המלצה על ספר

../images/Emo23.gif המלצה על ספר ../images/Emo23.gif

שלום לכולם, אני רוצה להמליץ לכם על ספר שנורא אהבתי לקרוא אותו. שם הספר- חוד הכישור מאת- רוֹבִּין מקינלי. הוצאת- כתר שנת הוצאה- 2004 מספר עמודים- 407
בארץ אגדה, שבה הקסם זורם במי הברזים והפיות הן אורחות של קבע בכל משק בית, באה לעולם נסיכה מתוקה שזמן רב חיכו לבואה. ההתרגשות גדולה, אך במהלך טקס-השם של הנסיכה מופיעה פיה מרושעת שלא הוזמנה ומקללת את הנסיכה... נשמע מוכר? אל תטעו, זה לא אותו סיפור. חוד הכישוף הוא עיבוד מעניין לאגדה הקלאסית "היפיפייה הנרדמת". אלא שבסיפורינו נעלמת הנסיכה ואיש אינו יודע היכן היא. ובמחוז נידח, בביתן של שתי פיות, גדלה נערה גבוהה וחזקה אשר עובדת בנפחייה ויכולה לדבר עם חיות. ברגע הגורלי מצילה הנסיכה את המצב ללא עזרת נסיך ואף נאלצת לשלם את המחיר. אפילו הרומנטיים ביותר בינינו יסכימו, לאחר קריאת הספר, שלסיום "באושר עד עצם היום הזה" יש יותר מהגדרה אחת.
רובין מקינלי, זוכת מדליית ניוברי היוקרתית, היא סופרת פנטזיה ידועה ומוערכת. "מבריק... עולם עשיר ונפלא" NewYork Times Book Review עוצמה מיתית... המשלבת פרטים קסומים ורגש אנושי" Publishers Weekly
ספר מומלץ לכל הגילאים! מילדים ועד מבוגרים.

maore

New member
נשמע מעניין......

שירלי, כמה כסף ההורים שלך מוציאים בחודש על ספרים?
או שמע התברכת בספריה מצוידת היטב בשלל כותרים מהשנתיים האחרונות?

../images/Emo6.gif

אממ... בחישוב מהיר אפשר לומר שדיי הרבה. האפשרות הראשונה היא שלי. כל שבוע אני קונה שני ספרים חדשים... וחוץ מזה שאני לוקחת מהספרייה כל שבועיים שלושה ספרים. וגם יש לי את הדמי כיס שלי כל שבוע (100 ש"ח) ככה שלפעמים אני פשוט לא מקבלת את הדמי כיס, ואז ההורים שלי קונים לי את הספרים. {אני מהאנשים שתמיד יש להם כסף בצד ככה... אז לא כ"כ אכפת לי על דמי כיס של שבוע אחד}.
אתמול קניתי גם את "הפנימייה שלא היתה" מאת סיגלית דיל (אני כבר מחכה לקרוא את הספר הזה!, אבל עכשיו אני עם "חוד הכישור").

../images/Emo27.gif

כן... אני מאוד אוהבת פיות וכל מה שקשור לזה (פנטסיה ומד"ב). אבל אני גם אוהבת את הנושא הכי קיצוני למד"ב ופנטזיה- ספרים ריאליסטים וסיפורי חיים.

Britush

New member
הו, ספר באמת חמוד! ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

(ושווה לקנות אותו רק בשביל העטיפה. כלומר, היא יפהפיה, באמת!
)

maore

New member
פעם היה דף שעליו הופיע האיור

והוא עטף את הכריכה הפשוטה של הספר (סקטור 7 שהזמנתי מאמזון בדיוק הגיע בצורה זו). אז היה דף עם העטיפה, והיתה כריכה. היום אין יש כריכה שמכילה את העיצוב או האיור. מצד שני, נהוג לומר עטיפת הספר כאשר מתיחסים למראה עיצוב החיצוני, וכריכה לצורה הפיזית עצמה (כריכה קשה/רכה).

maore

New member
בעצם יש לנו את פינת ההמלצה של שירלי

והצעונת יעול: בנושא לכתוב את שם הספר המומלץ. המלצה: חוד הכישור
.

maore

New member
../images/Emo140.gifהתכוונתי שכבר יש לך פינה קבועה

רק היא לא "רישמית". אז מז"ט לרגל הפינה החדשה והרישמית: "ההמלצה של שירלי".

nilial

New member
ממלכת הלילה של לירי

רוצה להמליץ לפניכם על ספר צנוע ונעים להקראה לילדים עד גיל 7 בערך. הוא נקרא: "ממלכת הלילה של לירי". אולי יש בו נאיביות שכבר לא מוערכת מספיק בימים אלה אבל.... ערכה עדיין קיים בעיניי. כתבה: חיה גליק. איירה:ליאת בנימיני אריאל . יצא בהצאת אסטרולוג.

למעלה