ההופעה

A t z a

New member
../images/Emo23.gifההופעה../images/Emo80.gif

ההופעה הפעם הייתה קצרה מתמיד, אבל מהממת... בהתחלה לא היו יותר מדי אנשים (רוני יא כאפות , איפה היית? ועוד סחבתי ת'סינגל הזה והתפללתי שלא יישבר בדרך!), אבל לאט התמלא שם בקהל... איגי היפה הייתה מעולה כמו תמיד, וחוץ מכמה קטעים בודדים הקהל היה מרותק והקשיב בשקט לשירים ולקטעי מעבר שלה ושל בונקר.... היו ארבעה שירים מתוך האלבום החדש, וזה היה כלכך כיף לשמוע אותם! היו את השניים שכולכם כבר מכירים : "פעם אחת" ו"כולם מדברים עם כולם" שהיה פשוט יפה... והיו שניים נוספים, "שקיעה שקטה" המגניב בטירוף שאני רואה שהולך להיות מהמם באלבום, ואחד בשם "שדות של זרים" אם אני לא טועה (בכל מקרה זה משהו עם שדות ומשהו עם זרים) שגם הוא נשמע פשוט מצויין, ומאוד התלהבנו משניהם (התלהבנו= רעות, מיכל, עדי, רוז ואני). הפלייליסט כולו היה: תשא אותי לאישה תאת"נ בובות מסתובבים אין לי מה לומר לך מילווקי הדוור תפצע אדום 4 החדשים מאוד פרוע היפה ובעדינות ( אותו איגי שרה אחרי שהקהל התחנן להדרן שני!! זה היה כיף, חוץ מזה שכמעט השתנתי במכנסיים כבר) להופעה הגיע מבקר מוזיקה, ואיגי אמרה שהוא בא בזמן לא טוב, בגלל פקשושים קלים של מיתר שנקרע... אבל לדעתי זה בכלל לא הרס כלום, להפך- זה היה נחמד שהצליחו להקפיץ גיטרה כלכך מהר שתחליף את זו שנקרע בה מיתר... טוב אין יותר מדי מה להוסיף, באמת שהייתה הופעה מוצלחת וכיפית! ואיגי את הכי יפה בעולם, הסיכות המהממות עשו אותך כזאת גורה, אפילו יותר מתמיד:) היה מאוד כיף לראות אותך ואני אוהבת אותך מלא
....

A t z a

New member
אה וכמובן, בנות-היה ממש כיף איתכן!../images/Emo23.gif../images/Emo80.gif

Oyster Girl

New member
הייתה הופעה יפה...../images/Emo54.gif

איגי היית מאממת
שרת כל כך יפה, נגעת בכולנו וריגשת מאד
... פעם אחת פשוט שיר מדהים...ובכלל, כל השירים החדשים ששרת גרמו לי רק לרצות עוד יותר שהאלבום החדש כבר יצא.. את כל כך מדהימה שאין לי מילים... תהיי שמחה
אוהבים אותך מאד
אבל מאד

a d i 8

New member
אווו היה כיף+++

אין לי כלכך מה להוסיף..חוץ מזה שדנע שכחה את העובדה שאני זאת שעשיתי את הפאדיחה האיומה וצעקתי "בעדינותתתת" כמו איזו גרופית בהופעה של להקת בנים.. אבל מה לעשות כשיש הדרן לא מפספסים הזדמנות
חוצמזה היה ממששש כיף..במיוחד אחרי היום המבאס שהיה לי.אחלה של דרך להעודד
אז איגי..באמת שהיה מעולההה...נהנתי מאוד
..... ואני ממש מחכה לאלבום החדש כבר... אההההההה והתאהבתי מחדש בשיר 'מאוד פרוע'

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

באמת נשמע שהיה כיף ומגניב :) שמחה שנהניתן
אני עוד אבוא להופעות שלה,חכו ותראו

אוהבת אתכם מלא

אוהבת אתכם מלא ותודה על כל התגובות היה ממש כיף ודנה, את אחותי הקטנה לנצח!!! שבת שלום לכולם נשיקות

למעלה