הודעה שלא הצליחה להיקלט

MemphisRaines

New member
../images/Emo23.gif הודעה שלא הצליחה להיקלט ../images/Emo23.gif

הזברה המעופפת ניסתה לשלוח את ההודעה הזו מספר פעמים ללא הצלחה אז הנה ההודעה מקווה שנוכל לענות ומקווה שהזברה תוכל להצטרף ולכתוב עימנו
שלום לכולם! אני בת 26, עומדת לסיים את שלב הכימו´ בטיפול בלימפומה (נונ הוג´קינס). אשמח מאד לשמוע ממישהו שהחלים ממחלה דומה משום שהאנשים שאני מכירה וחלו בלימפומות שונות הם לא ממש דוגמאות מעודדות לצערי. ובנימה אופטימית יותר - כשחליתי הייתי במעבר בין עבודות ועכשיו אני תוהה האם סיפרתם על הסרטן בראיונות עבודה ואם כן, איך היו התגובות??? האם לדעתכם זה הוגן לא לספר??? בריאות ואושר לכולם! הזברה :)

לזברה המעופפת שלום

לפני שמונה שנים התגלה אצלי גידול עברתי 6 טיפולים כימוטראפים שעמדתי בהם יפה רק 3 פעמים חליתי בשפעת במהלך הטיפולים ולכן הוחלט על עוד טיפול אחד, כי 7 הוא מספר עם יותר מזל, סתםםםם... בבדיקת מח עצם לאחר הטיפולים נמצא כי נעלמו לחלוטין התאים הסרטניים, הללויה... להגיד שהייתי בריא זה מוגזם הטיפולים החלישו את הגוף ובמשך שלוש ארבע שנים הבאות המערכת החיסונית התחזקה לאט לאט. כל חורף חליתי כמה פעמים ולא עזר גם חיסון נגד שפעת. אבל, המצב השתנה בהדרגה, בחלוף התקופה הזאת הבריאות חזרה. חוץ מצלקת קטנה שמעידה על הניתוח שעברתי לצורך ביאופסיה לא נותרו סימנים נוספים, כמובן שיש את הבדיקות פעם בשנה, אבל אני יכול לומר שהחיים חזרו למסלולם. התחוללו אצלי שינויים בהתנהגות, למדתי לקחת את החיים יותר בקלות ולהנות... האם לספר בראיון עבודה שאת בטיפול? אני גם סיימתי לעבוד במקום עבודתי בגמר הטיפולים בראיון לעבודה לא הזכרתי זאת עד שהגיע הזמן לסגור... לדעתי יש צורך שהמעביד ידע על כך לא נופפתי במחלה רק רציתי שידעו, שאם אחלה שנית המעביד לא ירגיש מרומה... יש לך הרבה סיבות להיות אופטימית, יש רבים שהחלימו מהמחלה הבריאות המלאה חוזרת בהדרגה, סבלנות... מאחל לך כל טוב, בריאות והרבה שנים טובות ומאושרות...

blg

New member
הי זברה

אני מפנה אותך לערן - שכתב למטה כי גם הוא אחרי נון-הודג´קינס. (שרון אתה חושב שתוכל ללמד אותי לעשות לינק להודע קודמת?) וגם, אמנם לא יד ראשונה, כי אני הייתי הודג´קינס (ולא נון) אבל פגשתי לפני חודש בחור בן 30 שהיה לו נון לפני 10 שנים, הוא הבריא, הוא למד, הוא עובד והוא החבר החדש של חברה שלי. (מייד התחברנו שני "פוסט סרטנים שכמונו". אחרי השיחה איתו הצטרפתי לפורום כי הבנתי שאני מסוגלת להתמודד עם שיחות עם חולי סרטן ובוגרי אונקולוגיה) בסה"כ קיבלת איזו "חבילה" בעלת משמעות שקצת עושה שינוי בחיים וקצת לא... וכדאי לך להשאר איתנו כי כולנו אחורי זה וזה מדבק:) (ההבראה, לא הסרטן) וברוכה המצטרפת אלינו.

הלו זברה ../images/Emo20.gif

קודם כל תרגישי טוב וברוכה הבאה לפורום. לא כל כך יכולה לענות לגבי הנון הוג´קינס כי אני לא בקיאה בו באופן אישי (הוג´קינס.. לשעבר). אבל אני יודעת שכיום הסיכויים הם די טובים להחלים מלימפומות. לגבי מקום עבודה - אני חושבת שקודם עדיף לספר כי סביר להניח שתאלצי להפסיד פה ושם ימי עבודה בגלל בדיקות וזה הוגן כלפי המעביד וגם חוסך ממך את המאמץ של לנסות להסתיר. והרי בכל מקרה אחרי שתביאי אישור העדרות מהמכון האונקולוגי זה כבר יהיה די ברור. שמעתי כבר על מקומות עבודה ש"לא התאים" להם עובד עם עבר של סרטן וכמובן שהם לא הודו על זה בגלוי כי זו עבירה על החוק, אבל אם מעביד הוא עד כדי כך צר מוחין שזו סיבה לא לקבל אדם לעבודה מסיבה זו הרי שההפסד כולו שלו. הכי חשוב שתפעלי לפי קול הלב שלך. תרגישי טוב גלי

למעלה