הזמנה לטוס איתנו בטורקיה

harlev

New member
../images/Emo23.gifהזמנה לטוס איתנו בטורקיה

שלום חברים! מכתב זה בא לעורר ואתכם מהחורף הארוך שבא על עם ישראל לטובה(לא כל כך על המרחפים והגולשים). ובכן אנו יוצאים לאולודנייז טורקיה בחודש מאי 2004 . תאריך היציאה 20.5.2004 יום ה' וחוזרים בתאריך 27.5.2004 יום ה'. בנסיעה הזו אנו נכייף ככל שאר הנסיעות. וכן נותרו 4 מקומות לקורס SIV עם גוקי סנדרסון. מחיר כולל: טיסה הלוך ושוב. העברה מהשדה למלון וחזרה מיסי נמל מלון על בסיס של BB 657 $ מחירו של קורס SIV 572 $ ההרשמה לנסיעה החלה!!! כמו כן רציתי לידע אתכם בתצוגת GPS וגם מערכת DEST INATOR מערכת ניווט המיועדת להתמצאות ביעדים רחובות ברחבי הארץ. יש גם מערכת ניווט שטח NEVIGATOR . כמו כן נשמח לארח אתכם באתר עגור AGUR.CCC.CO.IL המחודש והמקיף. שעות פעילות המשרד 09:30 עד 17:00 בברכת טיסה בטוחה וטרמיקות לרוב ארנון הר-לב עגור טל' 03-5067467 נייד: 058-986813 [email protected] http://agur.ccc.co.il

amitceder

New member
פעם זה היה יותר זול...

ארנון, מה השתנה, לפני כשנה בערך היה 450 דולר אם אני לא טועה. החלפתם מלון? כבר לא ישנים ב FLYING DUTCHMAN?

harlev

New member
../images/Emo23.gifהיי עמית!

המחירים גם עלו קצת וגם נקובים ביורו! אני מצטער, אבל זה המצב. ארנון

סוגרים את הבסטה. שאלה לארנון../images/Emo4.gif

כבר שאלתי בעבר לגבי מחירי הקורסים לגלשנים וברור לי ולכל המתעניינים דרך האתר כי המחירים עלו בצורה דרמטית בתחום הגלשנים. עדיין לא ברורה לי ממש הסיבה לכך, האם מחירי הביטוח לגלשנים עלו? האם זה בכלל לא קשור לביטוח? ומדוע קיימת חבילת קורס בסיסי ומתקדם למצנחים ולא קיימת כזו לגלשנים? קורס מצנחים מלא עולה 1100 דולר כשקורס גלשנים מלא עולה 1970 דולר!!! זה כמעט פי 2!! האם באמת ספורט הגלשנים קרוב ללבך כמו שאתה דואג להזכיר לעיתים קרובות או שכבר נמאס לך מקיומה של הקהילה הזו בארץ? אני לא בא חלילה לתקוף, להיפך, לדעתי אתה המדריך הטוב בארץ ואמשיך להמליץ על עגור לכל המתעניינים, אבל ישנה אפלייה גסה בין שני התחומים ולדעתי זו עלולה להיות מכה קשה לספורט שלנו בארץ. אני כרגע בסביבת גולשי אויר באוסטרליה והם נדהמים לשמוע על מספר כ"כ נמוך של גולשים בישראל. כאן מספר המרחפים זהה פחות או יותר לגולשים וכל אדם ברחוב יודע מה זה Hang Gliding. בתקופתי מחירי הקורסים היו זהים עם המכשלה של קניית גלשן במהלך הקורס (שגם היא אינה ברורה לי), אז מה בעצם נשתנה?

harlev

New member
../images/Emo23.gifהיי גולש אמיתי!

ראשית אני שמח על המעורבות, האם רצונך להיות שותף? אם כן סור למועדון עגור ואני אפרוש לפניך את הכל. לגבי ספורט הגלישה האווירית, האגודה והספורט קרובים וחשובים לי. לגבי סיבסוד הקורסים יש לי עצה, אבל בשקט שאף אחד לא ישמע. נסה לבקש סיבסוד מכמה גולשים הטסים על 6,000 $. אולי תצליח. לגבי קהילת הגולשים, תירגע גם קהילת המרחפים סובלת מירידה בהקף המצטרפים וזה בגלל מדיניות האוצר ולא משהו אחר. חוץ מזה מה אתה(וחברים) עושה למען שינוי המצב? בברכה ארנון הר לב עגור-מועדון לגלישה אווירית ומצנחי רחיפה

סיבסוד הקורסים ?

על מה מדובר? צר לי על קהילת המרחפים אבל זה עדיין לא באותן פרופורציות. איני יכול לעשות הרבה מול מדיניות האוצר (אפילו אני סובל ממנה
) אבל עבור הגלישה האוירית אני משתדל מאוד.

glider1

New member
ארנון ...לא הבנתי את הקשר בין השאלה

לתשובה שנתת. אני לא מבין למה הפרש העלויות בין קורס גלישה לקורס מצנחים צריך לעמוד על יותר מ 500$ . בהפרש כזה לא פלא שתהיה עדיפות של חניכים ללכת על המצנחים ואנחנו באמת נוכל "לסגור את הבסטה". ולסיום שלא יחשבו שרק טענות יש בפי... מאוד שמחתי ונהנתי לשמוע את ההרצאה שלך בערב בטיחות והחכמתי...

ג ל נ ט י

New member
בענין הדסטיניטור

כמי שמבין מעט במערכות ניווט וכחובב נלהב של התחום (יהיו כמה שיעידו על כך) הייתי ממליץ לך להתרחק מהדסטיניטור (גם כסוחר וגם כלקוח). לזכותם יאמר שהם היחידים עם תוכנה שמכסה את הארץ, אבל לחובתם יאמר שהמוצר שלהם יקר עשרות מונים מהמקובל בעולם ושיש להם "בנדלים" מעצבנים (אי אפשר לקנות תוכנה בלי לקנות גי פי אס, ובכל מקרה אם מפרידים אז הם דופקים שחבל"ז את מי שקונה). רק עכשיו חזרתי מחו"ל עם גי פי אס חדש לאיפק ותוכנה ברמת רחוב של כל ארה"ב. זה עלה הרבה, בלי עין הרע, אבל כעין וכאפס לעומת מחיר החבילה של דסטיניטור בארץ. אני מכיר מעט מאד מורעלים כמוני שמוכנים לשים צק' על השולחן עבור מה שקניתי, שלא לדבר על המחירים האסטרונומים של מוצר הדסטיניטור (שגם אני המוכר כ "טכנו ולנסי" לא אצא פרייר ואשלם מחירים כפי שהם דורשים). השקעה במוצרים שלהם היא ענין שבטח לקחת בחשבון, אבל היא לא מומלצת. אגב, אין כל כך קשר בין המוצר שלהם לספורט הגלישה או המצנחים.

harlev

New member
../images/Emo23.gifהיי גלנטי כל הכבוד!

משה כל הכבוד לך על ההשקעות, אבל הדסטיניטור מאד מדוייק ואינו מיועד לגולשי אוויר. אבל יש מכשירי GPS שכן יכולים לקבל את הדסטניטור לידעתך וגם לקבל CD. אבל בכל מקרה רציתי לומר לך משהו, זה שיש לך משהו טוב לא פוסל את האחרים וגם לא מוסיף לאף אחד לנסות "ללכלך" על דברים אחרים. אני יודע שזה ספורט לאומי אבל מגולש אוויר אני מצפה ליותר. טרמיקות לרוב ארנון הר לב עגור-מועדון לגלישה אווירית ומצנחי רחיפה

ג ל נ ט י

New member
לא פוסל - רק מבקר...

לא מלכלך, ממש לא. אני לקוח שמספר לחברה בדיוק מה הוא חושב על המוצר. ואני ממש עצבני על דסטיניטור כי חשבתי לקנות אותם אבל מאד התאכזבתי ממה שיש להם להציע ביחס לשיקולי עלות/תועלת. בסופו של דבר קניתי את מוצר דומה אבל אחר כי... הם פשוט יקרנים ולא שווים את זה. חשבתי לחלוק את זה איתך ועם כולם, אין לי כלום נגדך, הרי לא פיתחת את המוצר ולא קבעת את המחיר המומלץ לצרכן

למעלה