Por que todo es lejano Por que sin ti no hay mas nada Por que no existen hadas Ni principes, ni suenos Por que todo es mentira Por que sin ti Ya no hay mas vida Un dia profundo y claro Llegaras a buscarme En una carroza blanca Como en los cuentos de antes Tu seguiras alli Yo seguire sonando Ese beso que al fina Te robare mientras tanto ויש לך ת'שיר המלא של זה?!

B a Z u K a

New member
הנה------->>>>>>>>

מביטה בטיפות הזולגות בגשם שבחלוני יודעת שהכל יהיה אותו הדבר לא ישתנה מחר. השמש תחזור לצאת הירח יהיה יותר לבן הנהר יהיה יותר נהר ההרים לא יתמוטטו. מדוע אני נשארת אילמת אבודה בתוך מבטך, מדוע הכל כה מרוחק בלעדייך אין יותר שום דבר. מדוע לא קיימים הפיות, ולא הנסיכים, ולא החלומות, מדוע הכל הוא שקר בגלל שבלעדייך כבר אין יותר חיים. יום אחד הכל יתבהר תגיע לחפש אותי, בכרכרה לבנה כמו בסיפורים של פעם. אתה תמשיך שם, אני אמשיך לחלום, הנשיקה הזאת שבסוף גנבתי לך למרות הכל. בספרדית- Miro caer las gotas De lluvia en mi ventana Se que todo sera igual No cambiara manana El sol volvera a salir La lluvia sera mas blanca En rio sera mas rio No caeran las montanas Por que me quedo muda Prendida en tu mirada Por que todo es lejano Por que sin ti no hay mas nada Por que no existen hadas Ni principes, ni suenos Por que todo es mentira Por que sin ti Ya no hay mas vida Un dia profundo y claro Llegaras a buscarme En una carroza blanca Como en los cuentos de antes Tu seguiras alli Yo seguire sonando Ese beso que al fina Te robare mientras tanto ויש לך תשיר המלא של זה?!

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif המילים לשיר ../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif

porque Miro caer las gotas De lluvia en mi ventana Se que todo sera igual No cambiara manana El sol volvera a salir La lluvia sera mas blanca En rio sera mas rio No caeran las montanas Por que me quedo muda Prendida en tu mirada Por que todo es lejano Por que sin ti no hay mas nada Por que no existen hadas Ni principes, ni suenos Por que todo es mentira Por que sin ti Ya no hay mas vida Un dia profundo y claro Llegaras a buscarme En una carroza blanca Como en los cuentos de antes Tu seguiras alli Yo seguire sonando Ese beso que al fina Te robare mientras tanto (הפירוש של השיר בעברית) מדוע? מביטה בטיפות הזולגות בגשם שבחלוני יודעת שהכל יהיה אותו הדבר לא ישתנה מחר. השמש תחזור לצאת הירח יהיה יותר ירח הנהר יהיה יותר נהר ההרים לא יתמוטטו. מדוע אני נשארת אילמת אבודה בתוך מבטך, מדוע הכל כה מרוחק בלעדייך אין יותר שום דבר. מדוע לא קיימים הפיות, ולא הנסיכים, ולא החלומות, מדוע הכל הוא שקר בגלל שבלעדייך כבר אין יותר חיים. יום אחד הכל יתבהר תגיע לחפש אותי, בכרכרה לבנה כמו בסיפורים של פעם. אתה תמשיך שם, אני אמשיך לחלום, הנשיקה הזאת שבסוף גנבתי לך למרות הכל

למעלה