ההפתעה הכי רומנטית

Lir האחת

New member
../images/Emo23.gifההפתעה הכי רומנטית../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

מזמן לא הייתה תחרות בבית הזה
אז, לכבוד יום האהבה הקרב אלינו, אתם מוזמנים לשתף אותנו בדבר הכי רומנטי שמישהו עשה בשבילכם, או שאתם עשיתם בשביל מישהו שאהבתם
שלושת הסיפורים הכי רומנטים יזכו
ב.....
*תופים*
מתנה מנרות Kassel, ערכה הכוללת: 1.נר הוריקן פיות עם איורים של המאיירת האנגליה מרי סיסלי ברקר 2.נר יצוק ריחני בקוטר 7 סמ ובגובה 10 סמ (נר מס 1) 3.נר ריחני TL גמבו באריזת PVC 4.סבון גליצרין דקורטיבי שקוף המוצרים יגיעו ארוזים בקופסת מתנה KASSEL

אקסיומה

New member
אמממ... ולשרשר את הסיפורים לכאן?

כי יש לי סיפור על דבר רומנטי שעשיתי פעם...

Zoharrr

New member
יש לי המון סיפורים...כמה מותר? :)

ביום הולדת 17 שלי, אלכס הזמין אותי לבית שלו ואמר שהוא מכין לי הפתעה... הגעתי לבית שלו,על הבדלת מסחוץ היה שלט ע-נ-ק-י של "יום הולדת שמח" נכנסתי לבית והכל היה חשוך, היה רק שביל שעשוי מנרות וורדים אדומים(בדיעבד גיליתי שזה היה 17 נרות,ו17 ורדים) עד למיטה... ליד המיטה חיכתה עוגת יומולדת שאלכס הכין בשביל,וסלט פירות,ו...קצפת... מיותר לציין שהיה רומנטי,מדהים,מהנה ומענג,ואח"כ חיכתה לי אמבטיה חמימה ונעימה כדי לשטוף את הדביקיות של הקצפת... ומרוב כל זה וכל המתנות שכבר קיבלתי,אני לא זוכרת מה היתה המתנה ביום הולדת הזה... D: ואם מותר עוד סיפורים,אז יש לי עוד מיליון...

האיילה

New member
אני חדשה אבל לא נורא כנסו.. שווה

הייתי עם חבר שלי חודש ואבא שלי היה עובד בקאנטרי בעיר אז הוא נתן לי את המפתחות ללילה ואז כיסיתי לחבר שלי את העיניים ו הכנסתי אותו לאולם עם הבריכה וכשהוא פקח אותן הוא גילה אולם חשוך שמואר מ 100 נרות שמקיפות את הבריכה וסמיכה ויין ועוגיות וגיטרה והייתה שחייה נחמדת! היה מעולה כלכך רומנטי! הוא היה בשוק חח

בעיני רומנטיקה מתבטאת בדברים הקטנים ../images/Emo13.gif

שירתתי בבסיס בצפון, ליד עכו. היה שבוע שפתאום התחיל להיות ממש קר. החימום בחדרים לא היה משהו והייתה לי רק שמיכה דקה. התלוננתי לקובי על זה בטלפון, ואחרי יום הוא בא עד לבסיס שלי להביא לי שמיכה ומעיל פליז שלא יהיה לי קר.
השמיכה הזאת ליוותה אותי במשך כל השירות (גם בימים קצת יותר חמים)
יש לי עוד המון סיפורים
אפשר לשתף גם בהם?

cherry 1

New member
יום הולדת במלון ../images/Emo8.gif../images/Emo65.gif

טוב אני לראשונה בפורום זה והגעתי לכאן דרך העמוד הראשי של תפוז אז שלום לכולם קודם כל :) ובנוגע למחוות הרומנטיות, אני וחברי האהוב יחד כשנה וחצי (כמעט) והכנו המון מחוות רומנטיות אחד לשני, אך אשתף אתכם במחווה הטרייה ביותר שהתרחשה בתחילת חודש זה ביום הולדתו, ירדנו לאילת ערב לפני יום הולדתו מסכת ההפתעות שלי החלה מזה שהזמנתי לנו טיסת ערב לאילת והודעתי לו ממש כמה שעות לפני שאנו טסים ולא נוסעים לשם. ארזתי בין חפציי האישיים גם שלטים, בלונים, מתנות על מנת לקשט לו את חדר המלון (קלאב הוטל למי שמזהה את הריצוף המזעזע
) ובאמת בערב יום הולדתו כאשר הצלחתי להוציא אותו מהחדר לשעה בתירוץ מסוים. קישטתי את החדר בבלונים, שלטים ונרות. הכנתי לו שביל של קופסאות פרפר מוזהבות שבתוך כל קופסא הייתה לו מתנה או משהו שקשור למתנה לדוגמא: כרטיסים להופעה, שובר לספא במלון הזמתי לו עיסוי מקצועי, משהו סקסי (מצונזר
), מפרטים וכל מיני שטיקים לגיטרה שלו (הוא מוזיקאי) ועוד מלא דברים. לאחר מכן הוא קיבל את כל המתנות הגדולות שלא נכנסו לקופסאות הפיצקיות הללו, הרמנו כוסית ויצאנו לבלות באחד הפאבים באילת. כשחזרנו הכנתי לו אמבטיית קצף נעימה ופיזרתי לו בה פרחים רייחנים ופצצות מינרליים (מללין) למי שמכיר. לאחר האמבטיה הוא קיבל פינוקים נוספים שלא אפרט אותם כאן מחמת הצניעות
ויום אחרי הזמנתי אותו למסעדה מתחת למים באילת שזה כבר סיפור בפני עצמו... בקיצור היה מוצלח ביותר חגגנו לו לאורך כל הנופש וניסתי ככל שביכולתי לשמח אותו במחוות רומנטיות קטנות
ט"ו באב שמח לכולם...

cherry 1

New member
שלום גם לך זוריקה...

תביאי איזה פיינט או שיידסטיק שנרגיש בבית

SS9100

New member
הבלון עף לו בחלון !!!

מה שחבר שלי עשה לי פעם בחג האהבה.. הוא אמר לי שלא יכול לחגוג איתי .. שצריך להישאר עד מאוחר בעבודה ושלא יוכל להגיע היום ונחגוג יום אחר אני בבית יושבת בבאסה קצת אבל עדיין בסדר עם זה.. החלון שלי היה פתוח ואני גרה בקומה 3 פתאום אני מסתכלת בחלון ואני רואה לבבבבבבבבבבבבבבב ענקקקקקקקקקקק בלוןןןן גדול מתעופף לי בחלון ומחכה לתשומת לב ,אני מסתכלת בחלון למטה ורואה את חבר שלי מסתבך עם חוטים ומחזיק את הבלון שלא יעוף... חחח לדעתי זה באמת היה אחד הדברים הרומנטים שעשה לי !!!!!!!!!

ifmi

New member
ההפתעה הכי רומנטית שלי

היא הצעת הנישואין שקיבלתי: נסענו לפאב בסטלה מאריס בחיפה בתרוץ של לחגוג שנה לחברות. זה היה הפאב שבו יצאנו לראשונה ולכן בעלי (אז חבר שלי) החליט שכדי שניסע אליו. הפאב היה רומנטי מאוד וחשוך, מואר בנרות וכל הנוף המדהים של מפרץ חיפה נשקף מתחתינו. זה היה המקום הרומנטי המושלם, ואז. . . הוא הכניס את היד לכיס . . . הוציא קופסת תכשיטים . . פתח אותה. . . ושאל את השאלה ואני . . כולי רועדת ודומעת אמרתי "כן". כמובן שכולם כבר ידעו לפני על ההפתעה הרומנטית ואז התחילו הטלפונים לצלצל בלי הפסקה. מאז ועד היום עברו 10 שנים ואנחנו עדיין עולים כל שנה, ביום הנישואים שלנו לחגוג בסטלה מאריס.

הדבר הכי רומנטי שבעלי עשה לי זה בהצעת נישואים

כשהיה לנו שנה ביחד הוא לקח אותי לעין חמד עשינו שם פיקניק ארוחת בוקר עם יין, בגטים, וגבינות ואח"כ נסענו להרצליה והוא השכיר יאכטה ובשקיעה הוא הציע לי נישואים ובדיוק יצאו דולפינים אחרי הרבה זמן שלא היה שם דולפינים,אני יודעת שזה נישמע קיטש´י אבל היה מהמם ,אח"כ הלכנו לאכול בפאפגיו (לא שהצלחנו להכניס משהו לפה).. אני לא אשכח את זה לעולם..

פעם...

כשבן זוגי חזר הביתה עייף מת מהעבודה זה מה שהוא ראה: חדר המדרכות היה חשוך אך לאורך כל המסלול מגרם המדרגות בכניסה ועד חצי קומה למטה עד לפתח הדלת - נרות משני הצדדים - תחושה של ריחוף בין הנרות, הכל בחשיכה; כשפתחת את הדלת הוא המשיך לראות את מסלול הנרות הללו מוביל לאמבטיה. כשהוא נכנס לאמבטיה חכתה לו אמבטיה מלאה במים חמים עם שמנים מפוזרים עליהם: יילנג יילנג+ורדים+יסמין; עלי כותרת של ורדים שתלשתי מבעוד מועד ופיזרתי על המים, ובקבוק יין וענבים ליד. הבנאדם כמעט נחנק מדמעות התרגשות.... לצערי עוד לא הפתיעו אותי כך...

MOVEREP24

New member
ההפתעה הכי רומנטית../images/Emo24.gif

החלטתי ללכת על משהו גדול ולעשות לחברה שלי הפתעה באמת ענקית, ולא סתם חוויה נדושה כזו או אחרת. ובכן התחלנו את היום בטיסה במסוק פרטי מתל אביב. נסענו לאורך כביש החוף. במצוק ארבל הטייס שלנו אברי הנפלא כבר ידע שעליו לנחות. נחתנו במצוק ארבל המדהים ושם חיכה לנו שולחן ערוך עם שמפנייה ופירות. באותו רגע הצעתי לחברתי נישואין יחד עם הנוף המדהים במקום שבו רק אנחנו נמצאים. חברתי שתיכף הרגישה שהיא מתעלפת החזיקה טוב טוב את עצמה ולא הבינה איפה היא נמצאת בהתחלה. היא הייתה בטוחה שזו סתם עוד איזה חוויה רומנטית. משם טסנו עם המסוק ואברי הטייס כמובן למלון מצפה הימים ונחתנו במתחם המלון. קיבלנו סוויטה מדהימה שלא נתקלנו בה והמשכנו את החוויה כמו שרק חוות הבריאות והנוף הגלילי המטריף הזה יכולים להציע. פשוט חוויה אמיתית. למחרת חזרנו הביתה שוב עם אברי במסוק מחוייכים ושמחים. ולשאלתכם ברור שהיא אמרה כן

משהו שעשיתי לחבר

יום הולדת 25 יום הולדת בסיגנון הקוסם מארץ עוץ יום קודם ב12 בלילה הוא פותח מעטפה שבה יש ברכה קצרה הזמנה למחר ב8 בבוקר למקום שבו התנשקנו בפעם הראשונה (הים) הוא הגיע לשם וצלצל לדעת איפה אני.אני חיכיתי כבר עם ארוחת. פיקניק בים : בקבוק שוקו קר. ביצה קשה בגטים עם שום מעדן גבינת פטה זיתים קינוח: מעדן ויניל וקרמל ליצ'י ומנגו אחרי הארוחה הוא קיבל מכתב שהוא נוסע הביתה ומארגן תיק עם בגדים לילה ובגדי יציאה . וכמובן שבה שעה 9 וחצי אני לוקחת אותו לבית שלי במכתב יש הסבר קצר על היום המיוחד יום מסגנון הקוסם מארץ עוץ החליל- מוח חפש את המטמון אצלי בחצר. 7 משימות חפש את המטמון בנויות על ריבועי קסם שהוא עונה ורושם את המילים בריבועים עד שהוא מוצא מילה חדשה שהיא המקום לפתק הבא. יש 7 פתקים על כל מעטפה כתבתי טיפ חכם ומשפט על חוכמת חיים. בסוף החפש את המטמון יש תיבת אוצרות שעליה כתוב "לאוצר שלי" ובפנים סיפור מוסר השכל "תיקון העולם" מטבעות זהב שוקולד וספר על הבורסה. וקצת שטרות של דולרים עם תמונות שלי ושלו. האריה - פחד הוא בן 25 אז על הגג של הבית שלי ציפו לו 26 בלונים מחט ודף שעליו לכתוב את המשימה הבאה שלו. בכל בלון היה פתק עם משפט ומספר לפי המספרים הוא סידר וכתב את הפתקים בסדר רציף על הדף. המשימה הייתה : הפחד נוצר לנו בחיים מחוסר ודאות או מחוויות וניסיונות העבר כל אדם נמצא במצבי לחץ בתקופות מתוחות בחיים אנו צריכים ללמוד להתמודד עם הפחדים והחרדות שלו . שלומי (אריה פחדן שלי ) חשבתי רבות ל איך לגרום לך להתמודד עם הפחד והגעתי למסקנה שהדרך הכי טובה היא להסתכל לפחד ישר בעניים ולהגיד "אני לא פוחד" בהתחלה חשבתי על צניחה חופשית פחד הגבהים כאשר אנו עוזבים את הקרקע אנו יוצאים משווי משקל אבל גם טיסה בשמי הארץ יכולה להיות מפחידה להסתכל לציפורים ישר בעניים. חשבתי ונזכרתי שאתה פוחד מכישלון שלא תצליח לעבור את המבחנים חשבתי לעשות לך מבחן והגעתי למסקנה שבתקופה הקרובה יהיה לך מספיק מבחנים . במחשבה שניה הים הוא גם מאוד מפחיד הוא עמוק גדול מלא מערבולות ובורות לעולם לא תדע מה יקרה לך בצעד הבא שלך גם צלילה יכולה להיות מסוכנת גדים טורפים קיפודי ים והכי מפחיד זה הכריש שגם בחיפה יש ומי יודע אולי הבלון חמצן ויגמר לך במהלך הצלילה מה תעשה? ובכלל מה עם כל סרטי האימה שמשהו רוצף אחריך לבד בחשכה מפחיד לא?! שברתי את הראש עם איזה פחד תתמודד והגעתי למסקנה שקח אותך למקום שיש בו המון פחדים פארק אקסטרים מה יש בו ... תגלה שנגיע אבל נחמה קטנה אתה יכול להחליט לא לעלות למתקן שתרצה... חחח אתה באמת חושב שיש לך זכות בחירה . בהצלחה. המתנה : התמודדות עם הפחד נסענו לפארק ספורט אקסטרים במרכז הקונגרסים חיפה יש בו פארק חבלים ענק קיר טיפוס ועוד המון דברים נחמדים . מצרפת את הקובץ של הסבר המשימה שהוא קיבל לפני פיצוץ הבלונים. איש הפח- לב תוכנית : נסענו למסעדת הוא מאוד אוהב בשרים. משם נסענו בית של אחי הוא השאיר לנו בית ריק.. אחינית לי השאירה לו המון בלונים על הריצפה נרות .. מתנה : קופסאת אהבה בקופסא : 2 בוקסרים / מגנטים כי הוא ממגנט אותי / קופסאת גפרורים שלנו – כי הוא מדליק אותי / שמן עיסוי בריח ובטעם תות / סוכריות של לבבות /סוכרת לב גדולה / דיסק של סינרגיה (שנינו אוהבים אותם) /ואלבום אהבה. דורותי וטוט - חברים מסיבת הפתעה עם כל החברה אצלי על האש +בריכה היה המון בשרים המון אוכל שתיה וכמובן בריכה ומתנה דיסק עם קליפים והמון תמונות של כל החברים מטיולים ו"כ.. הקליפ נבנה על הסרט של שרק וזהו היה אחלה הוא היה מאוד מאוד מופתע. סה"כ הוא קיבל המון מתונות בוקסים מגניבים עם הדפסים רומנטים המון אלבומים מעוצבים שהכנתי לו שוקולדים לבבות שמן עיסוי נרות עשיתי לו ספר על ההכרות שלו עיתון יצא מדהים

למעלה