הפרק היומי

פלורותם

New member
../images/Emo23.gif הפרק היומי../images/Emo23.gif

התקציר של הפרק: המשפט מתקדם, אך פלור ומקס לא מצליחים לספק ראיות די מוצקות. גרטה, אווריסטו ופלור מעידים. פלור נשברת בעדותה וסולחת לדלפינה על מעשיה. בינתיים, חוליה פוגשת את מטאו, ופרנקו מנסה לדובב את מטאו בעניינה. אנה מלמדת את הילדים הקטנים להמר ולשחק פוקר. ניקו מבקש את עצתם של פצ'ה ומיה בנוגע לוולנטינה. פרנקו מספר למטאו, בלהט הרגע, שהוא הבן שלו. לפני עדותה, אנה גונבת את התיק של השופטת, ודלפינה רואה אותה. היא מאיימת עליה שאם תעיד נגדה, היא תסגיר אותה, ולכן אנה משתפת פעולה עם דלפינה.

sweet stav

New member
פרק מעצבןןן!

דלפינה ומירנדהה גרררר הם פשוט 2 כלבות מעצבנות!!!!
הקטעים הכי נורמלים היו עם אנה והילדים איך שהיא לימדה אותם לשחק פוק והם שיחקו על הממתקים!
סוף מעצבןןן כמו הפרק
!!!!!!!!

uoston

New member
החולצה שפלור לבשה כשהיא פגשה את

המטאו הזה הייתה בתחילה העונה, אני יודעת כי בדיוק לפני כמה ימים סידרתי את התמונות לפי הסדר וזכרתי את הגופיה הכחולה שהיא לבשה, גם הלבוש של מקס היה מוכר......סתם שתדעו...חח.... פלור ממש מעצבנת!!!! אבל ברמות!!!!!! מירנדה ממש מעצבנת אותי!!!!!!!!!!גררר....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(הסמיילים בסופו של דבר לא עובדים לי....) איזה משעשע עם אנה והילדים..חח....פוקר!!!!!!!!!! סוף סוף פרנקו אמר לו!!!!! מעניין מה יהיה!!! איזה קורעה פלור, איחרה בגלל הנקניקייה שלה..חח.....! פרק פסדר.... מחכה ומצפה לפרק הבא!

talshoosh

New member
פרק!../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

לא מצאתי כותרת אחרת
מירנדה ודלפינה מעצבנותתתתת
ופלור גם מתחילה לעצבן! היה מצחיק הקטע שאנה לימדה את הילדים פוקר ואז הם הזמינו חברים כדי לשחק ושיחקו על ממתקים וצעצועים
פרנקו סיפר לו
מעניין מה יקרה...

פלורותם

New member
פרק משעמם..=/

הכל המשפט המשפט המשפט..ארררר... אוליביה חטטנית! אהבתי שפלור אמרה על העורך דין של דלפינה שמישו ישתיק כבר את הדבר הזה!..מי שמדברת..

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifפשוט שונאת פרקים של משפטים

בכל סדרה בערך. הדמויות כל כך מטומטמות. אוף. העלילה היחדה נחמדה עכשיו זה פרנקו-חוליה-מטאו

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif

גם שהיה את הפרק הזה בעונה ה-1 של הש"ש זה היה ממממממממש דפוק ומשעמם!

didalf

Well-known member
פרק נחמד../images/Emo109.gif

פרן ואולי רבו
ריב קטן אבל בכל זאת. על פלור הקרציה אני בכלל לא אגיב, אני שונאת שהיא נהיית טובה כ"כ לדלפינה
ובכלל היא מעצבנת אני כ"כ שונאת שהיא מתפרצת באמצע דברים כמו במשפט. אין להם ראיות... אף אחד לא ראה אותה מזריקה לבננה. מסכנה אנה.. מעניין מה יקרה עם פרן ואבא שלו עכשיו

למעלה